עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראיתי כבר את הסרטונים שלו ועוד של אחרים ואינלי מושג מה לא נכון במה שאני עושה...אני לא רוצה לפגוע בך אבל הטכניקה ממש נוראה. אתה יורד עם הגב במקום לעבוד עם הרגליים. עבודה כזאת ממש לא בטוחה. תראה את אחד הסרטונים של ריפטו לגבי הסקוואט ביוטוב ותעשה את התנועה נכון מול המסך. אחר כך תחזור למכון ותעבוד עם מוט ריק עד שתסגר על התנועה ואחרי זה תוסיף משקלים.
הגב שלך יורד יותר מדי. זאת הבעיה. אני יוכל לעזור לך יותר אם תצלם סרטון שבו אתה מבצע את הסט עם משקל נמוך (נגיד 10 קילו כל צד) ובסט הזה תשתדל לשמור על גב כמה שיותר ישר ולעבוד כמה שיותר עם הארבע ראשי. בהתאם לאיך שתעשה נראה אם הבעיה היא במשקל עבודה או בתנועה ובהתאם לזה תוכל לעשות שיפורים בתוכנית.
לפי הסרטון הזה הגב הרבה יותר ישר אבל בחלק מהחזרות (כנראה בגלל שיש לך כבר הרגל) הוא עדיין נשבר. יש לי את אותה בעיה בלואו באר סקוואט שאני כרגע מנסה לשפר וגם אצלי, כמו אצלך, אפילו עם מוט ריק יש לפעמים שבירות גב מוזרות. יכול להיות שאחת הסיבות לזה היא שחסר לך כוח בארבע ראשי. הדרך לחזק את הארבע ראשי לתרגיל הזה תהיה לעבור זמנית לפרונט סקוואט. בפרונט סקוואט אתה לא יכול לעזור לעצמך עם הגב ולכופף אותו בגלל המיקום של המוט ובו הארבע ראשי עובד הרבה יותר. זה מה שאני עושה כרגע ולדעתי זה עוזר לי (אני מרגיש הרבה יותר את הארבע ראשי בתנועה של הפרונט סקוואט לאומת מה שהרגשתי בסקוואט הרגיל). דבר שני שיכול לשפר את התנועה הוא לעבור להיי באר. בהיי באר אין לחץ על על השכמות כמו בלואו באר ואתה מסוגל לשמור על גב ישר במהלך התנועה בצורה קלה יותר.
אם אתה בוחר לעבוד בפרונט סקוואט תנסה לעשות אותו תקופה של חודש חודשיים ולראות אם הארבע ראשי שלך התחזק מספיק ואז ללמוד את התנועה של הלואו באר מאפס, לשמור על גשר בגב בזמן התנועה ולדאוג לא "ליפול" קדימה ולעשות גוד מורנינג באמצע הסט אלה לשמור על הגב באותה הצורה ולרדת עם הארבע ראשי
אני גם שמתי לב לזה אבל לא ייחסתי לזה חשיבות. תודה על ההבהרה!הגב לא נשבר,הבעיה שלך בסקוואט היא שהמוט לא מונח ישר על הגב שלך ושאתה מגלגל אותו בצורה מוזרה.
המשקל אמור לנוע בקו מאונך לרצפה ו"לחתוך" את אמצע כף הרגל,הכוונה היא שאם לוקחים מהמוט קו לכיוון הרצפה הוא חייב להיות ישר בכל התנועה ועליו לעבור דרך אמצע כף הרגל.
הסיבה שבLB נראה ש"נשבר" הגב היא מכיוון שעלייך לכופף את הטורסו יותר כדי שהמוט יישאר במסלול מעל אמצע כף הרגל.