נק' מוניטין:
1
- 39
- 1
היי חבר'ה
בן 16 שוקל 74
אשמח מאוד לעזרה בקשר לתכנית אימונים שאני רוצה להתחיל לחיטוב. מתאמן ועוד קצת זמן שנה בחדר כושר, ללא שום מטרה מסוימת (מסה/חיטוב), כלומר זה חיטוב ראשון. כמו כן תרגילים כמו מתח/מקבילים וכו' אני לא מצליח לעשות (ולכן אני עושה חיטוב מן הסתם). מהי העזרה? לראות אם הדגשים שאני עושה הם נכונים, שהתכנית עוד בנויה בסדר ועובדת על מה שצריך, ושהעניין עם הסטים והחזרות סבבה כי צריך להוריד "ווליום".
ניגש לעניין, כמובן שאני עושה את זה לפי הסדר עם הדגשים הבאים:
* כל חזרה והורדה בערך כשנייה, על מנת לעבוד על כוח ולא על בניית מסה (מבוסס על הסרטון של לידור דיין)
* נח בין דקה לדקה וחצי בין סט לסט
A:
חזה:
B:
רגליים
כמו כן התכנית דיי מתאימה לי, אין כאן תרגילים בעייתיים ותרגילים כמו לחיצת רגלים/דד-ליפט אני לא רוצה לעשות משיקול בריאותי בעבר, אני כן יודע מה יהיו התשובות לגבי זה אבל אני לא חושב שחייב אותם כרגע בשביל לעשות חיטוב (מורכבים זה העיקר ויש באימון הזה כמה מורכבים...)
תודה מראש
בן 16 שוקל 74
אשמח מאוד לעזרה בקשר לתכנית אימונים שאני רוצה להתחיל לחיטוב. מתאמן ועוד קצת זמן שנה בחדר כושר, ללא שום מטרה מסוימת (מסה/חיטוב), כלומר זה חיטוב ראשון. כמו כן תרגילים כמו מתח/מקבילים וכו' אני לא מצליח לעשות (ולכן אני עושה חיטוב מן הסתם). מהי העזרה? לראות אם הדגשים שאני עושה הם נכונים, שהתכנית עוד בנויה בסדר ועובדת על מה שצריך, ושהעניין עם הסטים והחזרות סבבה כי צריך להוריד "ווליום".
ניגש לעניין, כמובן שאני עושה את זה לפי הסדר עם הדגשים הבאים:
* כל חזרה והורדה בערך כשנייה, על מנת לעבוד על כוח ולא על בניית מסה (מבוסס על הסרטון של לידור דיין)
* נח בין דקה לדקה וחצי בין סט לסט
A:
חזה:
- בנץ בשכיבה (3 סטים 10 חזרות) *התחלת חימום לחזה בתרגיל הזה, והחימום היחיד שיש בתכנית A*
- בנץ בשכיבה שיפוע חיובי (3 סטים 10 חזרות)
- פרפר עם משקולות בשכיבה (3 סטים 12 חזרות)
- הרחקת זרועות כנגד משקולות יד (3 סטים 12 חזרות)
- לחיצת כתפיים במכונה (4 סטים 12 חזרות)
- פשיטת מרפקים פולי עליון חבל (4 סטים 12 חזרות)
- פשיטת מרפקים במכונה (ולא מקבילים) (3 סטים 10 חזרות)
- כפיפת בטן במכונה (4 סטים 20 חזרות)
- כפיפות בטן במזרון (4 סטים, מקסימום חזרות)
B:
רגליים
- סקווט (3 סטים 10 חזרות) *התחלת חימום לרגליים בסקווט*
- פשיטת ברכים במכונה (3 סטים 15 חזרות)
- כפיפת ברכיים במכונה (3 סטים 15 חזרות)
- משיכה לחזה עם משקל חופשי (4 סטים 10 חזרות) *התחלת חימום לגב במשיכה לחזה*
- חתירה במכונה (3 סטים 12 חזרות)
- כתף אחורית: הרחקה אופקית כנגד מכונה (3 סטים 15 חזרות)
- כפיפת מרפקים כנגד מוט W - ארבע סטים 12 חזרות
- כפיפת מרפקים פטישים (3 סטים 10 חזרות)
- כפיפת מרפקים במכונה (2 סטים 15 חזרות)
כמו כן התכנית דיי מתאימה לי, אין כאן תרגילים בעייתיים ותרגילים כמו לחיצת רגלים/דד-ליפט אני לא רוצה לעשות משיקול בריאותי בעבר, אני כן יודע מה יהיו התשובות לגבי זה אבל אני לא חושב שחייב אותם כרגע בשביל לעשות חיטוב (מורכבים זה העיקר ויש באימון הזה כמה מורכבים...)
תודה מראש