הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

HST מהאתר - מישהו ניסה ?

דברים1

משתמש קבוע
1,819
746
נק' מוניטין:
1,255
1,819
746
תוכנית אימונים - Hypertrophy Specific Training - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

מישהו ניסה את התוכנית ?
בגדול היא עובדת על בלוקים של 6 אימונים בלוק 1- 15 חזרות ,בלוק 2 - 10 חזרות ,בלוק 3- 5 חזרות . יש גם בלוק 4 שצריך עוזר אין לי אז לא רלוונטי.
זמני מנוחה ב15 ו10 חזרות , בין 30 ל90 שניות , ב5 חזרות בין 3 ל-5 דקות .
כל בלוק 6 אימונים .
מתחילים 70 אחוז , 76 , 82 , 88 , 95 , סוג של כשל

העניין הוא שכל שריר יש לו רק 2 תרגילים ורק 2 סטים מה שאומר שרגליים , חזה , גב , כתפיים יקבלו כל אימון - 4 סטים . סה"כ 12 בשבוע לשריר גודל .
לגבי ידיים , תרגיל אחד זה אומר 6 סטים בשבוע .

מישהו ניסה ? ממליצים ?

בכלל מה הכמות סטים שאתם ממליצים לפיתוח גוף (לא כוח) לכל שריר .

לא ממליץ על התוכנית.
לא הייתי משתמש בה לא למתאמן מתחיל ולא למתאמן בינוני\מתקדם.
למתאמן המתחיל המטרה המרכזית שלי היא ללמד אותו איך להוציא לפועל תרגיל בצורה נכונה, וברגע שאני מביא אותו קרוב מאוד לכשל. הטכניקה שלו תישבר (בגלל שהוא עדיין לא שולט בה מספיק טוב) אני ארצה לעבוד איתו מספיק קרוב לכשל כדי לקבל גירוי טוב, אבל לא לדחוף אותו קרוב מדי , מה שיגרום לטכניקה שלו להישבר. בנוסף 15 חזרות זה המון חזרות מה שיכול לגרום לבן אדם שלא שולט בטכניקה (מתחילים) לאבד שליטה על הטכניקה שלו במיוחד שהוא קרוב מאוד לכשל.

למתאמן הבינוני\מתקדם יהיה בעיה עם הנפח, סביר להניח ש-12 סטים שבועיים לכול קבוצת שריר לא יתקרב ל-MRV (ברוב המקרים)

בכלל מה הכמות סטים שאתם ממליצים לפיתוח גוף (לא כוח) לכל שריר .
לפי רמת המתאמן והתאוששות שלו, אין המלצה כללית למספר סטים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא ממליץ על התוכנית.
לא הייתי משתמש בה לא למתאמן מתחיל ולא למתאמן בינוני\מתקדם.
למתאמן המתחיל המטרה המרכזית שלי היא ללמד אותו איך להוציא לפועל תרגיל בצורה נכונה, וברגע שאני מביא אותו קרוב מאוד לכשל. הטכניקה שלו תישבר (בגלל שהוא עדיין לא שולט בה מספיק טוב) אני ארצה לעבוד איתו מספיק קרוב לכשל כדי לקבל גירוי טוב, אבל לא לדחוף אותו קרוב מדי , מה שיגרום לטכניקה שלו להישבר. בנוסף 15 חזרות זה המון חזרות מה שיכול לגרום לבן אדם שלא שולט בטכניקה (מתחילים) לאבד שליטה על הטכניקה שלו במיוחד שהוא קרוב מאוד לכשל.

למתאמן הבינוני\מתקדם יהיה בעיה עם הנפח, סביר להניח ש-12 סטים שבועיים לכול קבוצת שריר לא יתקרב ל-MRV (ברוב המקרים)
.
במידה והוא מתאמן מתחיל שיודע את הטכניקה . היית ממליץ ? היית משנה רק את הכמות סטים ?

• פותח/ת השרשור
שמעתי שיחה של מייק עם סטאס(אם אני רושם נכון)לגבי מה שהם אומרים כמעט עדיף לגדילה חזרות גבוהות , אבל רצוי לשלב - ככה שהאימון הזה משלב עם 2/3 מהרעיון זה חזרות גבוהות ובלוק 1 של 5 חזרות .

זה קצת תואם לתוכנית הזאת , מה שכן בתוכנית הזאת אין הרבה סטים בשבוע לשריר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית