הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תאבון מוגבר

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
זה ממש מפחיד אותי.
עד שהצלחתי לשכנע את עצמי להעלות ל1,600 קל' אני פתאום מרגישה שזה לא מספיק לי. אני עדיין רעבה.
אני מנסה לאכול דברים עם הרבה נפח (ירקות וכאלה) ולשמור על ערכים גבוהים של חלבון. אתמול הגעתי לפי 3 חלבון ול1,900 קל'... אמנם זה בגלל שהייתי פעילה, אבל עדיין.... אני תמיד פעילה, זה לא משהו חריג.
בדרך כלל בשעה הזו (11:00) אני רק על 300-400 קל'. היום אני כבר על 630 ועדיין מחפשת מה לנשנש.
לא, לא לנשנש. אני מחפשת מה לאכול.
איך מפסיקים את זה???

מבחינת משקל - בינתיים חלפו שלושה שבועות מאז העליתי ל1,600 קל'. בשבועיים הראשונים עליתי מעל חצי קילו. עכשיו זה השבוע השלישי, ואני אוכל להישקל רק ביום שישי בבוקר. עד אז אין לי דרך לבדוק. אבל באופן כללי אני מרגישה שאני משמינה.
מרגישה = פיזית.
משמינה = שומן.

מבחינת התקדמות באימונים, אני מתקדמת סבבה. מעלה קצת משקלים / חזרות / סטים / נפח באופן כללי. אם כי בקצב די איטי, לא מעלה כל אימון....
מתאמנת ABXXABX, ומוסיפה גם זומבה באחד מה- X-ים.
נוסעת פעמיים בשבוע הלוך-חזור למכללה באופניים (20 דק' ליום סה"כ). ודי פעילה באופן כללי (מדרגות, הליכה מפה לשם, וכו.)

נתונים פיזיים: גיל 22 (אומייגד אוטוטו 23 🙄)
גובה 157
משקל 54. (לשעבר 52 😭🤦‍♂️☠️)

תישקלי ביום שישי ואז תדעי.
אם את לא מסוגלת להירגע תקצצי קצת בקלוריות באמת שזה בשליטה שלך (זה לא שאת אוכלת ללא הכרה...)

גם לי הייתה תקופה שבה הרגשתי שאני משמין (הסתכלתי במראה ונראיתי נוזלי ופחות חטוב וכו'...)
בדיעבד? ירדתי 2 קילו בחודש, ממש בלי כוונה. (והייתי במסה שתביני את העניין)
וממש הרגשתי שאני משמין, תחושה פיזית לחלוטין.

לא תמיד הדברים הם איך שאנו רואים אותם. גם החלק הפסיכולוגי משחק כאן תפקיד.

• פותח/ת השרשור
תישקלי ביום שישי ואז תדעי.
אם את לא מסוגלת להירגע תקצצי קצת בקלוריות באמת שזה בשליטה שלך (זה לא שאת אוכלת ללא הכרה...)

גם לי הייתה תקופה שבה הרגשתי שאני משמין (הסתכלתי במראה ונראיתי נוזלי ופחות חטוב וכו'...)
בדיעבד? ירדתי 2 קילו בחודש, ממש בלי כוונה. (והייתי במסה שתביני את העניין)
וממש הרגשתי שאני משמין, תחושה פיזית לחלוטין.

לא תמיד הדברים הם איך שאנו רואים אותם. גם החלק הפסיכולוגי משחק כאן תפקיד.

אוקיי, אחזיק מעמד עד לשקילה בשישי. בינתיים לא אשנה כלום בתפריט. אשאר על 1,600 ולפחות אשתדל לא לחרוג מזה. (כי בעודנו מדברים כבר הגעתי ל700 קל'🤦‍♂️)
חדר הכושר סגור היום, ככה שלא יהיה לי אפילו שיעור זומבה. ובאופן כללי אני דיי מקורקעת. יום פיג'מה שכזה.
רק צריכה להיזהר שלא אשאב את כל המקרר עם התאבון הזה שבא פתאום ☠️
אשתה מלא מים.
וקפה.
קפה מדכא תאבון.
איכס. מחשבות של הפ"א.

אימל'ה אני גוועת. 😭
כבר שתיתי מלא מים וזה לא עוזר.
@ליאמוש קרה לך פעם? מה עושים במצב כזה? ☠️

נערך לאחרונה:
אוקיי, אחזיק מעמד עד לשקילה בשישי. בינתיים לא אשנה כלום בתפריט. אשאר על 1,600 ולפחות אשתדל לא לחרוג מזה. (כי בעודנו מדברים כבר הגעתי ל700 קל'🤦‍♂️)
חדר הכושר סגור היום, ככה שלא יהיה לי אפילו שיעור זומבה. ובאופן כללי אני דיי מקורקעת. יום פיג'מה שכזה.
רק צריכה להיזהר שלא אשאב את כל המקרר עם התאבון הזה שבא פתאום ☠️
אשתה מלא מים.
וקפה.
קפה מדכא תאבון.
איכס. מחשבות של הפ"א.

אימל'ה אני גוועת. 😭
כבר שתיתי מלא מים וזה לא עוזר.
@ליאמוש קרה לך פעם? מה עושים במצב כזה? ☠️

עושים משהו שאוהבים. תראי סדרה טובה ותשכחי מזה לגמרי, מבטיח.

• פותח/ת השרשור
עושים משהו שאוהבים. תראי סדרה טובה ותשכחי מזה לגמרי, מבטיח.

חחח כרגע אני צריכה להתרכז בלסיים עבודת הגשה 🤣
אם זו המשוואה אז לא פלא שאני ככ רעבה 🤣🤣🤣

נו מה!!! את לא זוכרת שדיברנו על זה? שכל פעם שהייתי מוסיפה קלוריות אמרתי לך שאני לא מרגישה תחושת שובע ורק נהיית רעבה יותר? ושלחתי לך קישור לכתבה של מייק שהגוף מנסה לחזור ל״סט פוינט״ והגיוני להרגיש רעב מוגבר!!

• פותח/ת השרשור
נו מה!!! את לא זוכרת שדיברנו על זה? שכל פעם שהייתי מוסיפה קלוריות אמרתי לך שאני לא מרגישה תחושת שובע ורק נהיית רעבה יותר? ושלחתי לך קישור לכתבה של מייק שהגוף מנסה לחזור ל״סט פוינט״ והגיוני להרגיש רעב מוגבר!!
תשלחי לי את זה שוב... 🤦‍♂️😭

תזונה ותוספים - כיצד להתאזן לאחר הדיאטה? איך לא לקבל ריבאונד של שומן?

תקראי כמו שצריך!
תזונה ותוספים - סיימתם תקופה של הורדה במשקל/ירידה באחוז שומן/חיטוב – כמה הגוף שלכם מנסה להשתגע?
גם את זה!
דרך אגב. זוכרת שאמרת שאני יכולה להוסיף המבורגר של מקדונדלס לתפריט כיאילו כלום?
504C23E0-FC07-413B-BA8E-B83C704ED310.png

• פותח/ת השרשור

חחח כןן... וכבר הכנסתי לי דאבל מקרוייאל לפני שבועיים, וזה היה ממש ממש ממששששששש כיף 🤩
(זה אשכרה היה המקדונלדס הראשון שלי של אחרי 5 או 6 שנים ללא....)
מאז לא ממש יצא לי שוב... :/
אולי אשלב לי מחר, עשית לי חשק D:

ואני קוראת את מה ששלחת עכשיו, וקצת מפחדת. כי אין לי איך לעשות ממוצע שבועי. אני בי משקל פה. ואולי אני בכלל מידרדרת לתהום הנשייה של העלייה בשומן.

לא את לא. מה עם לקחת את המשקל לבית בו את מתגוררת בו? או לקנות לך אחד? זו לא שאת אוכלת ללא בקרה. את לא על 3000 קלוריות במשך שבועות. זה שהייתה לך מעידה זה קורה. קורה לי המון פעמים שאני קמה עם רעב מוגבר גם כשאני על פאקינג 2200 קלוריות!
9F4ED1BA-C9DA-495E-92F9-125CA479D9BF.jpeg
מישהו מוכן לממן לי מקדונלדס????
מוכנה לאמץ כארוחת צהריים כל יום

לא את לא. מה עם לקחת את המשקל לבית בו את מתגוררת בו? או לקנות לך אחד? זו לא שאת אוכלת ללא בקרה. את לא על 3000 קלוריות במשך שבועות. זה שהייתה לך מעידה זה קורה. קורה לי המון פעמים שאני קמה עם רעב מוגבר גם כשאני על פאקינג 2200 קלוריות!
צפה בקובץ המצורף 51471

מה את מוצאת בלחמנייה חסרת טעם עם קציצת בשר ועלי חסה?
זה אף-פעם לא משך אותי.

מעדיף פיצה.

• פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 51471

הזמנתי לי משקל. מחכה שיגיע :/
ואת כה יפהההה 🤯🤯🤯🤯

מה את מוצאת בלחמנייה חסרת טעם עם קציצת בשר ועלי חסה?
זה אף-פעם לא משך אותי.

מעדיף פיצה.
מחבבת פיצה,לא עפה על זה...בכללי לא עפה על חלבי. אעדיף בשר בכל סיטואציה שהיא. בכל פעם שאני הולכת לאכול משהו שהוא לא בשר אני פשוט יוצאת מבואסת
הזמנתי לי משקל. מחכה שיגיע :/
ואת כה יפהההה 🤯🤯🤯🤯
דיברת ללחמניה נכון? כי גם אני חושבת כך:wub:

• פותח/ת השרשור
דיברת ללחמניה נכון? כי גם אני חושבת כך:wub:

חחחחחחח גם, אבל לא....
לא תתחמקי מזה. את מהממת 😘
כל מה שבתמונה הזו יפייפה. אפילו המנורה מאחורייך מלאת אור 🙄

• פותח/ת השרשור
מה שנוח במקדונלדס זה שהם היחידים שרושמים את הערכים 😋🍴

כזה!!!!!!!!
חחח... בדיוק :>

אגב, הצלחתי לעצור את עצמי היום על 1,650.
לא נורא. כפרה על ה50.
אני עושה אפצ'י זה נשרף...

תאכלי טוב בבוקר ובמשך היום תעדיפי פחמימות מורכבות על פני פחמימות פשוטות, תחושת השובע תהיה ארוכה ואפקטיבית יותר.

• פותח/ת השרשור
תאכלי טוב בבוקר ובמשך היום תעדיפי פחמימות מורכבות על פני פחמימות פשוטות, תחושת השובע תהיה ארוכה ואפקטיבית יותר.

תודה. אנסה את זה.
האמת שאני מממש רעבה כרגע. אבל מתאפקת לא לאכול 😭
רק לפני כמה חודשים שרדתי על 1,000 ליום והייתי יחסית סבבה, הזוי לי שעכשיו אני על 1,600 ורוצה עוד.

האמת שאני מממש רעבה כרגע. אבל מתאפקת לא לאכול 😭
בכל זמן אחר הייתי אומר לך תשתחררי מהקלוריות ותאכלי משהו, אבל 00:45 עדיף ללכת לישון 😃

רק לפני כמה חודשים שרדתי על 1,000 ליום והייתי יחסית סבבה, הזוי לי שעכשיו אני על 1,600 ורוצה עוד.
עניין של מה הכנסת לפה, פחות הקלוריות. ובכלל למה לאכול 1000 קלוריות... באמת לשרוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית