שאלה| מחשיבים ירקות בחיטוב? ( דגש על ירקות אפויים בתנור )

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
למי שלא בא לקרוא את כל האשכול, תקראו את החלק המודגש בבורדו רק לפואנטה.

בהמשך לאשכול שםתחתי לא מזמן, אני עדיין בתהליך של עלייה, רק שלאחרונה הוספתי גם עוד כמה דברים.
בעיקרון התפריט שלי לא כולל ירקות מגיע לאזור ה-1100 קלוריות.
( 500 גרם חזה עוף, טונה במים שלמה, 4 ביצים ) וזהו.
הירקות הייתי אוכל 4 מלפפונים ביום בערך, אבל לאחרונה הוספתי עוד ירקות והפחתתי עם המלפפונים ( מגוון חחח, נמאס מהטעם של המלפפון - אני ככה כבר חצי שנה בערך ).
קודם כל, בן 22, גובה 170, משקל 63.

עכשיו, נגיד החזה עוף גם אם סתם נגיד יצא לי 700 גרם אפילו, זה יהיה עוד 250 קלוריות ( כמובן שאני מגזים, אני אוכל 500, לא 700, אני לא מפלצת בשר ).
המלפפונים זה עוד 160 קלוריות היה ( 40 קלוריות כולל סיבים כולל הכל, אפילו מגזים לאזור ה-200 ). זה יוצא 1300 קלוריות, אבל נגיד סתם אולי פתאום החזה עוף מרמה איכשהו ויוצא לי 1400 קלוריות. ( זה אחרי הגזמה, שבעיקרון זה בערך 1300 ).
עדיין אני בתהליך של עלייה במשקל בערך 3 שבועות מ-60.5 עד 63 ואני כל שבוע עולה ועולה ( גם השבוע הזה ).
למרות שאני מתאמן ועושה ריצות וכו'... ( דווקא לפני האימון הייתה לי ירידה במשקל, ברגע שהתחלתי, עליתי קל 3 קילו כמעט ).
מבחינת נוזלים כמעט ולא שותה, רק בזמן האוכל, משתדל מדי פעם מים וכו'... אבל לא משנה.

אז קיצור לאחרונה הוספתי לעצמי גם ירקות כמו קישואים ( ירוקים ) וכרוב ירוק, שניהם אפויים בתנור.
השאלה שלי, האם מחשיבים ירקות אפויים בתנור? אני מאמין שאני אוכל מזה יחסית הרבה לאחרונה, אבל עדיין לא חושב שזה עובר את ה-300 קלוריות ואני גם פה מגזים.

ומה יכולה להיות הסיבה לעלייה במשקל?
כפי שנאמר באשכול הקודם, זה לא סטייה במדידות, אני יודע כי אני אוכל קבוע כבר כמעט חצי שנה, אצלי כל סטייה בערך של החלבון או הפחמימה ואני ישר שם לב לזה ( סכרתי, אצלי כל כמה גרמים בודדים של חלבון משפיעים על הסוכר במידה רבה, אז אני יודע לפי הסוכר וגם לפי משקל של חזה עוף אותו משקל כמו תמיד וכו'.. ).
אה ומציין שאולי יש ביום איזה 100 קלוריות ( ואני גם פה מגזים ) שאני שותה מדי פעם נגיד מיץ תפוזים או משהו, כדי להעלות סוכר, אבל גם, בערך 2 שלוקים שיוצאים אולי איזה 10~15 קלוריות וזה לא קורה מלא פעמים נגיד ככה.

• פותח/ת השרשור
כרגע אתה נמצא ממש על המינימום של השומן המומלץ. שומן דרוש בכמות מינימלית מסוימת על מנת לספוג ויטימינים מסיסי שומן ולקבל חומצות שומן חיוניות (יש חומצות שומן שאתה לא יכול לייצר לבד וחייב לקבל מהמזון). רצוי שלא תרד מה-50 גרם שומן בשום מצב.
גם הסידן מצוי בכמות נמוכה יחסית בתזונה שלך (571 מ"ג לעומת 1000 מ"ג - קצובה יומית מומלצת) כי אתה לא אוכל מוצרי חלב או משתמש במקורות אחרים (נניח סרדינים עם העצמות, מוצרים טבעוניים מועשרים כמו טופו, שקדים, טחינה...). יש פה עוד דברים לתקן חוץ מהקלוריות לכן ההמלצה לתזונאי שיוכל לספק לך מענה לכל הצרכים האלה ביחד.

יכול להיות שזה פשוט עניין של מסת שריר נמוכה + מסת שומן ממוצעת. אולי כדאי לתת יותר דגש על אימוני כוח ועלייה במסת השריר בזמן הקרוב. אתה יכול לשלוח תמונה אם אתה רוצה.

למה בעצם ההימנעות מפחמימה? יותר קל להתנהל ככה עם הסוכרת או בגלל סיבות אחרות?

ההמנעות מפחמימה זה בדיוק מה שאמרת.
לא קשור קל להתנהל.
כאשר אני אוכל פחמימות, אני נאלץ להזריק אינסולין במידות גדולות, דבר שגורם לפיקים או כמו שאומרים קוצים כאלו בסוכר, זה יכול להגיע להיפו או לסוכר גבוה כל פעם, דבר שפוגע בטווח הרחוק.
התזונה שלי בעיקרון שומרת על הגוף שלי ואני יכול לחיות כמו כל אדם רגיל, רק שאני נאלץ בכל זאת להזריק, אבל במינונים וגם אינסולין שמשפיע על הסוכר לאט, יש אינסולין של פחמימות ויש של חלבונים, אני משתמש בזה של החלבונים.
זה משהו מסובך, אין לי בעיה להסביר לך אבל בשבילך זה בטח ישעמם ( אם תרצה, אפרט לך הכל חופשי חח ).
דווקא שתדע בעבר הייתי אוכל שקדים וטחינה, אבל צמצמתי בהם.
בעיקרון מה שלא משביע צמצמתי כי זה קלוריות מיותרות.
אתה רוצה לדעת למה אני אוכל יותר מ1000 גרם ירקות ביום? כי אני כבר לא שבע מהאוכל שאני אוכל..
עד לפני חודשיים הייתי אוכל 400 גרם חזה עוף ו4 ביצים והטונה והייתי מפוצץ ביום.
כיום אחרי חודשיים אני אוכל 500 גרם חזה עוף ו4 ביצים וטונה וגם קילו פלוס ירקות ואני עדיין רעב...

אני יכול לאכול יותר בשר ויותר זה, אבל שמע, אני כבר אוכל מלא בשר ביום, בלי קשר לבריאות ( וזה סבבה לדעתי ), זאתי תזונה יחסית יקרה, אז להוסיף לי עוד על החצי קילו עוד חזה עוף זה לא הכי חכם.
בקשר לאימוני כוח כן זה אני עושה ( כרגע סטריט נטו, אבל עובד על כל הגוף כמובן )

אצלי אגב הקטע עם האוכל, אני בכוונה לא אוכל טחינה שקדים וסרדינים וכו'..
הם דברים עם מלא קלוריות ולא משביעים בכלל, אני אוכל לפי מה שמשביע.
חזה עוף זה יחסית משביע, אז אוכל אותו.
4 ביצים אמנם זה פחות משביע, אבל זה חלבון וזה טוב בשבילי.
טונה גם, אבל חלבון.
סרדינים פחות מתלהב.
אם אני סתם אוכל טחינה או שקדים, זה לא משביע ומעלה לי את הסוכר ( כי אני לא אזריק בשביל טחינה או שקדים, אני מזריק איזה 5 פעמים ביום ובכל מקרה נגמר לי המקומות להזריק, לוקח לי כל פעם 2 דקות למצוא מקום )
תמונות 11~13 זה מה-27 לינואר.
אמנם לא מצאתי תמונות עדכניות כל כך, יש לי רק תמונות מאחרי אימון וזה לא יעיל.
יש לי רק מלפני שבועיים ב-27 לפברואר ( שזה ללא פאמפ או אחרי יומיים או יום אימון לא זוכר ).
21~23 זה מלפני שבוע וחצי ככה.
אגב האימונים אני התחלתי שבוע אחרי ה-27 בינואר, לא באותו השבוע, שם אני שקלתי 60.5 בערך.

קבצים מצורפים

• 11.jpeg
    11.jpeg
    KB 18.4 · צפיות: 32
  • 12.jpeg
    12.jpeg
    KB 80.7 · צפיות: 30
  • 13.jpeg
    13.jpeg
    KB 72.5 · צפיות: 31
  • 21.jpeg
    21.jpeg
    KB 13.6 · צפיות: 33
  • 22.jpeg
    22.jpeg
    KB 11.1 · צפיות: 27
  • 23.jpeg
    23.jpeg
    KB 45.2 · צפיות: 24
נערך לאחרונה:
ההמנעות מפחמימה זה בדיוק מה שאמרת.
לא קשור קל להתנהל.
כאשר אני אוכל פחמימות, אני נאלץ להזריק אינסולין במידות גדולות, דבר שגורם לפיקים או כמו שאומרים קוצים כאלו בסוכר, זה יכול להגיע להיפו או לסוכר גבוה כל פעם, דבר שפוגע בטווח הרחוק.
התזונה שלי בעיקרון שומרת על הגוף שלי ואני יכול לחיות כמו כל אדם רגיל, רק שאני נאלץ בכל זאת להזריק, אבל במינונים וגם אינסולין שמשפיע על הסוכר לאט, יש אינסולין של פחמימות ויש של חלבונים, אני משתמש בזה של החלבונים.
זה משהו מסובך, אין לי בעיה להסביר לך אבל בשבילך זה בטח ישעמם ( אם תרצה, אפרט לך הכל חופשי חח ).

עד כמה שאני יודע אפשר להתנהל בקלות גם עם פחמימות בסוכרת סוג 1, אמנם צריך להזריק יותר יחידות, אבל עדיין אפשרי להתאזן טוב.
יש כל מיני סוגי אינסולין שאפשר להשתמש בהם כדי למנוע פיקים או ירידות חדות מדי בגלוקוז (מניח שאתה מכיר יותר טוב ממני כבר...).
יכול להיות שגם שמינוני האינסולין שאתה צריך השתנו בתהליך ההרזייה כתוצאה מעלייה ברגישות לאינסולין (רק הימור) וחישוב מחדש של יחס אינסולין/פחמימה יחד עם הרופא/תזונאית שלך אולי יעזרו לך להימנע מהיפו או היפר.

מצד שני, אני יכול להבין למה אתה רוצה להזריק פחות, זה פשוט לא נוח. חשבת לעבור לשימוש במשאבת אינסולין?

___

אני יכול לאכול יותר בשר ויותר זה, אבל שמע, אני כבר אוכל מלא בשר ביום
בשר לא ייתן לך הרבה סידן, וגם ככה יש לך מספיק חלבון בדיאטה.
אתה יכול לשקול גבינה צהובה - תקבל מזה שומן + סידן.

צלי אגב הקטע עם האוכל, אני בכוונה לא אוכל טחינה שקדים וסרדינים וכו'..
הם דברים עם מלא קלוריות ולא משביעים בכלל, אני אוכל לפי מה שמשביע.
קלוריות זה לא הכל במזון, נכון שזה חשוב להסתכל עליהן כדי לשפר הרכב גוף, אבל המזון שאתה אוכל גם מכיל ויטמינים ומינרלים שאתה זקוק להם. ככל שיש יותר קבוצות מזון שאתה נמנע מהן ככה אתה מעלה את הסיכוי שלך לחסר. במקרה שלך אתה שולל פחמימה ומוצרי חלב באופן כמעט מוחלט ככה שאתה צריך להתנהל באופן מאוד מתוכנן מבחינה תזונתית כדי לצרוך מספיק ויטמינים ומינרלים. ירידה בשומן לא תהיה שווה המון אם על הדרך
תפתח חסרים.

____

בתמונות אתה נראה סבבה, יכול להיות שהוספה של מסת שריר בקצב איטי או המשך אימוני כוח על מאזן ניטרלי תשרת אותך יותר מבחינה אסתטית. לא בטוח כמה סטריט וורקאאוט זה התותח הכי כבד שיכול להיות עבור הצורך הזה, אבל זו אחלה התחלה ואפשר למשוך ככה כמה חודשים בכיף.

בקיצור, אם אתה שואל אותי יש לך כמה דברים לוודא עכשיו:
- לבדוק שהתכנית אימונים שלך מספיק טובה בשביל עלייה במסת השריר (מספיק נפח\עצימות, עומס פרוגרסיבי), שאתה יכול להתמיד בה לאורך זמן וברצף.
- לבדוק איך אפשר להגיע לתזונה מעט יותר טובה מבלי לצאת מאיזון גלוקוז/המוגלובין מסוכרר, זה לתזונאי/רופא. יכול להיות שזה יהיה מעט כאב ראש.
- להמשיך להישקל ולראות מה המגמה של השינוי במשקל. אם עלית 2 ק"ג אבל אתה נשאר על ממוצע של 62-63 במשך שבועיים-שלוש כנראה שאתה על מאזן ניטרלי והכל סבבה.

• פותח/ת השרשור
עד כמה שאני יודע אפשר להתנהל בקלות גם עם פחמימות בסוכרת סוג 1, אמנם צריך להזריק יותר יחידות, אבל עדיין אפשרי להתאזן טוב.
יש כל מיני סוגי אינסולין שאפשר להשתמש בהם כדי למנוע פיקים או ירידות חדות מדי בגלוקוז (מניח שאתה מכיר יותר טוב ממני כבר...).
יכול להיות שגם שמינוני האינסולין שאתה צריך השתנו בתהליך ההרזייה כתוצאה מעלייה ברגישות לאינסולין (רק הימור) וחישוב מחדש של יחס אינסולין/פחמימה יחד עם הרופא/תזונאית שלך אולי יעזרו לך להימנע מהיפו או היפר.

מצד שני, אני יכול להבין למה אתה רוצה להזריק פחות, זה פשוט לא נוח. חשבת לעבור לשימוש במשאבת אינסולין?

___

בשר לא ייתן לך הרבה סידן, וגם ככה יש לך מספיק חלבון בדיאטה.
אתה יכול לשקול גבינה צהובה - תקבל מזה שומן + סידן.

קלוריות זה לא הכל במזון, נכון שזה חשוב להסתכל עליהן כדי לשפר הרכב גוף, אבל המזון שאתה אוכל גם מכיל ויטמינים ומינרלים שאתה זקוק להם. ככל שיש יותר קבוצות מזון שאתה נמנע מהן ככה אתה מעלה את הסיכוי שלך לחסר. במקרה שלך אתה שולל פחמימה ומוצרי חלב באופן כמעט מוחלט ככה שאתה צריך להתנהל באופן מאוד מתוכנן מבחינה תזונתית כדי לצרוך מספיק ויטמינים ומינרלים. ירידה בשומן לא תהיה שווה המון אם על הדרך
תפתח חסרים.

____

בתמונות אתה נראה סבבה, יכול להיות שהוספה של מסת שריר בקצב איטי או המשך אימוני כוח על מאזן ניטרלי תשרת אותך יותר מבחינה אסתטית. לא בטוח כמה סטריט וורקאאוט זה התותח הכי כבד שיכול להיות עבור הצורך הזה, אבל זו אחלה התחלה ואפשר למשוך ככה כמה חודשים בכיף.

בקיצור, אם אתה שואל אותי יש לך כמה דברים לוודא עכשיו:
- לבדוק שהתכנית אימונים שלך מספיק טובה בשביל עלייה במסת השריר (מספיק נפח\עצימות, עומס פרוגרסיבי), שאתה יכול להתמיד בה לאורך זמן וברצף.
- לבדוק איך אפשר להגיע לתזונה מעט יותר טובה מבלי לצאת מאיזון גלוקוז/המוגלובין מסוכרר, זה לתזונאי/רופא. יכול להיות שזה יהיה מעט כאב ראש.
- להמשיך להישקל ולראות מה המגמה של השינוי במשקל. אם עלית 2 ק"ג אבל אתה נשאר על ממוצע של 62-63 במשך שבועיים-שלוש כנראה שאתה על מאזן ניטרלי והכל סבבה.

1. אני אומר לך באמת, אם תראה לי סכרתי אחד שמאוזן ( הכוונה מאוזן זה מאוזן על 70~100 ) שאוכל פחמימות ולא מגיע לפיקים של נמוכים או גבוהים, זה נס חחחח, זה רק מי שממש מכיר את הגוף שלו וכבר הכל ויודע לאזן, אבל בכל מקרה אני לא כזה מעוניין בפחמימות, תודה על ההצעה אבל 😃
באופן כללי אני גם יכול להזריק כמו שאתה אומר, הבעיה שאם אני אוכל פחמימות אני אצטרך להזריק גם אינסולין כזה וגם כזה ( אחד לחלבון ואחד לפחמימה ובכל מקרה אין לי מקום בגוף כבר ), אבל עדיין עלול להיות לי פיקים.

2. בקשר למשאבה, דווקא פחות, אני בכוונה מאוזן בגלל שאני עם עט, הרבה יותר נוח. עם המשאבה אמנם זה ללא זריקות, אבל קשה להתאזן עם זה, גם כי כל פעם צריך לשנות מינון וכו'... העט הרבה יותר נוח לי כי זה פשוט להתעסק איתו 5~4 פעמים ביום וסיימתי איתו.

3. סידן - אני בדיוק מתחיל לקחת מולטי-ויטמין ככה שאין צורך, שכחתי לציין זאת.
אבל אני חשבתי אולי להוסיף אפילו באמת גבינה צהובה, עוד טיפה חלבון כאילו.
בערך 40 גרם גבינה צהובה 28% אחוז או 35% צ'דר, מה אתה אומר?
זה יהיה יותר מדי? אני יכול לאכול גם 35% צ'דר 2 פרוסות זה בערך 45 גרם ככה.

4. חוסרים דווקא אני מודע לכך, אמנם בבדיקות הדם שלי בחצי שנה האחרונה הכל תקין מבחינת הכל, אבל כנראה שויטמינים שלא ניתן לבדוק בבדיקת דם ( יש כמה כאלו לא זוכר ) ודווקא הם מופיעים בירקות, אז כנראה שכן יהיה לי חוסר, אבל בשביל זה יש לי מולטי-ויטמין ( של MYPROTEIN - הללא ברזל כי אני צורך מספיק ברזל ).

5. כן חשבתי על זה גם, בכל מקרה המטרה של הספורט זה לשמור על הסכרת מאוזנת, ככה שגם אם יהיה על ניטראלי, אני אצליח אולי טיפה לפתח את הגוף, אמנם לאט, אבל אצליח ( זה אפשרי על ניטראלי לעלות במסה? פשוט כי אם לא עולים במשקל אז כאילו בגלל זה ).
וכן הסטריט כרגע זה זמני, בהמשך שיהיה לי יותר זמן אעבור למכון ( וגם אחרי שאסיים עם כמה פציעות קטנות - זה נושא אחר כבר חחח ).

6. התוכנית אני אשלח פה ( תכף אערוך ) שאני עושה בסטריט, לדעתי יש מספיק נפח, אני נח דקה בין כל סט לסט, אימון של בערך שעה ורבע כולל מתיחות וחימום ובטן.

7. כן זה לתזונאי, אבל בכל מקרה אני באופן כללי לא מתכוון לאכול פחמימות, אני אוכל מספיק בירקות, לא צריך יותר מזה לדעתי. ( אני בסוף לא מוותר על הירקות - אם ראית את ההודעה הקודמת לפני העריכה כתבתי שוויתרתי, בסוף לא ).

8. כן יכול להיות באמת שזה ניטראלי, אז אפשר להתקדם גם באופן ניטראלי? אמנם המטרה לא לפתח את הגוף, אלא הספורט עצמו, אבל כמובן שלא מעוניין סתם להתאמן בלי פואנטה ולא להתקדם חחח ( אפילו אם זה ממש יהיה איטי או קטן ).
0__0601f122f2a7c7.jpg

בקשר למספר 4 ו-5 אני עושה הפוך, קודם כל המקבילים ואז השכיבות שמיכה עליון.
ואני עושה מקבילים כבר רגיל במקום סטטי ( באותה תקופה לא הצלחתי מקבילים רגיל בטבעות ), אבל בערך 3 חזרות רק.. לאט לאט אשתפר בזה.
9 ו-10 לא בסופר סט, לא מסוגל לזה...
ו-11 לא קיים יותר אצלי ( לאמה ).

וברגליים אין מנוחה, אני עושה סט לצד ימין ואז צד שמאל ואז צד ימין ואז שמאל וכו'... ( פשוט כי עד שאני עושה סט בצד ימין זה כבר הזמן לשמאל כמעט )
ומציין שלמרות שכתוב חלק מהזמנים 1:30 1:15, הכל 1:00 ולרוב פחות, באזור ה-0:58 0:59 0:57.

נערך לאחרונה:
זה אפשרי על ניטראלי לעלות במסה? פשוט כי אם לא עולים במשקל אז כאילו בגלל זה

רואים את זה בקרב מתאמנים מתחילים ככה שאפשרי. יורד שומן ומתווספת מסת שריר, המשקל לא משתנה בהכרח (ישתנה אם תהיה על מאזן חיובי) אבל הנראות כן. בגלל זה לפעמים תמונות יכולות לתת יותר אינפורמציה ממשקל בלבד.

___

מציע לך להעלות את התכנית בפורום אימונים באופן מסודר או להתייעץ עליה עם מאמן שמבין קצת בסטריט, זה פחות התחום שלי.
כשאתה כותב אותה פרט מטרה, זמני מנוחה, סטים, חזרות וכו' ככה שהאנשים בפורום ידעו להכווין אותך, לא חושב שהרוב פה יבינו מה זה 4XP (4 סטים לכשל?).

*דעתי הבלתי מלומדת (איני מאמן, אם יש פה אחד מוזמן לתקן אותי) היא לשקול להחליף את המתח עם מגבת \ חלק מהתרגילים על הטבעות בתרגילים שאפשר באמת "לפגוע" איתם בשרירי המטרה מבלי לבזבז אנרגיה על איזון\אחיזה. נניח מקבילים על מוטות, מתח על מוט עם משקל וכו'.

• פותח/ת השרשור
רואים את זה בקרב מתאמנים מתחילים ככה שאפשרי. יורד שומן ומתווספת מסת שריר, המשקל לא משתנה בהכרח (ישתנה אם תהיה על מאזן חיובי) אבל הנראות כן. בגלל זה לפעמים תמונות יכולות לתת יותר אינפורמציה ממשקל בלבד.

___

מציע לך להעלות את התכנית בפורום אימונים באופן מסודר או להתייעץ עליה עם מאמן שמבין קצת בסטריט, זה פחות התחום שלי.
כשאתה כותב אותה פרט מטרה, זמני מנוחה, סטים, חזרות וכו' ככה שהאנשים בפורום ידעו להכווין אותך, לא חושב שהרוב פה יבינו מה זה 4XP (4 סטים לכשל?).

*דעתי הבלתי מלומדת (איני מאמן, אם יש פה אחד מוזמן לתקן אותי) היא לשקול להחליף את המתח עם מגבת \ חלק מהתרגילים על הטבעות בתרגילים שאפשר באמת "לפגוע" איתם בשרירי המטרה מבלי לבזבז אנרגיה על איזון\אחיזה. נניח מקבילים על מוטות, מתח על מוט עם משקל וכו'.

בקשר לפסקה הראשונה סגור, תודה:) אז אשאר ככ ואוסיף גם גבנץ 27 או 35,
אם אקח 40 או 45 גרם מה35% זה בסדר? כאילו בנוסף לירקות וכו..
או שזה ניסוי וטעייה אם אעלה במשקל אז אראה ככה.

פסקה שנייה סגור, וזה כמה חזרות שמסוגל, אבל בעיקרון כן אכין את התוכנית מסודרת יותר ואעלה מחר.

אהה המתח על המגבת הורדתי, זה תרגיל סטטי נטו לאמות בסוף אימון לחזק אמות, אבל עושה רק לפעמים.

הטבעות מכוון, יש לי בעיה עם הכתף ועם פרק כף היד ( עצם מאוחה לא טובה בכף היד בגלל צבא מפגר ומעבודה פיזית קרע בגיד בכתף לא זוכר את השם).
לא יכול לעשות תרגילים שמפעילים לחץ על כף היד, זה למה אני עושה knuckle הכל, או טבעות, ככה כף היד ישרה ולא מתעקמת.

אבל כן אעלה אשכול מחר קשר לתוכני, תודה:)

• פותח/ת השרשור
יכול גם ללכת על ה-22, לא קריטי
מה 22?
אחוזי שומן? אצלנו פשוט קונים תמיד רק 27 גבנץ או 35 צ'דר.
אבל סגור אם אתה אומר, נעשה ניסוי קטן על הגוף.
אקח לי בנוסף למה שהכנת ביישוב קלוריות גם 2 פרוסות גבנץ 35%, נראה אם יהיה שינוי קטן.

אעדכן בהמשך, תודה רבה שוב שסבלת אותי הרבה באשכול חחח

אם אם מותר לי לדחוף את האף שלי לתוכנית שלך, לא היה ברור לי מה התדירות שאתה עושה אותה. אני משער 3 פעמים בשבוע.
ואם אתה באמת מגיע לכשל כל הזמן, זה לא נראה דרך חכמה להתקדם.

הייתי מתחיל מ70% לכשל.
נגיד אם אתה מצליח 20 חזרות, הייתי עושה 14. ולאט לאט עולה עד 100%, נגיד כל 3 אימונים מוסיף חזרה. אתה יכול גם להוסיף סטים. ככה יהיה לך בלוק שרק פעם בחודש או חודשיים תגיע לכשל.

בנוסף, אם תשחק עם זמני המנוחה, אולי תצליח גם יותר חזרות. נגיד עם 5 דקות מנוחה כנראה תצליח גם יותר חזרות בכל סט.

ככל שיש לך בתרגיל יותר סטים, וככל שהתדירות אימונים שלך גבוה, יש יותר צורך להתרחק מהכשל.

• פותח/ת השרשור
אם אם מותר לי לדחוף את האף שלי לתוכנית שלך, לא היה ברור לי מה התדירות שאתה עושה אותה. אני משער 3 פעמים בשבוע.

הייתי מתחיל מ70% לכשל.
נגיד אם אתה מצליח 20 חזרות, הייתי עושה 14. ולאט לאט עולה עד 100%, נגיד כל 3 אימונים מוסיף חזרה. אתה יכול גם להוסיף סטים. ככה יהיה לך בלוק שרק פעם בחודש או חודשיים תגיע לכשל.

בנוסף, אם תשחק עם זמני המנוחה, אולי תצליח גם יותר חזרות. נגיד עם 5 דקות מנוחה כנראה תצליח גם יותר חזרות בכל סט.

ככל שיש לך בתרגיל יותר סטים, וככל שהתדירות אימונים שלך גבוה, יש יותר צורך להתרחק מהכשל.
זה לא כשל חחחח. כתבתי גם.
אני בדיוק באמצע הכנת פוסט באשכול אימונים, אשמח אם תוכל להסתכל עוד בערך 3 דקות זה יהיה מוכן 😃 ( יש סיפור רקע אם יעניין חחח )
5 דקות מנוחה ברור, אבל ככה האימון יהיה הרבה יותר ארוך וזה לא אפקטיבי.
זה סטריט, לא חדר כושר.
בחדר כושר הייתי נח בין תרגילים מסוימים כמו סקוואט דדליפט בנץ' ואוברהד גם 2~3 דקות ( בדגש בתוכנית שעשיתי SS בעבר ) אבל לתרגילי בסיס קטנים אין צורך יותר מדי, דקה מנוחה כרגע מספיק לי.

הייתי מתחיל מ70% לכשל.

העלתי, אם מעוניין להסתכל אתה מוזמן 😃

כמובן.
לא אוכל הכל, פשוט ציינתי דוגמה, נגיד קילו כרוב לפי בישול זה בערך 200 גרם אחרי,
אין קשר לזה שזה 200 גרם אחרי
ה200 גרם האלה הם עדיין 250 קלוריות

כשאתה מכניס קילו כרוב לפני בישול
אתה לא אוכל באותו יום הכל?

• פותח/ת השרשור
לא מבחינה קלורית, מבחינת המשקל וזה מוזר.
יענו אם אני אוכל קילו כרובית זה כמעט קילו כרובית אחרי
אבל קילו כרוב זה 200 גרם כרוב אחרי.

גם ירקות אחרים, קישוא נהיה קטן פי 3 או 4 בערך אחרי אפייה, זה מבאס ( זה כאילו היה המטרה בתגובה הזאת)
חחחח אין, לא משנה אבל אני הסתדרתי, יובל עזר לי חחח, סיבכתי אותו לא נעים.
כרגע ברוך השם הכל בסדר אם יהיה בעיה נפתח אשכול חדש ומסודר:)

• פותח/ת השרשור
תצטרך לעבור הכל אם תרצה להגיב
אה לא עשה לי תגובה, התגובה:
😄 ( אי אפשר סמיילי דרך הפלא כנראה)
יכול גם ללכת על ה-22, לא קריטי
אגב, כדי לא לחפור כבר הכנתי הכל כאן, רק אציין טיפה רקע:
בתבלין של אבקת שום זה כולל אבקות אחרות של תיבול, אז הוספתי אותם לערכים ( הקצנתי עם ה-15 גרם ,לא יודע כמה שם, אבל באזור ה-12~15 בערך מאמין, לא יודע כמה מהם אני אוכל כי הרוב על המחבת, אבל בסדר אני מעדיף שזה יהיה חישוב כלפי מעלה ולא כלפי מטה ).
הסוכריות הקשות זה סוכריות סודה אם מכיר, זה מה שאני לוקח לסוכר נמוך, עם זה גם טיפה הקצנתי אולי, יש ימים שבהם באמת יוצא לאכול ככה ויש ימים שכמעט ולא ורוב הפעמים לוקח ירק אם הסוכר נמוך ( אבל זה גם מעט פעמים ), אבל נגיד זה ככה בערך.
( בימים של ריצה אני אוכל במקום ה-28גרם שיש שם, לפחות 40~45 גרם לצערי, הריצה מורידה לי סוכר כי אני גם מזריק אינסולין לפני כדי לא לעלות לסוכר של 130 פלוס, אז אני צריך גם לקחת מתוק וגם להזריק לפני האימון ). וגם אחרי הריצה, אז מאמין שבימי הריצה נוסיף עוד 100 150 קלוריות גג.
ירקות אני מעריך שזה הכמות בערך, אולי פחות אבל שוב מעדיף להקצין כלפי מעלה טיפה.
upload_2021-3-10_23-31-22.png

upload_2021-3-10_23-31-41.png

upload_2021-3-10_23-32-2.png

איך זה? סבבה?
אני אנסה להתמיד בתפריט הזה ונראה איך המצב יהיה. ( כאילו תמיד עשיתי ככה חחח, אבל הכוונה נראה את המצב של התפריט ואיך הגוף יגיב, בנתיים אשקל פעם בשבוע ואכין בדף לראות)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית