עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לכולם יש כיפופים בגב, אבל אני מדבר על משהו אחר. אתה בכוח משאיר את החזה למעלה וזה גורם לגב שלך להיראות כמו פרבולה, ורק בתחתית הסקוואט הוא מתיישר כמו שצריך.והקשת בגב זה משהו שתמיד היה לי בגב וזאתי הצורה של הגב שלי זה לא שאני
כל מה ש-kotzer אמר.
הכיפוף בגב מסכן אותך בפציעה ככל שתעלה בעומס משקלים. מדובר בטכניקה פגומה, לא עניין פיסיולוגי של מבנה הגב שלך.
מצרף 3 תמונות כדי שתראה איך הגב שלך נראה בשלושה מצבים -
1. עמידת מוצא - גף מקושת
2. ירידה/עלייה - גב מקושת
3. תחתית הסקוואט - גב ישר
צפה בקובץ המצורף 43604 צפה בקובץ המצורף 43605 צפה בקובץ המצורף 43606[/QUOTE
אז מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה , אני פשוט מוציא קצת את החזה וזה קורה..
אתמול עשיתי שוב סקוואט והקשת אתמול הייתה ממש מוגזמת.. רק שאני לא מוציא את החזה בכלל כאילו משאיר אותו רגיל אז יש קצת ממש קטנה אבל אתה אומר לי שאנין צריך להוציא חזה.. החזקתי חזק את הבטן ואת הגב תחתון הוצאתי קצת חזה והייתה קשת מוגזמת.. אה וגם נשענתי קדימה ..ההוצאה של בית החזה צריכה לבוא מחוליות החזה והצוואר, לא מאיזור הבטן.
בנוסף תחזיק חזק את כל שריר הבטן והגב התחתון, כאילו אתה עומד לקבל אגרוף לבטן, זה יקבע את בית החזה לאגן שלך
כנראה לא הבנת נכון מה זה אומר להוציא חזה.אתמול עשיתי שוב סקוואט והקשת אתמול הייתה ממש מוגזמת.. רק שאני לא מוציא את החזה בכלל כאילו משאיר אותו רגיל אז יש קצת ממש קטנה אבל אתה אומר לי שאנין צריך להוציא חזה.. החזקתי חזק את הבטן ואת הגב תחתון הוצאתי קצת חזה והייתה קשת מוגזמת.. אה וגם נשענתי קדימה ..
תלמד רק איך לתקן את הבעיה הזאת עם מוט ריק או משקל קל, אבל אחרי זה אין למה להישאר על כלום משקל.תודה על התגובה המהירה .. אני אלמד את הטכניקה עם מוט ריק עד שאני אבצע את זה מושלם ובנתיים אני אחליף את הסקוואט בלג פרס
אחי פרסמתי סרטון חדש.. אני חושב שהגב המוקשת מידי הסתדר ואני עושה סבבה..תלמד רק איך לתקן את הבעיה הזאת עם מוט ריק או משקל קל, אבל אחרי זה אין למה להישאר על כלום משקל.
טכניקה אף פעם לא תהיה מושלמת, תמיד יהיה מה לתקן או לעבוד עליו, אבל אחרי שהבנת את הקונספט תעבוד עם המשקל הכי גבוה שאתה יכול שהטכניקה בו נשארת טובה ולא מתחילה להישבר בגלל המשקל