ייעוץ סקוואט חוות דעת

סוף סוף נראה כמו סקוואט.
יש עדיין מה לשפר, אבל לא מפה שיהיה מושלם מיד.
בכל מקרה אין צורך להבליט את התחת בכוונה ולהישאר זקוף מעבר למה שניתן בכוונה. תנסה שהאגן יהיה מיושר עם בית החזה לכל אורך התנועה, תפעיל את שריר הבטן.

• פותח/ת השרשור
סוף סוף נראה כמו סקוואט.
בכל מקרה אין צורך להבליט את התחת בכוונה ולהישאר זקוף מעבר למה שניתן בכוונה. תנסה שהאגן יהיה מיושר עם בית החזה לכל אורך התנועה, תפעיל את שריר הבטן.

הברכיים שלי גם יוצאות החוצה ושאני מנסה לא להוציא אותם אני נופל אחורה..

הברכיים שלי גם יוצאות החוצה ושאני מנסה לא להוציא אותם אני נופל אחורה..
מה הכוונה יוצאות החוצה? הולכות לצדדים? כי אם כן זה בסדר גמור וככה צריך להיות. כפות הרגליים צריכות להיות מופנות מעט החוצה והברכיים צריכות לעקוב אחרי כפות הרגליים

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה יוצאות החוצה? הולכות לצדדים? כי אם כן זה בסדר גמור וככה צריך להיות. כפות הרגליים צריכות להיות מופנות מעט החוצה והברכיים צריכות לעקוב אחרי כפות הרגליים
תראה בסרטון הם יוצאות והם עוקפות את כפות הרגליים מה שלא אמור להיות

כל עוד המוט בקו עם אמצע כף הרגל ואתה יורד בקו דיי ישר, הכל בסדר.
* תחליף לנעליים שטוחות/ תעשה יחף.

• פותח/ת השרשור
כל עוד המוט בקו עם אמצע כף הרגל ואתה יורד בקו דיי ישר, הכל בסדר.
* תחליף לנעליים שטוחות/ תעשה יחף.
אבל בסקוואט לא צריך להיות ישר ממש כאילו שהגוף יהיה ישר בקו ישר לא? כאילו אני הרבה עושים והגב ישר וזקוף אבל הולך באלכסון ..

זה בסדר איך שאתה עושה, דיברתי על התנועה שהגוף שלך מייצר עם המוט, הוא דיי בקו ישר וככה זה צריך להיות.
לכל בן אדם יש מבנה גוף שונה, לכן אצל כל אחד זה יראה טיפה שונה מהאחר.

• פותח/ת השרשור
סוף סוף נראה כמו סקוואט.
מה זאת אומרת בכוונה אני פשוט מוציא את החזה החוצה ואת הכתפיים (מנסה להיות זקוף) והתחת אני מוציא כמה שיותר אחורה

מה זאת אומרת בכוונה אני פשוט מוציא את החזה החוצה ואת הכתפיים (מנסה להיות זקוף) והתחת אני מוציא כמה שיותר אחורה
זה בידיוק מה שלא צריך לעשות.
תחזיק חזק את כל הטורסו, מהכתפיים ועד התחת, שיהיו מקובעים כמקשה אחת, ותרד תוך כדי שאתה שומר את המשקל מעל אמצע כף הרגל. הזווית של הטורסו תקבע ע"י המנח שמאפשר לך לעשות את זה תוך כדי הסקוואט.
הזווית של הטורסו היא לא חלק מהטכניקה של הסקוואט, היא אינדיבידואלית לכל אחד בהתאם לפרופורציות שלו ולנקודות החזקות שלו

• פותח/ת השרשור
זה בידיוק מה שלא צריך לעשות.
תחזיק חזק את כל הטורסו, מהכתפיים ועד התחת, שיהיו מקובעים כמקשה אחת, ותרד תוך כדי שאתה שומר את המשקל מעל אמצע כף הרגל. הזווית של הטורסו תקבע ע"י המנח שמאפשר לך לעשות את זה תוך כדי הסקוואט.
הזווית של הטורסו היא לא חלק מהטכניקה של הסקוואט, היא אינדיבידואלית לכל אחד בהתאם לפרופורציות שלו ולנקודות החזקות שלו
ייעוץ - חוות דעת סקוואט
זה סרטון חדש אחי אשמח לחוות דעת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית