נק' מוניטין:
-384
- 221
- 11
אני רוצה להתחיל lb בתוכנית תגידו מה יש לשפר .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הטכניקה בסדר או לא ??מה שפרסמת פה אי אפשר לקרוא לזה סקוואט שאפשר לשפוט ממנו משהו.
תזכור ש-LB זה סה"כ HB עם מיקום מוט נמוך יותר.
מה שזה משנה בפועל זה יהיה מיקום הידיים על המוט שנהיה יותר קריטי, זווית הטורסו, וכתוצאה מזה כמה הישבן ילך אחורה וכמה הברכיים קדימה.
אין סיבה שה-HB שלך יהיה שונה משמעותית מה-LB
מה שפרסמת פה אי אפשר לקרוא לזה סקוואט שאפשר לשפוט ממנו משהו.
תזכור ש-LB זה סה"כ HB עם מיקום מוט נמוך יותר.
מה שזה משנה בפועל זה יהיה מיקום הידיים על המוט שנהיה יותר קריטי, זווית הטורסו, וכתוצאה מזה כמה הישבן ילך אחורה וכמה הברכיים קדימה.
אין סיבה שה-HB שלך יהיה שונה משמעותית מה-LB
הטכניקה בסדר או לא ??
משנייה ה16 נסייתי יותר ברור זה דיי משנה לי את התנוע אז אני רוצה לראות אם אני עושה בסדר
אני רגיל לעשות דיפ סקוןאט עכשיו קראתי באיזה מקום שלא צריך לעשות lb דיפ ננסה מחר אפשר קצת הסבר עד איפה יורדים בlb?החזרה הראשונה עוד איכשהו אפשר לקרוא לה נורמלית, כל השאר זה אתה מתכופף עם חוסר מודעות מוחלט לתנועה שלך ואתה לא מרוכז אפילו טיפה, וכל חזרה שונה לחלוטין אחת מהשניה. אתה פשוט מתכנס לתוך עצמך עם מוט על הגב בלי שמירה של שום אלמנט של סקוואט
מה שונה מה הוא עושה למה שאני??מצטער אין לי איפה להתחיל.
הטכניקה לא טובה.
תתחיל מ 0. תראה סרטונים ותתיעץ עם המאמן.
אם למישהו יש סבלנות לעלות סרטון לכאן או להסביר טכניקה, זה יועיל.
הוא ממש לא, אתה מתעגל לכדור ממש. אני מצטער אבל זה נראה ממש רע, כאילו אתה לא יודע איפה נמצא הגוף שלך במרחבהגב שלי ישר מה הבעייה בעליה??
זה למה אמרתי לך שה-LB שלך לא צריך להיות שונה משמעותית מה-HB, כי המכניקה היא זהה, אתה לא צריך לשים דגשים מוזרים ולרדת יותר עם האגן, ברך ימין או אוזן שמאל. פשוט תשמור על טורסו קשיח, פתח ברכיים ותרדאני רגיל בhb לרדת עם הברכיין קראתי שבlb צריך לרדת יותר עם האגן וזה מה שנייסתי זה לא שאני עושה משהו ממש שונה ממנו
אני מרגיש ממש כמו אדיוט בחיי אבל אני עובד קשה בשביל ללמוד נסייתי עד פעם דדליפט מקווה שהשתפרתי אני רואה שהפוזציה יותר טובה.הוא ממש לא, אתה מתעגל לכדור ממש. אני מצטער אבל זה נראה ממש רע, כאילו אתה לא יודע איפה נמצא הגוף שלך במרחב
זה למה אמרתי לך שה-LB שלך לא צריך להיות שונה משמעותית מה-HB, כי המכניקה היא זהה, אתה לא צריך לשים דגשים מוזרים ולרדת יותר עם האגן, ברך ימין או אוזן שמאל. פשוט תשמור על טורסו קשיח, פתח ברכיים ותרד
בדדליפט אתה דוחף כמעט רק עם העקב (שים לב לבהונות עד הדחיפה עצמה) וזה גורם לך להשתמש כמעט אך ורק בשרשרת האחורית.באמת באמת קשה לי דדליפט הידיים שלי קצרות כל כך שאני לא מצליח להכניס את כל הכף יד לכיס וזה שורף בהמסטרימג אני עובד על גמישות אשמח לעד המצלות כמו גם עצות איך לרדת בדדליפט.
נראה לא רע בכלל, למרות ששוב, קשה לשפוט ממוט ריקוזה hb שלי
2 חזרות ראשונות נראות סבבה לגמרי, קרוב מאוד ל-HB, ואז אתה מתחיל להתגלגל קדימה.וזה lb פה בכוונה בחזרות הראשונות ירדתי פחות נמוך מאחרנות בשביל לבדוק מה יותר את התנוע
בדדליפט אתה דוחף כמעט רק עם העקב (שים לב לבהונות עד הדחיפה עצמה) וזה גורם לך להשתמש כמעט אך ורק בשרשרת האחורית.
תדחוף עם כל כף הרגל, וזה יערב יותר ארבע ראשי
נראה לא רע בכלל, למרות ששוב, קשה לשפוט ממוט ריק
2 חזרות ראשונות נראות סבבה לגמרי, קרוב מאוד ל-HB, ואז אתה מתחיל להתגלגל קדימה.
אני חושד שאתה לא פותח מספיק ברכיים ולאגן שלך אין מקום להמשיך לרדת חוץ מלהתגלגל קדימה.
בנוסף, גם ב-HB וגם LB יש לך את אותה הבעיה, שזה שמירה לא נכונה על הליבה. כדי להחזיק את שרירי הבטן אתה מזיז את החזה קדימה, ובית החזה לא נמצא יותר מעל האגן, אז תנסה לשמור על האגן מתחת לבית החזה, ותנסה למשוך את הצלעות לכיוון האגן
למה אתה עושה לואו אם המטרה שלך היא בילדינג?איך הסטפאף בדדליפט??
יש שיפור??
אשמח גם טיפים לירידה כי אני מרגיש ממש מוזר בירידה.
אז כיאלו לקחת פחות את בית החזה קדימה כיאלו כתפיים אחורה וקדימה??
תאמת אני חושב שאני אפילו פותח עובר בסקוואט .
המטרה שלי היא לא פווארליפטינג בכלל האלה נטו בילדינג וכמה שיותר לגרום לשריר לעבוד בתנוע
כי זה חשוב גם לבילדינגלמה אתה עושה לואו אם המטרה שלך היא בילדינג?
אני רואה פה שתי בעיות עיקריות:
1. אתה לא נושם לתוך הבטן ומכווץ אותה, אלא נושם לתוך החזה. תחשוב על זה שאתה לא רוצה שהחזה יעלה בזמן השאיפה ותכווץ את הבטן חזק, צלעות למטה.
2. אתה צריך לשים את הכפות רגליים שלך מופנות החוצה 30-45 מעלות ועמידה ברוחב כתפיים או קצת יותר רחבה. תוך כדי הירידה אתה צריך לדחוף חזק את הברכיים החוצה, עד שתרגיש מתיחה קטנה במפסעות ותשב בין הרגליים שלך ובדחיפה למעלה לדחוף אותן החוצה באותה הצורה. תוסיף קצת משקל כשאתה מעלה לפה.
כדי לחזק את הגב תחתון ואת המסטרינג יותראם תעשה את מה שאמרתי זה יפתור לך את רוב הבעיות.
למה אתה עושה לואו אם המטרה שלך היא בילדינג?
לעומת איך שהיה פעם בהחלט שיפוראיך הסטפאף בדדליפט??
י
תעשה פשוט את התנועה ההפוכה, רק תשאיר את הברכיים פתוחות יותראשמח גם טיפים לירידה כי אני מרגיש ממש מוזר בירידה.
כתפיים ובית חזה למטה, שום דבר אחורה או קדימהאז כיאלו לקחת פחות את בית החזה קדימה כיאלו כתפיים אחורה וקדימה??
יש סיכוי שזה המקרה, למרות שמהזווית הזאת זה לא נראה המקרה. צילום מקדימה יעזור כדי להבין את זהתאמת אני חושב שאני אפילו פותח עובר בסקוואט .
דווקא לבילדינג הייתי ממליץ יותר HB. אתה מקבל יותר דגש על הארבע ראשי, התנועה יותר אינטואיטיבית ולכן אתה מסתבך הרבה פחות, והמשקלים נמוכים יותר לרוב, אבל ייתנו לך את אותו אפקט היפרטרופיכי זה חשוב גם לבילדינג
יש לך דדליפט לזה, לא הייתי עושה סקוואט בשביל אלהכדי לחזק את הגב תחתון ואת המסטרינג יותר
זה הסיבה שאני עושה lb בשיבל לחזק ולעבוד על הגמישות בשביל הדדליפט וגם בתוכנית שלי אני זקוק לעד עומס שם כי יש לי המסטרינג חלש .לעומת איך שהיה פעם בהחלט שיפור
תעשה פשוט את התנועה ההפוכה, רק תשאיר את הברכיים פתוחות יותר
כתפיים ובית חזה למטה, שום דבר אחורה או קדימה
יש סיכוי שזה המקרה, למרות שמהזווית הזאת זה לא נראה המקרה. צילום מקדימה יעזור כדי להבין את זה
דווקא לבילדינג הייתי ממליץ יותר HB. אתה מקבל יותר דגש על הארבע ראשי, התנועה יותר אינטואיטיבית ולכן אתה מסתבך הרבה פחות, והמשקלים נמוכים יותר לרוב, אבל ייתנו לך את אותו אפקט היפרטרופי
יש לך דדליפט לזה, לא הייתי עושה סקוואט בשביל אלה
אם אתה רוצה לעבוד על הגמישות וכוח בשביל הדדליפט, תעשה פשוט יותר דדליפטבשיבל לחזק ולעבוד על הגמישות בשביל הדדליפט
אז תוסיף מכונות, ייתן לך עוד עומס על השריר עם מעט עומס מערכתיגם בתוכנית שלי אני זקוק לעד עומס שם כי יש לי המסטרינג חלש .
קח בחשבון שזה תרגיל שונה, אתה לא יכול לעבוד HB ואז ביום שאתה רוצה להעלות משקלים לעבור ל-LB. אתה צריך לפתח מיומנות בתרגיל שאתה עושה, וכדי להימנע מפציעהוגם מדי פעם אני רוצה לעלות משקלים ויותר קל בlb וסתם בשביל גיוון.
אם אתה רוצה לעבוד על הגמישות וכוח בשביל הדדליפט, תעשה פשוט יותר דדליפט
אז תוסיף מכונות, ייתן לך עוד עומס על השריר עם מעט עומס מערכתי
קח בחשבון שזה תרגיל שונה, אתה לא יכול לעבוד HB ואז ביום שאתה רוצה להעלות משקלים לעבור ל-LB. אתה צריך לפתח מיומנות בתרגיל שאתה עושה, וכדי להימנע מפציעה