עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש במיטה בשיפוע שלילי.
ואתה מוריד את המוט ישר לחזה עליון ומעלה בצורה ישרה ואז אתה תרגיש את המתיחה.
אבל אם תוריד את המוט לחזה תחתון אתה לא תרגיש ממש.
חבל שזה בולשיט.
אני בעד, כמה שיותר בולשיט ככה נשאר לנו ציוד נחוץ פנוי רק בשבילנו
רק חבל ש:הוא עובד בלחיצת חזה וכו'. יש תרגילים שהם במיוחד לחזה תחתון . כמו לחיצה/פרפר בשיפוע שלילי. וכו'. אתה בטוח שאתה צריך תרגילים שהם במיוחד לחזה תחתון?
רק חבל ש:
א. אין דבר כזה חזה תחתון
ב. אין אף תרגיל שעובד על חזה תחתון
חבל שזה בולשיט.
חח כן אני יודע המאמן אמר לי לעשות פעם 4 תרגילים לחזה בנץ הוא אמר שז ה לאמצע של החזה שיפוע שלילי זה לחזה תחתון שיפוע חיובי זה לחזה עליון ופרפר חחחחח פעם האמנתי לו עד שנכנסתי לפה.
אבל יש בזה יתרון אני אומר לילדים שזה יותר טוב מבנץ והם מתחילים לעשות.
כמו שמוו אמר כמה שיותר בולשייט יותר ציוד נחוץ פנוי 👏👏
אי אפשר לתת דגש או לעבוד על ה"סיבים התחתונים של החזה", זה לא קיים ואף ספר נורמאלי לא יגיד שיש דבר כזה חזה תחתון כי אין.שאומרים חזה תחתון הכוונה היא לסיבים התחתונים של החזה גדול. אלה שהכיוון שלהם הוא קצת אלכסוני כלפי מעלה. נכון יש מקומות שלא מציינים אותו בתור ראש נפרד ויש מקומות שכן מציינים.
אין דרך לבודד אותו מן הסתם אך עם תעבוד בשיפוע שלילי כנראה שתדגיש יותר את העבודה על הסיבים האלו.
תסתכל בתמונה אתה יכול לראות שיש סיבים אופקיים ומתחתם יש סיבים באלכסון כלפי מעלה . אמרתי מקודם שלא בכל מקום מתייחסים לזה כראש נפרד וכו'. אני לא יודע מה בדקו במחקר שדיברתם עליו בשרשור ההוא אבל לפחות מבחינה תאורטית זה הגיוני שאם תעבוד בלחיצת חזה בשיפוע שלילי(אחיזה רחבה -לא רוחב כתפיים) אז אתה תעבוד זה יתאים בדיוק לכיוון הסיבים של החזה תחתון .
עוד דבר אם אין הבדל בכלל מה קורה בפשיטת כתף האם כל החזה עוזר לרחב גבי ?? בטח שלא הראש העליון ואני גם לא בטוח שהסיבים האופקיים. לעומת זאת בכפיפת כתף עובד רק הסיבים העליונים.
עכשיו רק התחלתי לקרוא ורשום שם שהיה הבדל גדול בגיוס יחידות מוטוריות של הlower pec בדיקליין בנצ'.
לעומת זאת אין הבדל בupper pec . השאלה היא למה הם מתכוונים פה lower pec - סיבים תחתונים או סטרנל הד?