ייעוץ שוב powerClean

ונמשיך בזה שתלך כבר למאמן אישי אם אתה ככ לחוץ על פאוורקלין, אין לך מה להתעקש על זה וזה לא יתרום לך ככ אם אתה פאוורליפטר \ עושה SS.
אתה סתם לומד צורות תנועה שגויות שכשמישהו יאמן אותך ייקח לו יותר זמן לתקן אותם מאשר לגרום לך ללמוד חדשות.
אם אתה עושה SS אתה יכול להחליף את זה בחתירה \ מתח כמו רוב הפאוורליפטרים, אם אתה בקטע של הנפות לא חסר מאמנים שיכולים ללמד אותך.
אני חושב שכדאי שתלך ל @MikeRozner ואני חושב שהוא יוכל לפרט על הטענות של יותר.

נערך לאחרונה:
לירן, ברשותך אני אתפוס טרמפ על האשכול עם שאלה: יש יתרון בלעשות פאוורקלין למי שהמטרה שלו היא נטו פאוורליפטינג/כוח מירבי?

• פותח/ת השרשור
מה שוב משתמש עם הידיים?
תסבירו איך מתקנים יופי שאתם אומרים לי ככה וככה ולא אומרים איך לתקן
גם אם מאמן יגיד לי אותו דבר זה לא יעזור

נערך לאחרונה:
לירן, ברשותך אני אתפוס טרמפ על האשכול עם שאלה: יש יתרון בלעשות פאוורקלין למי שהמטרה שלו היא נטו פאוורליפטינג/כוח מירבי?
בטח. כל המשיכות האלה הן מצוינות לחגורת הכתפיים, וזה תמיד דבר נחוץ.

מה שוב משתמש עם הידיים?
תסבירו איך מתקנים יופי שאתם אומרים לי ככה וככה ולא אומרים איך לתקן
גם אם מאמן יגיד לי אותו דבר זה לא יעזור
אתה מתחיל את הקפיצה בידיים כפופות. תראה את הסרטון של ריפטו על פאוורקלין. תנסה לעשות האנג שראגס, ואז להמשיך משם להאנג פאוורקלין.

בטח. כל המשיכות האלה הן מצוינות לחגורת הכתפיים, וזה תמיד דבר נחוץ.
אבל זה לא מה שיישפר אותו בפאוורליפטינג ספציפית, גם לעשות קורלס זה מעולה לבייספס אבל זה לא מה שיישפר אותו בליפטינג (עזוב עכשיו את הקטע שזה יכול לעזור בבנץ ולמנוע קריעה בבייספס)

עדיף שתלך למאמן כמו מייק, ללמוד לבד זה באמת קשה, וגם אם תצליח בסופו של דבר בדוק יהיה איזה פגם בטכניקה שלא תוכל לתקן כי הגוף כבר להתרגל לתנועה השגויה.

או שפשוט תוותר על PC

אבל זה לא מה שיישפר אותו בפאוורליפטינג ספציפית, גם לעשות קורלס זה מעולה לבייספס אבל זה לא מה שיישפר אותו בליפטינג (עזוב עכשיו את הקטע שזה יכול לעזור בבנץ ולמנוע קריעה בבייספס)
בוודאי שכן. חגורת כתפיים (דלתאות, טרפזים) חזקה לא עוזרת בבנץ'? לא עוזרת בדדליפט?

כמובן שעוזרות אבל אין סיבה אמיתית לעשות דווקא פאוורקלין
פאוור קלין בונה חגורת כתפיים חזקה - חגורת כתפיים חזקה עוזרת בדדליפט -> פאוורקלין עוזר לדדליפט.
רוצה במקום זה לעשות משיכות לפנים, שראגס, הרחקות לצדדים? החלטה שלך.

פאוור קלין בונה חגורת כתפיים חזקה - חגורת כתפיים חזקה עוזרת בדדליפט -> פאוורקלין עוזר לדדליפט.
זה בדיוק למה שאני מתכוון, אין סיבה ספציפית לעשות פאוורקלין ולהתעכב ככ על הטכניקה, סבבה זה יעבור אבל זה יותר מידי זמן להתעקב על טכניקה במיוחד בלי מאמן אישי כשאתה יכול להחליף את זה בתרגיל אחר

זה בדיוק למה שאני מתכוון, אין סיבה ספציפית לעשות פאוורקלין ולהתעכב ככ על הטכניקה, סבבה זה יעבור אבל זה יותר מידי זמן להתעקב על טכניקה במיוחד בלי מאמן אישי כשאתה יכול להחליף את זה בתרגיל אחר
טוב אם הסיבה זה חיזוק חגורת הכתפיים אז אני נוטה להסכים עם majin buu.
אני אולי לא ניסחתי טוב את השאלה, התכוונתי יתרון לבצע ספציפית את הפאוורקלין במקום לבחור תרגיל אחר.
בכל אופן נחזיר לפותח האשכול את הבלעדיות על האשכול:-) ותודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית