חיטוב פנקייק חלבון

הנושא בפורום 'בישול ומתכונים' פורסם ע"י Cobb, ‏14/1/13.

טוען...
  1. 1,020 נק' מוניטין
    0
    Cobb

    Cobb משתמש פעיל

    Cobb
    הצטרף:
    ‏19/8/10
    הודעות:
    932
    לייקים:
    37
    בטוח רצים מלא מתכונים כאלה, אבל זאת מנה שאני ממש אוהב וקל להכין.

    ערכים: קלוריות - 596, חלבון - 64.6 גרם, שומן - 15.5 גרם, פחמימות - 50.8 גרם (תמונה)

    מצרכים: (מספיק בערך ל-3 פנקייקים בגודל של מחבת קטן)
    -ביצה אחת
    -כוס חלב 3% (200 מ"ל)
    -קמח לבן 50 גרם
    -אבקת חלבון SAN (קרם וניל), פה זה כבר נתון לבחירה של כל אחד לפי מה שהוא אוהב.

    שלבי ההכנה:
    -מערבבים את כל המצרכים במיקסר עד שנוצרת עיסה נוזלית יחסית, משם שופכים הכל לקערה גדולה כדי שיהיה נוח להעביר למחבת
    -מחממים מחבת על אש בינונית, מורחים קצת שמן או חמאה כדי שהפנקייק לא ידבק
    -אפשר לשפוך את העיסה ישר מהקערה או עם כף אפייה עד שהנוזל מכסה את כל דופן המחבת
    -מחממים כדקה מכל צד עד שהפנקייק נהיה קשה יחסית והמרקם נהיה חום, וזהו!

    במסה אני אוהב למרוח על זה גם נוטלה או סירופ מייפל, אם מישהו בחיטוב אז גם ככה זה טעים.
     
  2. 12,363 נק' מוניטין
    0
    MOONLight

    MOONLight גורו חיטוב ממה שקיים היום משתמש כבוד

    MOONLight
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏9/5/10
    הודעות:
    6,962
    לייקים:
    56
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    גו אקטיב - יהוד
    נשמע טעים - טבל יותר מדי קלוריות לחיטוב.
     
  3. 0 נק' מוניטין
    0
    tryguess

    tryguess אורח

    tryguess
    למה לא שיבולת שועל? הרבה יותר עדיף מקמח ככה אני עושה. ואפשר להוסיף אגוזי מלך/בננה.
     
  4. 0 נק' מוניטין
    0
    ROSONERI

    ROSONERI אורח

    ROSONERI
    תודה גבר ננסה
     
  5. 15,944 נק' מוניטין
    0
    DarY

    DarY משתמש משקיע משתמש כבוד

    DarY
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏24/8/11
    הודעות:
    3,618
    לייקים:
    2,414
    מין:
    זכר
    נשמע מאוד נחמד! אני ינסה..

    הביצה שלמה או להפריד צהוב ולבן? מספיק רק ביצה אחת?
    אתה לא מוסיף ממתיק כלשהו?
    כמה זה 50 גרם קמח? בכוס פלסטיק חד פעמית למשל? כוס מלאה?
    יש צורך להוסיף אבקת אפיה?

    תודה על המתכון !
     
  6. 1,020 נק' מוניטין
    0
    Cobb

    Cobb משתמש פעיל

    Cobb
    הצטרף:
    ‏19/8/10
    הודעות:
    932
    לייקים:
    37
    ביצה שלמה, 50 גרם קמח זה חצי כוס בערך, אין צורך בשום דבר חוץ ממה שרשמתי.
    אני לא מוסיף ממתיקים כי האבקת חלבון עושה את שלה. אם לא אכפת לך מהקלוריות אתה יכול למרוח על זה נוטלה או סירופ מייפל, יוצא ממש טעים.
     
  7. 0 נק' מוניטין
    0
    Aviad.s

    Aviad.s משתמש מתחיל

    Aviad.s
    הצטרף:
    ‏25/5/11
    הודעות:
    53
    לייקים:
    0
    מין:
    זכר
    תשמע זה קטלני!!!
    עכשיו עשיתי את זה רק עם אבקת חלבון עוגיות.

    לקחתי כפית נוטלה ושמתי במיקרו עם קצת חלב. ככה יוצא יותר "רוטב" נוטלה
    שמתי בין הפנקייקים וזה יוצא טעים רצצח!!

    תודה!!
     
  8. 487 נק' מוניטין
    0
    dingo

    dingo משתמש קבוע

    dingo
    הצטרף:
    ‏24/2/11
    הודעות:
    1,021
    לייקים:
    0
    למי שבחיטוב:
    4 חלבון ביצים
    1 סקופ חלבון
    חצי כוס קווקאר
    1 כף יוגרט
    קינמון
    ----------
    מי שרוצה תוספת יש בטבע קסטל רטבים דלי קלוריות בטעם מייפל ושוקלד
    אחלה ארוחות בוקר מוציאה ממך את כול הרצון למתוק במשך היום
     
  9. 0 נק' מוניטין
    0
    ספי שמואל

    ספי שמואל משתמש מתחיל

    ספי שמואל
    הצטרף:
    ‏12/11/13
    הודעות:
    2
    לייקים:
    0
    מין:
    זכר
    גבררר תודה רבה! יצא טעים רצח!
    השתמשתי באבקה בטעם עוגיות וחתכתי מעל הפנקייקים בננות ותותים..
    יצא אדיר!תודה רבה
     
  10. 36,776 נק' מוניטין
    0
    yujinius

    yujinius משתמש על משתמש כבוד

    yujinius
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏2/4/14
    הודעות:
    14,242
    לייקים:
    12,423
    מין:
    זכר
    כמה סקופים של אבקת חלבון אתה שם?
     
  11. 73 נק' מוניטין
    0
    ron121

    ron121 משתמש פעיל

    ron121
    הצטרף:
    ‏1/4/13
    הודעות:
    944
    לייקים:
    61
    מין:
    זכר
    איך קוראים לרטבים האלה? ובאיזה רשת מוכרים אותם?
     
  12. 67 נק' מוניטין
    0
    Star

    Star משתמש פעיל

    Star
    הצטרף:
    ‏15/1/11
    הודעות:
    402
    לייקים:
    2
    מין:
    זכר
    לא הבנתי איך יצא כזה כמות של חלבון עד שהסתכלתי בתמונה ששמתה 2 סקופים ,חייב 2?אם אני רוצה רק אחד המתכון עדיין יצא טוב?
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...