Natural test-booster - חסרי תועלת? האומנם?

• פותח/ת השרשור Pizza
  • פורסם בתאריך

Pizza

משתמש פעיל
430
94
נק' מוניטין:
218
430
94
לפני מספר חודשים עשיתי קצת מחקר כדי לראות איך אני יכול לשפר את רמת הטסטרון שלי באופן טבעי ונתקלתי בשני תוספים-
שורשים של Ashwagandha וforskolin.
אני יודע שהדעה בפורום הזה היא שטסט בוסטר טבעיים הם חרטא ושאין שום דבר שעובד. השאלה שלי היא, למה הדעה הזאת כל כך חזקה כאן?

אני מצרף את המחקרים. שניהם עם קבוצות יחסית גדולות של אנשים ומראים שיש שיפור משמעותי בקבוצות שלקחו את התוסף בניגוד לפלסיבו.

Clinical Evaluation of the Spermatogenic Activity of the Root Extract of Ashwagandha (Withania somnifera) in Oligospermic Males: A Pilot Study
In the present study, treatment with a high-concentration, full-spectrum root extract of Ashwagandha resulted in significantly improved semen parameters in concert with improved and regulated sexual hormone levels in oligospermic males. The analyses of our data indicated significantly increased sperm concentration and overall motility, which are regarded as the most important criteria for normal fertilizing ability of the spermatozoa. Our study outcome showed significant enhancement of the semen volume in the Ashwagandha-treated infertile males.

Body composition and hormonal adaptations associated with forskolin consumption in overweight and obese men. - PubMed - NCBI
increased 16.77 +/- 33.77% in the forskolin group compared with a decrease of 1.08 +/- 18.35% in the placebo group.

החלטתי לנסות בעצמי.
ואחרי שלושה חודשים של שימוש אני מופתע מהתוצאות. טובות יותר ממה שציפיתי שיהיו ונראה שהמספרים מתחברים עם המחקרים.
מצורפות הבדיקות דם.

בנוסף לאלו שבתמונה עשיתי גם לפני שנתיים בערך והתוצאה הייתה דומה. זה היה 16 ngol/l
אין לי את הבדיקה הזאת מפני שעברתי מכללית למכבי.

קבצים מצורפים

• aaaaa.JPG
    aaaaa.JPG
    KB 17.6 · צפיות: 239
נערך לאחרונה:
תשמע..זה לא אומר כלום,זה הבדל מינורי ביותר וזה רמות שמשתנות לך במהלך היום באופן טבעי.

ביצעת את 2 הבדיקות באותה שעה אחרי אותה שינה(בערך)?
אכלת את אותם הדברים ?

אתה יכול לקום בבוקר עם 12nmol/l וללכת לישון עם 20.

עדייו לא מאמין לטסט בוסטרס האלה אבל אעבור על המחקר שפרסמת

• פותח/ת השרשור
אני מבין את מה שאתה אומר. בעקרון אני עם אותו תפריט כבר הרבה זמן והאימונים דומים. הבדיקות באותן שעות.
אבל עזוב את הבדיקה שלי... זה מה שציפיתי מאנשים להגיד כשפרסמתי את התוצאות האלו.. אבל המחקרים מראים את הגדילה בטסט על הרבה משתתפים.

ולמה הבדלים מינוריים? זה יותר מ40%.

כל עוד זה בנורמה זה שטות.. שום הבדל בין 8 ל20. לא תרגיש כלום,לא תדע לעולם.
בשביל זה נוצרה הנורמה בדיוק.
כל דבר בטווח הזה הוא טוב ותקין.
אם היית מגיע כבר ל30 הייתי מתרשם,אבל בסוף,זה בממוצע.. לא?

• פותח/ת השרשור
לא..הבדל מאוד משמעותי בין 8 ל20.
סך הכל יצא שיש לי ביותר מ40% יותר טסט בדם במהלך הבדיקה הזאת מאשר הבדיקה הקודמת. בשבילי זה משמעותי.
את הבדיקה הקודמת עשיתי כדי לנסות להבין למה אני לא מתקדם באימונים ובמשקל. מאז הורדתי הרבה מאוד מהשומן.
אבל שוב, אני בן-אדם אחד ומבין למה אנשים לא ירצו להתבסס על הדעה שלי לפני שהם קונים משהו. אבל יש מחקרים תומכים.

השאלה שלי היא למה האנטי נגד חומרים טבעיים להעלאת טסט? הייתי מצפה ממי שאומר שהשורשים האלו חסרי תועלת להעלאת שיראה מחקרים נוגדים.

נערך לאחרונה:
אתה לא מבין מה אני אומר..
בפועל ההבדל הוא לא משמעותי בכלל,לא רלוונטי.
זה עדיין בנורמה.
אם כמה שאתה רוצה להאמין שיש הבדל פיזיולוגי נראה לעין..אין. זה לא עובד ככה

יש מעט הבדל בהגירת שומן לפי מה שידוע לי

יש מעט הבדל בהגירת שומן לפי מה שידוע לי
לא ברמות האלה,
טסטוסטרון הוא סטרואיד לא כלכך אנדרוגני והוא לא מאופיין ביכולות ליפוליזיס מיוחדות.

נגיד trt מעלה את הרמות בערך ל40nmol/l.
שזה כבר פי אחד וחצי מעל הרף העליון,אז זה כן יתן בוסט כלשהו
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שיהיה בו הבדל בין רף תחתון לעליון זה עייפות,מצב רוח,דברים כאלה

מבדיקה קצרה על הצמחים האלה, נראה שלשניהם יש יתרונות לא רעים בכלל על הגוף, ואולי אני אנסה אותם בעצמי, אבל דבר אחד זה בטוח, שההשפעה על הטסטוסטרון היא לא משמעותית בכלל.
גם אם הם מעלים מעט את הטסטוסטרון, הוא עדיין נשאר בטווח הנורמה, ככה שאתה לא הולך להרגיש הבדל מעבר לפלצבו.

ודרך אגב, המחקר הראשון שהבאת הוא בכלל מחקר על איכות זרע, זה לא אומר כלום על רמות טסטוסטרון בדם

יש לך כוח לפרט דוגמאות?
Ashwagandha הוא בעיקר יעיל לטיפול בלחץ וחרדה, משפר מעט כוח, ומשפר פרופיל כולסטרול.
forskolin לא יעיל יותר מדי לשום דבר חוץ מכולסטרול.

• פותח/ת השרשור
מבדיקה קצרה על הצמחים האלה, נראה שלשניהם יש יתרונות לא רעים בכלל על הגוף, ואולי אני אנסה אותם בעצמי, אבל דבר אחד זה בטוח, שההשפעה על הטסטוסטרון היא לא משמעותית בכלל.
גם אם הם מעלים מעט את הטסטוסטרון, הוא עדיין נשאר בטווח הנורמה, ככה שאתה לא הולך להרגיש הבדל מעבר לפלצבו.

ודרך אגב, המחקר הראשון שהבאת הוא בכלל מחקר על איכות זרע, זה לא אומר כלום על רמות טסטוסטרון בדם
כן אבל עם התייחסות לTest

In the present study, treatment with the Ashwagandha root extract resulted in a higher level of testosterone and a concomitant increase in serum levels of LH among infertile men having suboptimal testosterone levels before therapy

זה מראה עלייה בTest, לא משנה אם זה כמשהו צידי שבא להציג מטרה גדולה יותר (זרע איכותי יותר).

לפני מספר חודשים עשיתי קצת מחקר כדי לראות איך אני יכול לשפר את רמת הטסטרון שלי באופן טבעי ונתקלתי בשני תוספים-
שורשים של Ashwagandha וforskolin.
אני יודע שהדעה בפורום הזה היא שטסט בוסטר טבעיים הם חרטא ושאין שום דבר שעובד. השאלה שלי היא, למה הדעה הזאת כל כך חזקה כאן?

אני מצרף את המחקרים. שתיהם עם קבוצות יחסית גדולות של אנשים ומראים שיש שיפור משמעותי בקבוצות שלקחו את התוסף בניגוד לפלסיבו.

Clinical Evaluation of the Spermatogenic Activity of the Root Extract of Ashwagandha (Withania somnifera) in Oligospermic Males: A Pilot Study
In the present study, treatment with a high-concentration, full-spectrum root extract of Ashwagandha resulted in significantly improved semen parameters in concert with improved and regulated sexual hormone levels in oligospermic males. The analyses of our data indicated significantly increased sperm concentration and overall motility, which are regarded as the most important criteria for normal fertilizing ability of the spermatozoa. Our study outcome showed significant enhancement of the semen volume in the Ashwagandha-treated infertile males.

Body composition and hormonal adaptations associated with forskolin consumption in overweight and obese men. - PubMed - NCBI
increased 16.77 +/- 33.77% in the forskolin group compared with a decrease of 1.08 +/- 18.35% in the placebo group.

החלטתי לנסות בעצמי.
ואחרי שלושה חודשים של שימוש אני מופתע מהתוצאות. טובות יותר ממה שציפיתי שיהיו ונראה שהמספרים מתחברים עם המחקרים.
מצורפות הבדיקות דם.

בנוסף לאלו שבתמונה עשיתי גם לפני שנתיים בערך והתוצאה הייתה דומה. זה היה 16 ngol/l
אין לי את הבדיקה הזאת מפני שעברתי מכללית למכבי.
תודה רבה על המחקר שלך. התרשמתי מאוד, אני רוצה לנסות את זה. תוכל להגיד לי איזה מינון לקחת?
אולי מינון גבוה יותר יתן לפרוזן את התוצאות שהוא מחפש.
השאלה שלי היא למה האנטי נגד חומרים טבעיים להעלאת טסט? הייתי מצפה ממי שאומר שהשורשים האלו חסרי תועלת להעלאת שיראה מחקרים נוגדים.
התשובה לשאלה שלך היא פשוטה, אתה מתווכח עם חבר'ה שמזריקים סטרואידים, הם סובלים מתופעות לואי של מה שהם עושים, ולפעמים חיים עם אשמה, מצפון או חרטות על הצעד שהם עשו. והם גם יודעים שאין דרך לצאת מזה, איך שניכנסת, אין איך לצאת.
אני לא רוצה לדרוך על האצבעות שלך פרוזן, אבל הבחור הביא כאן דברי טעם, אז למרות שאתה מזריק, ולמרות שזה לא הביא תוצאות ברמה שזריקות מביאות, זה עדיין שיפור די יפה.

עוד פעם הגישה האורגנית הזאת?
כן צודק אני חי עם אשמה מטורפת ואני מחפש מחילה

אבל הבחור הביא כאן דברי טעם
לא כלכך ואתה מוזמן לקרוא שוב את כל התגובות,שלי ושל kotzer בשביל להבין שאין לזה שום השפעה מהותית על הטסט בגוף.

אם יש לך עוד שאלות אני אענה לך בכיף ואסביר לך כל מה שאתה לא מבין

concomitant increase in serum levels of LH among infertile men having suboptimal testosterone levels before therapy
המשפט האחרון קריטי מאוד..זה מסביר הרבה ומשנה את כל התמונה.
בגלל זה אנחנו מאוד סקפטים לגבי היכולות של החומר הזה.

אם יש לך עוד שאלות אני אענה לך בכיף ואסביר לך כל מה שאתה לא מבין
תודה על הסובלנות והרצון לעזור.
כן צודק אני חי עם אשמה מטורפת ואני מחפש מחילה
לא כתבתי את זה עליך, דיברנו מספיק מה הסיבה ש"אתה" בחרת להזריק, דיברתי על הסיבה שהפורום כאן בכללי לא בעד לדעתי.
לא כלכך ואתה מוזמן לקרוא שוב את כל התגובות,שלי ושל kotzer בשביל להבין שאין לזה שום השפעה מהותית על הטסט בגוף.
אולי לא מהותי במינון שהוא לקח, ואולי לא מספיק מהותית כדלי לעמוד על במה בתחתונים.
אבל בשביל מי שרוצה להתאמן טבעי, זה נשמע תוסף מצוין.

אני מבין מהתשובה שלך, שדי נפגעת ממה שכתבתי.
אני רוצה להבהיר שאין ברצוני להעליב אף אחד, אלא להסביר לבחור את דעתי על השאלה ששאל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית