תוצאות בדיקת SECA

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
אז היום בבוקר עשיתי בדיקת SECA, על פניו מכשיר שבודק את הרכב הגוף כמו ה DEXA. מכשיר גרמני, אין לי יותר מידי מידי עליו האמת, אבל אם להאמין לבחור ולמה שכתוב ברשת - הוא נחשב לאמין ודי מדוייק.

על פי הבדיקה יצאתי 8.1% שומן.
עכשיו אני לא בא להתעסק בשאלה האם אני קרוב לא״ש הזה או לא, זה לא העניין. הבודק אמר שאני באחוז שומן נמוך, אך המסת שריר שלי (כפי שניתן לראות) ממש מעט מעל הממוצע וזה ההסבר שלו מדוע אני נראה כמו שאני נראה בא״ש הנתון.

אצרף תמונה שלי, למרות שיש לי ספק גדול אם תוכלו לראות משהו, אני מלא בדיו בכל הגוף.

יש דבר אחד שהוא אמר לי שהייתי רוצה לשמוע את דעתכם- במידה ואעלה כ 5 קילו ואשאר באותו א״ש (בין אם זה 8 או 10 או 12 לא רלוונטי) אז יהיה שינוי משמעותי, בנוסף אמר שזה משהו שיכול לקרות בשנה - לי נשמע ששנה זה ממש ממש מעט זמן להוסיף כ 5 קילו שריר.

אם קראתם את החפירה עד לכאן, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה 😃

מעלה 2 תמונות שלי (לא רפויות) אין לי משהו אחר על מנת לתת לכן כיוון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
5 קילו איכותי של נטו שריר, או של כמעט אך ורק שריר זה זמן הגיוני. כמובן תלוי בכמה מסת שריר צברת עד עכשיו, אבל 5-10 קילו בשנה זה הממוצע, אבל כדי להישאר על אחוז שומן כל כך נמוך 5 זה הגיוני.
אפשר כמובן לעלות מהר יותר, אב עם הרבה יותר עליה בשומן

• פותח/ת השרשור
5 קילו איכותי של נטו שריר, או של כמעט אך ורק שריר זה זמן הגיוני. כמובן תלוי בכמה מסת שריר צברת עד עכשיו, אבל 5-10 קילו בשנה זה הממוצע, אבל כדי להישאר על אחוז שומן כל כך נמוך 5 זה הגיוני.
אפשר כמובן לעלות מהר יותר, אב עם הרבה יותר עליה בשומן

הייתי בטוח שלעלות 5 קילו שריר נטו + להישאר באחוז שומן נמוך יקח יותר משנה.
אתחיל את המסה עם מאזן חיובי קטן של 150-200 קלוריות ונראה איך אני מתקדם עם המשקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית