עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רצועות משיכה לדדליפט | Deadlift Straps מיי בודי ספורט
חשבתי על אלו. מישהו מכיר? יש הבדל משהו להשוות בסטראפס? להסתכל על החומרים שהם עשויים או משהו?
₪ 6.79 37%OFF | חדש 2pcs כושר הרמת משקל רצועות הרמת משקל חגורת גוף בניין כפפות לנשים גברים כושר קרוספיט משקולות כוח
US $2.07 37% OFF|Nieuwe 2 Pcs Gym Hijsbanden Gewichtheffen Pols Gewicht Riem Body Building Handschoenen Voor Vrouwen Mannen Fitness Crossfit Halters power|Fitnesshandschoenen| - AliExpress
נראה לכם אלו בסדר?
אוקי תודה רבה.שמע כעיקרון אין לדעת, פעם חבר גם הזמין משהו בסגנון שהיה זול וזה נקרע לו אחרי כמה אימונים
מה ששלחת ב65 שקל יש לי את אותם הרצועות בדיוק והם מחזיקות לי כבר כמה שנים
אגב באיזה משקל הוא השתמש שנקרע לו?שמע כעיקרון אין לדעת, פעם חבר גם הזמין משהו בסגנון שהיה זול וזה נקרע לו אחרי כמה אימונים
מה ששלחת ב65 שקל יש לי את אותם הרצועות בדיוק והם מחזיקות לי כבר כמה שנים
וואלה לא זוכר אחי בסביבות ה200אוקי תודה רבה.
אגב באיזה משקל הוא השתמש שנקרע לו?
כן בסדר גמור מי שאומר לך שלא מבלבל בביצים תתחדש₪ 6.79 37%OFF | חדש 2pcs כושר הרמת משקל רצועות הרמת משקל חגורת גוף בניין כפפות לנשים גברים כושר קרוספיט משקולות כוח
US $2.07 37% OFF|Nieuwe 2 Pcs Gym Hijsbanden Gewichtheffen Pols Gewicht Riem Body Building Handschoenen Voor Vrouwen Mannen Fitness Crossfit Halters power|Fitnesshandschoenen| - AliExpress
נראה לכם אלו בסדר?
נראה לי כן, הרמתי עם הזולות מאיביי 200-230 קילו לאורך תקופה והכל היה טוב₪ 6.79 37%OFF | חדש 2pcs כושר הרמת משקל רצועות הרמת משקל חגורת גוף בניין כפפות לנשים גברים כושר קרוספיט משקולות כוח
נראה לכם אלו בסדר?