חיטוב פנקייק חלבון טעים בטירוף

הנושא בפורום 'בישול ומתכונים' פורסם ע"י לירז981, ‏13/6/17.

טוען...
  1. 29 נק' מוניטין
    0
    לירז981

    לירז981 משתמש מתחיל

    לירז981
    הצטרף:
    ‏12/6/17
    הודעות:
    25
    לייקים:
    4
    מין:
    נקבה
    IMG_0353.JPG IMG_0355.JPG
    חייבת לשתף...פנקייק חלבון שהכנתי,לקחתי מרכיבים מכמה מתכונים ושילבתי
    מתכון-
    בננה
    סקופ חלבון בטעם וניל (אפשרי כל טעם שבא לכם...)
    חצי כפית קינמון
    חצי כפית אבקת אפייה\סודה לשתייה
    ביצה שלמה אחת + חלבון
    20 גרם שיבולת שועל מומסת במים חמים
    מעל-
    כף מייפל 100% טבעי
    כף מעדן וניל 0%
    אגוזי לוז טחונים
    טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :s85::s85:
     
  2. 18 נק' מוניטין
    0
    n92

    n92 מושעה

    n92
    הצטרף:
    ‏1/2/10
    הודעות:
    79
    לייקים:
    12
    מין:
    זכר
    נראה מעולה!
     
  3. 5 נק' מוניטין
    0
    Bossben

    Bossben משתמש מתחיל

    Bossben
    הצטרף:
    ‏11/6/17
    הודעות:
    35
    לייקים:
    2
    מין:
    זכר
    נראה פגז
     
  4. 4 נק' מוניטין
    0
    kilker

    kilker משתמש מתחיל

    kilker
    הצטרף:
    ‏30/4/16
    הודעות:
    41
    לייקים:
    4
    מין:
    זכר
    יצא מעולה,תודה
     
  5. 2 נק' מוניטין
    0
    qwaiz

    qwaiz משתמש מתחיל

    qwaiz
    הצטרף:
    ‏23/6/17
    הודעות:
    24
    לייקים:
    2
    מין:
    זכר
    נחמד
     
  6. 8,616 נק' מוניטין
    0
    אבי כהן

    אבי כהן משתמש משקיע משתמש כבוד

    אבי כהן
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏13/11/08
    הודעות:
    3,320
    לייקים:
    400
    מין:
    זכר
    בתמונה רשום "חלב" ובטקסט עצמו לא...
    אז כן או לא? :)
     
  7. 29 נק' מוניטין
    0
    לירז981

    לירז981 משתמש מתחיל

    לירז981
    הצטרף:
    ‏12/6/17
    הודעות:
    25
    לייקים:
    4
    מין:
    נקבה
    אוי כנראה ששחכתי :s49: אז כן,צריך חלב!
    האמת אני מכינה את זה פעמיים בשבוע לפחות-אפשר חלב רגיל,חלב שקדים,ולפעמים חוטאת עם חלב וניל(הכי טעים)
     
  8. 6 נק' מוניטין
    0
    Ofekk

    Ofekk משתמש מתחיל

    Ofekk
    הצטרף:
    ‏30/5/17
    הודעות:
    30
    לייקים:
    6
    מין:
    זכר
    מהו אופן ההכנה?
     
  9. 29 נק' מוניטין
    0
    לירז981

    לירז981 משתמש מתחיל

    לירז981
    הצטרף:
    ‏12/6/17
    הודעות:
    25
    לייקים:
    4
    מין:
    נקבה
    בכוס נפרדת שמה 20-30 גרם שיבולת שועל ומוסיפה טיפונת מים חמים עד שהמים "נעלמים" והשיבולת הופכת לדייסה.(אפשר גם להשאיר יבשה..אוהבת יותר ככה כי מתערבב יותר טוב)
    במערבל מזון\בקערה-
    מרסקת את הבננה,מוסיפה סקופ חלבון,חצי כפית אבקת אפיה\סודה לשתייה,קינמון,מוסיפה את השיבולת שועל,את הביצה והחלב.
    מערבבת טוב טוב עד שנהפך לנוזל. במידה ורואים כי צריך עוד ביצה ליציבות ניתן להוסיף חלבון אחד.
    כדאי לחכות 2-3 דק. לשמן מחבת טפלון ולכל פנקייק 2 כפות מהתערובת.
    ממליצה מאודדדדדדדד כדי שזה יצא יציב וטעים - על האש הכי הכי קטנה ונמוכה שאפשר. אני אישית שמה כל צד 2 דקות בערך.
    מבטיחה שההמתנה משתלמת!!!
    בתאבון :79nb:
     
  10. 6 נק' מוניטין
    0
    Ofekk

    Ofekk משתמש מתחיל

    Ofekk
    הצטרף:
    ‏30/5/17
    הודעות:
    30
    לייקים:
    6
    מין:
    זכר
    תודה רבה אנסה היום בערב
     
  11. 183 נק' מוניטין
    0
    Niv93

    Niv93 משתמש מתחיל

    Niv93
    הצטרף:
    ‏25/10/16
    הודעות:
    26
    לייקים:
    3
    מין:
    זכר
    תודה רבה, נראה ממש טוב
     
  12. 98 נק' מוניטין
    0
    Genji

    Genji מושעה

    Genji
    הצטרף:
    ‏18/1/18
    הודעות:
    239
    לייקים:
    87
    מין:
    זכר
    אני ניסיתי לעשות כמה ניסיונות של דברים דומים, התוצאה היא תמיד לפח.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...