עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם לי יש קושי להירדם מאז שאני זוכר את עצמי, מלטונין באמת עוזר כל כך? בשלב מסוים הגוף מתרגל אליו וההשפעות יורדות או שלא?התלות היא רק פסיכולוגית, אין תלות פיזית
מלטונין יכול לעזור במידה ואתה כן יכול לישון כמו שצריך, אבל רק אם תלך לישון ממש מאוחר, מה שלא ממש מתאים לכולם, זה פשוט מסדר את השעון הטבעי שלך.גם לי יש קושי להירדם מאז שאני זוכר את עצמי, מלטונין באמת עוזר כל כך? בשלב מסוים הגוף מתרגל אליו וההשפעות יורדות או שלא?
דרך אגב בנג'י איזה תוסף בדיוק קנית ומאיפה?
תלוי בסיבה לבעיות השינה, אבל הוא יכול בהחלטהאם מלטונין משפר גם את איכות השינה ולא רק את ההירדמות?
תלוי בסיבה לבעיות השינה, אבל הוא יכול בהחלט
אני סובל מבעיות שינה, ונטלתי מלטונין בליווי פסיכיאטר מאוד נחשב בארץ במשך כמה חודשים. (בארץ זו תרופה במרשם).
בסוף הוא גם עשה את הדבר ה-"לא מקצועי" ושחרר אותי לעשות שימוש חופשי עם תוספים מחו"ל. (עם אזהרה שהשוק הזה לא מפוקח בעליל, ושאני מסתכן בכך שהכדור נוצר בתנאי מעבדה בלתי-ראויים, או מינונים שונים בפועל ממה שכתוב על האריזה).
אני נעזר בזה כבר מעל לשנה, ובינתיים אין תלות פיזית. (או תסמיני גמילה, כשאני מפסיק).
אין לי גם בעיה לישון אם אני מפסיק לנטול אותו, אבל אז שעות השינה פשוט מחרבשות לי. (כמו שהן היו בעייתיות גם לפני).
-----
רק אבהיר שמלטונין זה פחות "כדור שמרדים", ויותר כדור שמווסת את ה-"שעון הביולוגי". (על שלל ההשלכות של זה: החל שעות ערנות ועייפות, וכלה גם בשאר הגורמים בגוף שמלטונין יש אינטראקציה אתם - ויסות רעב, ויסות טמפרטורה...)
מה זה להעריך? באמת שלהירדם מהר זה בין הדברים הראשונים שהייתי מאחל לעצמי אתה לא מבין כמה זה יכול לשנות את החייםרק אני נרדם אחרי 5 דקות כמו תינוקי לא משנה מתי אני הולך לישון ולא כמה ישנתי כבר? בנוסף אני גם לא קם אף פעם באמצע הלילה....🍦
צריך להעריך.
מה זה להעריך? באמת שלהירדם מהר זה בין הדברים הראשונים שהייתי מאחל לעצמי אתה לא מבין כמה זה יכול לשנות את החיים
יש לי וויטמינים מסוימים שאני לוקח (אבץ, B12 בלה בלה) לפעמים אני מצחצח הולך למיטה ואומר ''עוד 2 דקות אני קם לקחת'' למחרת בבוקר
אני כזה ''שיט!'' אסור לי לשכב על המיטה אני ישר נכנס למצב שינה. שמע לכל אחד היה את הלילות האלו שהוא לא הצליח להירדם, אני יודע
עד כמה זה מייאש. אבל 99.99% מהפעמים הכל טוב.
מלטונין יכול לעזור במידה ואתה כן יכול לישון כמו שצריך, אבל רק אם תלך לישון ממש מאוחר, מה שלא ממש מתאים לכולם, זה פשוט מסדר את השעון הטבעי שלך.
בנוסף זה אחד התוספים הבטוחים ביותר לשימוש כי הוא לא משפיע על ייצור המלטונין הטבעי, ככה שאתה יכול להשתמש בו לפי שיקול דעתך והאפקט לא יפחת
ממש מאוחר הכוונה שאתה תרגיש עייף מאוחר יחסית, נגיד 12 בלילה או אחרי.מה ז"א רק אם תלך לישון ממש מאוחר? לא ברור לי למה התכוונת.
איך בדיוק הכדור הזה עובד? אם אני סתם דוגמה נרדם כל יום לערך ב1-2, ולוקח את הכדור במינון המקובל 3 מ"ג בשעה 22:00 אני אהיה יותר עייף או לא?
מה ז"א רק אם תלך לישון ממש מאוחר? לא ברור לי למה התכוונת.
איך בדיוק הכדור הזה עובד? אם אני סתם דוגמה נרדם כל יום לערך ב1-2, ולוקח את הכדור במינון המקובל 3 מ"ג בשעה 22:00 אני אהיה יותר עייף או לא?