Resource icon

לוג טקסס!!!

Texas Method

מושעה
622
325
נק' מוניטין:
211
622
325
Texas Method הוסיף לוג חדש:

לוג טקסס!!! - החזק שורד

היי
לפני חודש וקצת התחלתי טקסס לסקוואט ולבנץ' ולדדליפט (ומאזן קלורי חיובי)
משקלי עבודה תחילת טקסס:
110 סקוואט 5X5
75 בנץ' 5X5
דדליפט 130 5x5
משקלי עבודה נכון לעכשיו:
סקוואט: 132.5 קילו
בנץ' 85 קילו
דדליפט 155
סקוואט קפצתי 5 קילו כל אימון.. ה132.5 באימון היום היה קשה נורא והחלטתי להוריד את הקפיצות ל2.5. בדד קפצתי 7.5 לפעמים 5.. נמשיך 5 עד שארגיש שזה קשה מאוד, ואז לקפיצות של 2.5
מטרות:
160 סקוואט, 120 בנץ', דדליפט 200 5X5 ולסינגלים 180 סקוואט, 140 בנץ', 220 דדליפט
האימון היום:
85 בנץ' 5X5...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן
משתף תמונה של הרגליים
20191027_163312.jpg

קודם כל בהצלחה
דבר שני למה 5×5 בדדליפט
אתה תגמור את עצמך
גם כי יש עצימות בסקוואט

אז מה אתה אומר על דדליפט 1X5 בעצימות וזהו?
כן ברור נפח לא אמור להיות יותר מידי קשה
בטח לא בהתחלה ..

נפח
סקוואט -5×5
בנץ' -5×5
צין אפס -5×5

התאוששות
סקוואט -5×2
פרס -5×2
באק אקסטנשין-15×2
צין אפס -5×2

עצימות
סקוואט -5×1
בנץ'-5×1
דדליפט -5×1
כאן אתה יכול לעשות טיפה עזר כגון מקבילים מתח ידיים וזהו לדעתי

• פותח/ת השרשור
כן ברור נפח לא אמור להיות יותר מידי קשה
בטח לא בהתחלה ..

נפח
סקוואט -5×5
בנץ' -5×5
צין אפס -5×5

התאוששות
סקוואט -5×2
פרס -5×2
באק אקסטנשין-15×2
צין אפס -5×2

עצימות
סקוואט -5×1
בנץ'-5×1
דדליפט -5×1
כאן אתה יכול לעשות טיפה עזר כגון מקבילים מתח ידיים וזהו לדעתי
נשמע סבבה לגמרי.. רק שאת ההתאוששות נראה לי אשאיר 3X3 ובלי הפרס והבאק אקסטנשין (רק בנץ' פרס)
הפרס היה לי בזמנו אז - 60, כרגע הרבה יותר חשוב לי להעלות את הבנץ' מאשר את הפרס, אז אני שם אתו בצד קצת (אני יודע שאפשר לעשות רוטציות).. אתחיל פרס עם ההגעה ל100 בנץ'.
אגב, מה אומר על הרגליים בתור נקודת פתיחה לטקסס?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
Texas Method עדכן/ה את הלוג ״לוג טקסס!!!״:

עדכון לוג: 03/11/19

אימון נפח יום ראשון:
בנץ' פרס: 87.2 5X5. המשקל 87.2 זה בגלל שעברתי לחד"כ אחר כי חזרתי ללימודים ואני לומד ונמצא ברוב התקופה של הלימודים שם ובחד"כ יש פלטה של 1.1 קילו ולא 1.25 קילו. חזרה שלישית וחמישית בסט האחרון הספוטר הרס בכך שהוא שם לי ידיים אבל בוודאות הייתי מצליח גם בלעדיו.
סקוואט: 135 קילו 5X5. יותר קל מה132.5 של שבוע שעבר. בשבוע הבא אני מתכוון לחזור לקפיצות של 5 קילו בסקוואט ולעשות 140.
צ'ין אפס+ 15 קילו 5X5 - סביר.
אימון מוצלח!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
הרבה בהצלחה!!

אגב מהזה טקסס?
סורי על הבורות, אשמח להסבר 😃
טקסס (או בשמה המלא טקסס מתוד') היא תוכנית למתאמן שלא יכול להשיג התקדמות לינארית (כלומר התקדמות מאימון לאימון, כמו שיש בSS). טקסס היא תבנית שמחולקת לשלושה אימונים בשבוע (FBW).
אימון 1 ווליום – 5 סטים 5 חזרות עם אותו משקל
אימון 2 התאוששות – 3סטים 3 חזרות עם אותו משקל
אימון 3 עצימות– סט אחד של 1-3 חזרות כבדות.
אימון הווליום הוא האימון הכי קשה מבין השלושה, הוא יעמיס הכי הרבה על הגוף של ויגרום להכי הרבה כאב בשרירים. אימון ההתאוששות יעזור לך להחלים על ידי כך שתזרים דם לשריר.

באימון העצים (3) יש עבודה עבודה עד לסט אחד כבד של 1-3 חזרות, הכוונה היא שלא תרים ישר את המשקל המקסימלי אלא תבצע מספר סטים עם משקלים קלים עד שתגיע למקסימום שלך
אתה יכול לבחור כמעט כל תרגיל מורכב ולהשתמש בטקסס מטוד כדי להרים אותו לגבהים חדשים.
סקוואט, פרונט סקוואט, דדליפט, פוש פרס או פרס מעל הראש, בנץ פרס, מתח או מקבילים, פוואר קלין בנט אובר רואו וכו…
ותודה על הברכה!!

נערך לאחרונה:
טקסס (או בשמה המלא טקסס מתוד') היא תוכנית למתאמן שלא יכול להשיג התקדמות לינארית (כלומר התקדמות מאימון לאימון, כמו שיש בSS). טקסס היא תבנית שמחולקת לשלושה אימונים בשבוע (FBW).
אימון 1 ווליום – 5 סטים 5 חזרות עם אותו משקל
אימון 2 התאוששות – 3סטים 3 חזרות עם אותו משקל
אימון 3 עצימות– סט אחד של 1-3 חזרות כבדות.
אימון הווליום הוא האימון הכי קשה מבין השלושה, הוא יעמיס הכי הרבה על הגוף של ויגרום להכי הרבה כאב בשרירים. אימון ההתאוששות יעזור לך להחלים על ידי כך שתזרים דם לשריר.

באימון העצים (3) יש עבודה עבודה עד לסט אחד כבד של 1-3 חזרות, הכוונה היא שלא תרים ישר את המשקל המקסימלי אלא תבצע מספר סטים עם משקלים קלים עד שתגיע למקסימום שלך
אתה יכול לבחור כמעט כל תרגיל מורכב ולהשתמש בטקסס מטוד כדי להרים אותו לגבהים חדשים.
סקוואט, פרונט סקוואט, דדליפט, פוש פרס או פרס מעל הראש, בנץ פרס, מתח או מקבילים, פוואר קלין בנט אובר רואו וכו…
ותודה על הברכה!!

🤯🤯
אומייגאד. זה קשוח.
עכשיו באמת אפשר להגיד 'בהצלחה' כשאני יודעת על מה אני מאחלת את זה חחח:lol:

• פותח/ת השרשור
🤯🤯
אומייגאד. זה קשוח.
עכשיו באמת אפשר להגיד 'בהצלחה' כשאני יודעת על מה אני מאחלת את זה חחח:lol:
הקושי הוא בסקוואט בתכלס
הבנץ' כיף.. המשקלים אמנם כבדים לי בבנץ', אבל זה פשוט משהו אחר מסקוואט. אני גם מפחד להיכשל בסקוואט, ליפול על המוטות ביטחון ושאנשים יסתכלו ויחשבו "הנה.. חושב שהוא חכם.. ניסה להרים משקל שהוא לא יכול" - אבל לא היה לי כשל בינתיים, ובעזרת השם לא יהיה

הקושי הוא בסקוואט בתכלס
הבנץ' כיף.. המשקלים אמנם כבדים לי בבנץ', אבל זה פשוט משהו אחר מסקוואט. אני גם מפחד להיכשל בסקוואט, ליפול על המוטות ביטחון ושאנשים יסתכלו ויחשבו "הנה.. חושב שהוא חכם.. ניסה להרים משקל שהוא לא יכול" - אבל לא היה לי כשל בינתיים, ובעזרת השם לא יהיה

סקוואט כבד זה מפחיד:infomilies041:
אפילו יותר מדדליפט.
בדדליפט אתה פשוט זורק את המוט, בסקוואט המוט זורק אותך:lol:

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
Texas Method עדכן/ה את הלוג ״לוג טקסס!!!״:

עדכון לוג: 10/11/19

אימון נפח יום ראשון:
בנץ' פרס: 90 קילו 3X5 , 3X1 ו4X1 - בסט הרביעי איבדתי סט אפ ובחזרה הרביעית נכשלתי. בסט החמישי הצלחתי 4 חזרות ולא ניסיתי את החמישית (הייתי נכשל). התקדמתי ב15 קילו בחודש וחצי האחרון ל5X5 בלי כשל כלל, כך שאני מרוצה. הייתי שמח ללחוץ היום 90 5X5 אבל לאור ההתקדמות, אני מרוצה. מתכוון לחזור על המשקל שבוע הבא.
סקוואט: 140 קילו 5X5. סבבה לגמרי. מתכוון להמשיך לעלות בזה 5 קילו מדי שבוע
צ'ין אפס: 20 קילו 5X5 - קשה
מ"ג: 97.2

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית