עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רשמתי שאיפת שומן״
והתכוונתי לשריפת שומן***
תודה על העזרה
גובה 165 משקל 55 אני מתאמנת כבר 6 שנים אירובי ובשנתיים האחרונות גם כוח
הייתי פעם שוקלת 52 ולאחרונה עליתי ואני לא מצליחה להוריד
אני מתאמנת 6 פעמים בשבוע גם שחייה
וזה לא עוזר לי אני גם אוהבת שוקולד.. בטח שוקולד זה מילה שאסור להגיד באתר הזה אבל מה לעשות כדי להוריד כבר 3-4 קילו האלה אני רוצה לנסות שורפי שומן או תוספים....עזרההה
גם אני אוהבת בן&גרי במיוחד קינמון וגם הניו יורק זה מושלםםם
בקשר למנופחת אני לא יודעת להסביר אני מרגישה שהרגליים שלי נראות של כדורגלן זה מפריע לי ממש
גובה 165 משקל 55 אני מתאמנת כבר 6 שנים אירובי ובשנתיים האחרונות גם כוח
הייתי פעם שוקלת 52 ולאחרונה עליתי ואני לא מצליחה להוריד
אני מתאמנת 6 פעמים בשבוע גם שחייה
וזה לא עוזר לי אני גם אוהבת שוקולד.. בטח שוקולד זה מילה שאסור להגיד באתר הזה אבל מה לעשות כדי להוריד כבר 3-4 קילו האלה אני רוצה לנסות שורפי שומן או תוספים....עזרההה
ומה השם של זה? איזה חברה מייצרת? יש לך תמונה של הקופסא של זה ?יש תוסף שהוא סוג של "מחטב" שורף שומן , בעבר הוא נקרא DMAA כשהוא הוכנס לפקודת הסמים שינו את הנגזרת וכיום הוא חוקי לגמרי , הוא מגביר את הורמון נוראדרנלין (נוראפינפרין) ובכך מעלה את האדרנלין בפועל . האדרנלין מופרש בעיקר בעת מצבי לחץ או מאמץ ולשם יצירת פעילויות חיוניות של הגוף, כגון חילוף חומרים ועוד ... החומר הזה פשוט מעולה אני לוקח אותו לשימוש ימויומי במצבי סטרס בעבודה שאני נמצא , נסיעות על אופנוע בכביש התוסף הזה ללא ספק עוזר ואפילו "מעורר" את האדרנלין שבגוף ומגביר את הביטחון מה שלא טוב שזה קורה על הכביש חח .. את יכולה למצוא אותו בכמה Pre-Workout כמו ג'אק טרידי וכאלה ...
הישתנה הרבה מאוד , אני כביכול מזמין את המרכיב לבד ללא כל תוספים נילווים חוץ מקפאין . שינו לו את הנגזרת לשני משפחות , 1. DMBA HCL והשני AMP CITRATE אתה מוזמן לגגל ותראה שמוכרים אותו כמה מפעלים בבריטניה ששם למעשה מייצרים אותו ... מי שרוצה להזמין שיילך על AMP CITRATE ה DMBA בעייתי מבחינת חומר גלם הוא נמס באצבעות ולא זמין בצורת אבקה כמו ה AMPלא יודע אם הפכו אותו לחוקי, אני יודע שהוא הוצא מחוץ לחוק כשהוא היה ב-Jack3D. בפעם האחרונה שבדקתי אותה חברה יצרה את המוצר שלה בלי החומר הזה. לא יודע אם משהו השתנה מאז.
הוא זמין באיביי פשוט תרשמי AMP CITRATE זה זמין בכפסולות ..ומה השם של זה? איזה חברה מייצרת? יש לך תמונה של הקופסא של זה ?
תודה רבה רבה 😃