Resource icon

פווארליפטר מתחיל

מניסיון, לחשוב מה יהיה אחרי התחרות כשעוד לא הגעת אליה סתם מסיח את דעתך.
תגיע לתחרות, תצליח בה, כך כמה ימי מנוחה ובמנוחה תחשוב מה לעשות.
יש אמת בדברייך
הסיבה שאני חושב על היום שאחרי כי אני מאוד בחששות שלא יהיה לי זמן להתאמן ופשוט אפסיק.
אני נכנס חמקום מאוד תובעני (תפקיד מסויים במשטרה) שידרוש ממני הרבה וגם קורסים ארוכים מאוד בין היתר אני עוד ממזמן כבר לושב על היום הזה ..
אז אני מנבה למצוא תוכנית שתתאים לי לתקופה הזאת
לגבי התחרות בנתיים אני לא בלחץ ממנה כי אני לא מתכנן לנצח זה הרי ברור, בסופו של דבר התחרות זה עם עצמי השבוע הזה ספציפית אם המשקלים יעלו והם יעלו אני בטוח בזה ואם לא אני שורף את כל החדר כושר

התוכנית כאילו בנויה לאנשים קצרים בזמן?
כאילו דחוסה שכזאת?
4 פעמים בשבוע?

*באיזה מקצה אתה מתחרה?

יש אמת בדברייך
הסיבה שאני חושב על היום שאחרי כי אני מאוד בחששות שלא יהיה לי זמן להתאמן ופשוט אפסיק.
אני נכנס חמקום מאוד תובעני (תפקיד מסויים במשטרה) שידרוש ממני הרבה וגם קורסים ארוכים מאוד בין היתר אני עוד ממזמן כבר לושב על היום הזה ..
אז אני מנבה למצוא תוכנית שתתאים לי לתקופה הזאת
לגבי התחרות בנתיים אני לא בלחץ ממנה כי אני לא מתכנן לנצח זה הרי ברור, בסופו של דבר התחרות זה עם עצמי השבוע הזה ספציפית אם המשקלים יעלו והם יעלו אני בטוח בזה ואם לא אני שורף את כל החדר כושר
קח לך את התקופה לפני התחרות להתרכז בתחרות.
אחרי זה תראה ותחשב מה נכון לעשות.

התוכנית כאילו בנויה לאנשים קצרים בזמן?
כאילו דחוסה שכזאת?
4 פעמים בשבוע?

*באיזה מקצה אתה מתחרה?
לא האמת שהיא פשוט נראית לי אחלה תוכנית להעביר את הזמן כזה לoff season לתקוםה שאני לא הולך להתחרות

מסתכל כבר ליום שאחרי (התחרות) וחושב מה לעשות במה שנקרא off seasson אני לא יודע אם אמשיך להתחרות גם אחרי התחרות הזאת מכיוון שאני נכנס למקום שזמן זה לא בשפע והתאוששות במיוחד
אז חשבתי לי שאמצא לי איזה תוכנית כיפית וגם שתעזור לי בדברים שאני די חלש בהם
תוכנית מחאה בנפח powerbuilding אבל ככל שאני באמת מתחיל להבין יותר ויותר אני מבין שזו תוכנית powerlifting פשוט המטרות שלה יותר ספציפיות ונקודתיות עם האקססוריז שלה, ולכן זה תוכנית פווארליפטינג עם המון נפח, powerbuilding זה אחלה שם בסך הכל.
בכל מקרה זו תוכנית שתחסוך לי בזמן אני חושב לא אימון ארוך מידי הרבה סופר סטים ונראה לי אחלה תקופה לoff season ..

10 Week Powerbuilding Routine | LiftVault.com

זו התוכנית למי שמעוניין להסתכל כנראה בהמשל אשנה את התרגילי עזר (tier2/3) לדברים שיעזרו לי כמו דפסיט דד פין בנץ וכו..

שתצא השבת אתייעץ עם המאמן כמובן
תעדכנו אם הקישור לא עובד
פחות התחברתי לתוכנית הזאת.
התוכניות של ג'וני קנדיטו הם די סבבה אני חושב.
ואם תשקיע בלימוד על וואסטסייד, אני מאמין שתצליח להפיק מהתוכנית הזאת הרבה.
אני מעדיף להשתמש בעקרונות של קורטה לבסיס של בתוכנית, נגיד אני מוריד מ8 סטים לרק 3, ובכך מאפשר אימון ממש קצר, ומקום לאקססוריז בשביל מטרות בילדינג, ונוצר מעין תוכנית FBW. ולפעמים אני משפץ עוד קצת, אבל העיקרון של כל התוכניות הם די דומות.

פחות התחברתי לתוכנית הזאת.
התוכניות של ג'וני קנדיטו הם די סבבה אני חושב.
ואם תשקיע בלימוד על וואסטסייד, אני מאמין שתצליח להפיק מהתוכנית הזאת הרבה.
אני מעדיף להשתמש בעקרונות של קורטה לבסיס של בתוכנית, נגיד אני מוריד מ8 סטים לרק 3, ובכך מאפשר אימון ממש קצר, ומקום לאקססוריז בשביל מטרות בילדינג, ונוצר מעין תוכנית FBW. ולפעמים אני משפץ עוד קצת, אבל העיקרון של כל התוכניות הם די דומות.

האמת שחיפשתי לקרוא קצת על ווסט סייד ולא מצאתי משהו טוב אפילו קובץ אקסל יוכל תעזור לי להבין םלוס מינוס את הלוז שם

קראתי תודה רבה על הידע! אם יש לך מאמר ממוקד על הווסט סייד שמסביר איך לבנות את התוכנית אשמח
אני לא ממש אוהב ווסטסייד למתאמן RAW, אבל הייתי מתחיל מלקרוא את הספר כדי להבין את התכנית, מחפש מאמרים שפונים ספציפית למתאמן RAW כמו זה:
How I Would Westside | Juggernaut Training Systems

ומשם ממשיך לבנות לעצמי טמפלט.

אני לא ממש אוהב ווסטסייד למתאמן RAW, אבל הייתי מתחיל מלקרוא את הספר כדי להבין את התכנית, מחפש מאמרים שפונים ספציפית למתאמן RAW כמו זה:
How I Would Westside | Juggernaut Training Systems

ומשם ממשיך לבנות לעצמי טמפלט.
אסתכל על זה האמת מצאתי את הספר המקורי של לואי סימונס לגבי הווסט סייד זה בעיקר הכוונות וקווים מנחים ועקרונות

אסתכל במה ששלחת תודה אח

ראם121 עדכן/ה את הלוג ״פווארליפטר מתחיל״:

עדכון לוג: 27/09/21

יום נפח אחרון !

הלך קשה רצח במיוחד הדדליפט הסקוואט פשוט קליל בטירוף לא יודע מה נותנים לי לאכול בדימונה עם איך שהסקוואט שלי עף ככה בזמן קצר

Low bar squat
150x3

box squat
3x3x112.5

comp bench
10x3 65 - מנוחה 60 שניות בין סט לסט ההערה! -** 2 סטים ראשונים עשיתי כמו שאני רגיל מרפקים פנימה.. (משום מה בזמן האחרון ממש התחלתי לעשות עם מרפקים פניימים מאוד משום מה חשבתי שזה יעזור לי מסתבר שזה רק דפק אותי ) ואז את שאר הסטים אמרתי בואו נעשה מרפקים טיפה יותר החוצה.. נחשו מה ? הרגתי את החזה בלחיצת חזה סוף סוף ועלה לי מאוד מהר הסטים.. מסקנה אני אידיוט גדול, זאת הסיבה שנתקעתי בבנץ ככה.

pin bench
1x5 105

lockout pinbench
1x3 120

Deadlift

165x3
160x2 ( השלישי fail לא נחתי מספיק הלחיצו אותי )
155x3

pause deadlft
3x3 130

בסט הראשון בדד הטכניה עם זיוף פעם ראשונה בחיי ההאימונים שלי .... מאמין שעם קצת עבודה על גב תחתון אבל זה יסתדר המון פשיטת גו נתייעץ עם אלחנן..

אמאלה של דדליפט קשוח

https://youtube.com/shorts/3iJMjv0ofYw?feature=share

סקוואט 150

https://youtube.com/shorts/fiUYnjuMChs?feature=share

קרא את שאר עדכון הלוג...
דרך אגב בחימום אמרתי בוא ננסה לעשות סומו נראה אאיך זה ( בחיים לא עשיתי )
מסקנה - לא לעשות או לנסות לעשות סומו דדליפט עם כוח מתפוצץ עם מוט טקסס.. המבין יבין

אימון נפח W7D2

סט ראשון - אחיזת קונגו ביד אחת וכבל מאריך ביד אחת 4 קומות 500 מטר

מנוחה

שבירת סלעים עם קונגו amrap 30 דקות

מנוחה

סט שני הובלת קונגו בחזרה 4 קומות בירידה 500 מטר.

יום חמישי פיק ואימון אחרון נקווה שאתאושש

זה מה שקוקה שעובדים בחג אוכלים זין.

אסתכל על זה האמת מצאתי את הספר המקורי של לואי סימונס לגבי הווסט סייד זה בעיקר הכוונות וקווים מנחים ועקרונות

אסתכל במה ששלחת תודה אח
לא הייתי ממליץ על הספר

לelitefts יש המון מידע על הconjugate, הם דיי הבודדים שמפיצים מידע איכותי על צורת האימונים הזו

לא הייתי ממליץ על הספר

לelitefts יש המון מידע על הconjugate, הם דיי הבודדים שמפיצים מידע איכותי על צורת האימונים הזו
כן הורדתי את הספר והוא מסובל מהתחת למרות שלקחתי משם כמה דברים..

אחלחנן המליץ על בוריס שיקו נראה די פרקטי ואפילו עם תוכניות בסוף הספר נראה אחלה אקרא אותו
שמעתי על אליט ליפטרס אתן מבט שם
תודה אחי

עדכון לוג: 30/09/21

אימון אחרון טסט

ביצעתי את האימון שלי במהלך חופשה התזונה לא הייתה מי הכי יודע מה בגלל התזונה אבל לא מתרץ עשיתי מה שיכלתי.
הצפי בזקוואט בתחילת התוכנית היה 160 הגעתי יפה ל162.5 וחושב שיש לי 165.

Squat - 142.5
Squat - 152.5
Squat -162.5
הכל עלה יפה מאוד

הצפי היה 120 אבל היו הרבה בלתמים שפגעו לי קצת בחזה הרגשתי שמהלך התוכנית לא הכל הלך חלק פה.
Bench -100
Bench -105
Bench 112.5 לא עלה

שיא קודם 110 קילו.

Deadlift אכזבה או כשלון? הצפי היה רק 170
הגעתי ל172.5 ואני מאמין שיש לי את ה175 בכיס אם לא גם את ה180 ביום טוב.
Deadlift - 160
Deadlift - 170
Deadlift - 180 fail

ממש התבאסתי על הפייל הזה אבל הכל בסדר הגעתי למעל למצופה

סרטונים הכל פהה!
Squat -162.5kg✅
Squat-152.5✅
Squat- 142.5✅

Squatold PR 152.5KG

Bench - 112.5kg Fail
BenCh-105kg✅
BenCh -100kg✅

Bench Old pr -110kg

Deadlift 180Kg fail
Deadlift 170kg✅
Deadlift 160kg✅

Deadlift Old pr 160
לפני שבוע 172.5kg עלה

הצפי של התוכנית של המאמן היה
Squat 160
Bench 120 לא צלח
Deadlift 170
עליתי על הציפיות בכל מקרה למרות שחלק מההרמות לא עלו .
ועדיין זה הישג גדול בחודש וחצי!
Login • Instagram

קרא את שאר עדכון הלוג...
פשוט מצחיק כמה שהזקוואט מתקרב לדדליפט חחחחחח הבעיה היא בגב תחתון הרגשתי שלא הצלחתי לנעול עם הגב ישנתקעתי צריך לעבוד על זה

עדכון לוג: 08/10/21

עדכון תחרות.
היה דווקא אווירה כיפית בחיים לא הייתי בתחרות
היה באמת מעולה והתעליתי על עצמי 180 עלה כאילו לא היה כלום מה שאומר ששה הכל בראש.
112.5 בנץ נפסל כי מסתבר שהתחת טיפה עלה אבל שטויות זה בשביל עצמי לא באתי לנצח.. למרות שאני מקום ראשון לבד בקטגוריה גוניור 82.5...

Bench

https://www.instagram.com/p/CUxXeDmsjGV/?utm_medium=share_sheet

Deadlift

https://www.instagram.com/p/CUxYADuMzFw/?utm_medium=share_sheet

Squat

https://www.instagram.com/p/CUxYpo7s8ua/?utm_medium=share_sheet

אהי מזכיר לפני חודש וחצי חודשיים פחוס מינוס
160 deadlift עם גריינד מפחיד
152.5 סקוואט גריינד מפחיד
110 טאצ אנד גו

הכל הודות לאחנן התותח!

קרא את שאר עדכון הלוג...