עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה הסתדר לי טוב בערכים, דווקא בבטן היה מקום פשוט התחיל לי כאב ראש כתוצאה מזה, לא יודע למה...הבעיה היא שאכלת תוך כדי צפייה בטלוויזיה, פעם הבאה אל תאכל ותסתכל טלוויזיה אתה פשוט לא שם לב כמה אתה מכניס.
בכל מקרה לא אמורה להיות בעיה חוץ מיזה שהבטן מלאה אולי.
חח את זה עוד לא שמעתי
"בטעות אכלתי 700 גרם חזה עוף"
ראיתי סדרה ואכלתי תוך כדי. בשלב מסויים התחיל לכאוב לי הראש , ואז שמתי לב שאכלתי יותר מידי.
יש לזה סיבה?
יש לזה פיתרון?
יש לי הרגשה שאולי התיבשת.זה הסתדר לי טוב בערכים, דווקא בבטן היה מקום פשוט התחיל לי כאב ראש כתוצאה מזה, לא יודע למה...
מה שמר כוח אמר.
לא יודע אם 1500גרם אבל בטוח יותר מ1100,1200
בוא נתחיל מזה שאתה אמור לטגן/לבשל 1500 גרם +~ בישביל שיצא לך 700 גרם ככה שקשה לי להאמין שאכלת כמות כזאת בלי לשים לב.
השתן היה שקוףיש לי הרגשה שאולי התיבשת.
אימצת את העיניים, אכלת אוכל שדורש נוזלים.
לדעתי היה חסר לך נוזלים, סתם ניחוש, תגיד לי אם יש מצב שאני צודק.
אואו תיהיה בריא חביבי. וואללה לא בטוח שזה בגלל כל האוכל הזה פשוט מוזר לי שאשכרה טחנת 700 גרם בלי לשים לב. כמה אתה שוקל? סתם מעניין.אני מכין את זה בקופסאות זכוכית מיוחדות לבישול. ואז אותה הקופסא משמשת אותי גם לאכילה. זה היה קילו ומשהו לפני בישול. אכלתי כל מה שהיה שם חוץ מחתיכה וחצי.
לא יודע כמה זה יוצא אני רק יודע שאכלתי יותר ממה שאני אמור ושזה גרם לי לכאב ראש
השתן היה שקוף
86. זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי בגלל שאני אוכל יותר מידי חזה עוף (הכאב ראש) למרות שפעמים אחרות זה היה הרבה יותר בקטנה.אואו תיהיה בריא חביבי. וואללה לא בטוח שזה בגלל כל האוכל הזה פשוט מוזר לי שאשכרה טחנת 700 גרם בלי לשים לב. כמה אתה שוקל? סתם מעניין.
כמה אתה שוקל? לא הבנתי למה עדיין לא ענית@Mr. power חחח...''בטעות אכלתי 700 גרם חזה עוף'' והוא עושה אותנו מטומטמים. ''ישבתי מול הטלוויזיה לא שמתי לב''
כמה אתה שוקל?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣82.5 או 81.5 או 80.5
ההבדך זה שאתה שמן והוא מחוטב🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
אוקי, אז אני שוקל 86 על מטר שמונים והסיבה היחידה שאני לא 90+ כרגע זה כי התחילו לי סימני מתיחה, אז הפסקתי עליה. גם אם זה לא היה יותר ממך זה עדיין היה בערך 10 קילו יותר מהממוצע בישראל. באמת שאני לא מבין איך מישהו כמוך מרשה לקרוא למישהו אחר שחיף
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
אוקי, אז אני שוקל 86 על מטר שמונים והסיבה היחידה שאני לא 90+ כרגע זה כי התחילו לי סימני מתיחה, אז הפסקתי עליה. גם אם זה לא היה יותר ממך זה עדיין היה בערך 10 קילו יותר מהממוצע בישראל. באמת שאני לא מבין איך מישהו כמוך מרשה לקרוא למישהו אחר שחיף