דיון על התוכנית הזו אני משלם למדריך , איך היא?

Agonist

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
אני נמצא במכון כושר שאת התוכנית הראשונית שנרשמים מקבלים בחינם, לאחר מכן אם רוצים תוכנית צריך לשלם למדריך
אני מביא לכם פה את התוכנית שהוא בנה לי, אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם היא באמת שווה את ה100 שקל האלה
כעיקרון אני נגד שצריך לשלם למדריך בחדר כושר על תוכנית, אבל אם היא באמת איכותית וטובה אין לי בעיה לשלם.
אתם תקבעו.
קצת עליי, שתוכלו לדעת אם היא מתאימה לי גם:
אציין רק שאני מתאמן רק חודש בחדר כושר, הייתי עם תוכנית עם המכשירים עד עכשיו
אני 1.70 שוקל 85 (עודף משקל)

מטרת התוכנית: להתחטב ולהעלות במסת שריר (כפי שרשום גם)

בבקשה תפרטו בתגובתכם מדוע אתם חושבים ככה

זה מה שהוא בנה לי:

קבצים מצורפים

• תוכנית1.jpg
    תוכנית1.jpg
    KB 168.3 · צפיות: 323
  • תוכנית2.jpg
    תוכנית2.jpg
    KB 83.6 · צפיות: 282
נערך לאחרונה:
עדיף להשקיע את הכסף בייעוץ פה באתר אצל מייק, תקבל גם ייעוץ תזונתי.
המאמן שכתב את התוכנית הזו הוא ליצן

נראה כאילו הוא חשב שמשלמים לו על כל מילה שהוא יכתוב
תוכנית מגוחכת

אני לא בטוח אפילו איך זה היה לו הגיוני בראש שהוא כתב את זה

אם הייתי רואה את התוכנית הזו לפני 2012 הייתי מתחיל להילחץ.

אגב לא הבנתי משהו, אתה יודע מה התוכנית, למה אתה צריך לשלם עליה? חחח מה המדריך כזה ''הפ הפ הפ זה תרגלי מהתוכנית שלי? צא לי מהמכון''

• פותח/ת השרשור
עדיף להשקיע את הכסף בייעוץ פה באתר אצל מייק, תקבל גם ייעוץ תזונתי.
המאמן שכתב את התוכנית הזו הוא ליצן
אשמח לפירוט מדוע אתה חושב ככה על התוכנית, זה ממש חשוב לי. אפעל בהתאם.
נראה כאילו הוא חשב שמשלמים לו על כל מילה שהוא יכתוב
תוכנית מגוחכת
אם הייתי רואה את התוכנית הזו לפני 2012 הייתי מתחיל להילחץ.

אגב לא הבנתי משהו, אתה יודע מה התוכנית, למה אתה צריך לשלם עליה? חחח מה המדריך כזה ''הפ הפ הפ זה תרגלי מהתוכנית שלי? צא לי מהמכון''
הוא רשם לי אותה, ועדיין לא שילמתי לו, זה מדריך שעובד במכון וגם עושה אימונים אישיים.

נערך לאחרונה:
עלה למישהו לראש שאולי יש אלף ואחת סיבות למה הוא נתן שלא קשורות לרמת המיקצויעות שלו?
הוראות של המכון עצמו נגד הרמות כבדות או תרגילים מורכבים?

עלה למישהו לראש שאולי יש אלף ואחת סיבות למה הוא נתן שלא קשורות לרמת המיקצויעות שלו?
הוראות של המכון עצמו נגד הרמות כבדות או תרגילים מורכבים?
יש דרך ארוכה ממגבלות כאלו ועד ללתת תוכנית AB למתאמן מתחיל שיש בה כל כך הרבה נפח ותרגילים.

• פותח/ת השרשור
יש דרך ארוכה ממגבלות כאלו ועד ללתת תוכנית AB למתאמן מתחיל שיש בה כל כך הרבה נפח ותרגילים.
אז בעצם כתוכנית A B הוא בנה אותה טוב? הטענה היא רק נגד זה שהוא נתן לי תוכנית A B והיא מתקדמת לי מדי?
אני באמת רוצה לדעת

תראה אני לא שולל את אפשריות שהוא ליצן , אלא מהניסיון שלי בעבודה הזאת בדרך נותנים לך תבנית לעקוב אחריה+90 אחוז מהמתאמנים לא מרוצים מהתוכנית אלא אם תראה להם ''מורכבות מיותרת'' לצערי אני אישית נאלצתי לעשות אותו דבר במכון הראשון שעבדתי בו כי הבעלים תמיד כעס עליי שאני לא עוקב אחרי ''סטנדרטים''' של המכון שלו(איפה הבידוד של הבייספ ,בטן וכו)

אז בעצם כתוכנית A B הוא בנה אותה טוב? הטענה היא רק נגד זה שהוא נתן לי תוכנית A B והיא מתקדמת לי מדי?
אני באמת רוצה לדעת
גם כתוכנית AB זו תוכנית גרועה.
אני בטוח שתיכף יסבירו לך לעומק או יפנו אותך למאמרים מתאימים בנושא.
תראה אני לא שולל את אפשריות שהוא ליצן , אלא מהניסיון שלי בעבודה הזאת בדרך נותנים לך תבנית לעקוב אחריה+90 אחוז מהמתאמנים לא מרוצים מהתוכנית אלא אם תראה להם ''מורכבות מיותרת'' לצערי אני אישית נאלצתי לעשות אותו דבר במכון הראשון שעבדתי בו כי הבעלים תמיד כעס עליי שאני לא עוקב אחרי ''סטנדרטים''' של המכון שלו(איפה הבידוד של הבייספ ,בטן וכו)
יכול להיות שאתה צודק, אבל במקרה כזה, למה שבאימון אישי אתה חושב שהאפשרויות שהוא יוכל להציע בהתאם למקום יהיו יותר טובות?

@Agonist היו עשרות פוסטים בנושא, לגבי תוכניות ab, תוכניות גנריות וכדומה.
תשקיע זמן בחיפוש.

איזה שאלות הוא שאל אותך לפני בניית התוכנית, אתה בכלל יודע לבצע את כל מה שרשום שם? מה התכנון להתקדמות?

• פותח/ת השרשור
@Agonist היו עשרות פוסטים בנושא, לגבי תוכניות ab, תוכניות גנריות וכדומה.
תשקיע זמן בחיפוש.

איזה שאלות הוא שאל אותך לפני בניית התוכנית, אתה בכלל יודע לבצע את כל מה שרשום שם? מה התכנון להתקדמות?

הוא שאל אותי מה המטרה של התוכנית שאני רוצה, אמרתי לו שאני בעודף משקל ,אני רוצה להיראות יותר טוב וגם לבנות שרירים... אני לא מבין בנושא כלום, זה אמור להיות העבודה שלו.
אני לא יודע לבצע כל מה שרשום שם, הוא צריך להמשיך איתי ולהסביר לי. תכנון להתקדמות ? לא הגעתי לזה עדיין, ביקשתי שיבנה לי תוכנית והדגשתי לו שאני מעדיף בלי המכשירי כושר האלה שהתאמנתי בהם חודש כבר.
אני פה מנסה להבין האם הוא בנה תוכנית A B טובה, אני יודע שיש תוכניות שכן שווה לשלם עליהם, שאלתי על זה פה באשכול אחר.
לאחר מכן אני מנסה להבין האם התוכנית מתאימה לי.
בדף אם תשימו לב רשום , מטרת התוכנית: להתחטב ולהעלות במסת שריר (וזה מה שאני רוצה, מפה ועד שאני אדע אם התוכנית טובה או מתאימה לי? שמיים וארץ, אתם אלה שמבינים לא אני.)

גם כתוכנית AB זו תוכנית גרועה.
אני בטוח שתיכף יסבירו לך לעומק או יפנו אותך למאמרים מתאימים בנושא.

יכול להיות שאתה צודק, אבל במקרה כזה, למה שבאימון אישי אתה חושב שהאפשרויות שהוא יוכל להציע בהתאם למקום יהיו יותר טובות?
זה מורכב -
מצד באימון אישי בגלל שתכלס האחריות היא עליך ולא על המכון יש לך יותר אפשריות ללכת על ''האני העצמי'' כי למכון לא כול כך אכפת מה תעשה למתאמן כול זה יביא להם את החלק שלהם מהחבילה.

מצד שני רוב המתאמנים אוהבים אימונים ''סקסים'' אשר גורמים להם להרגיש כאילו הם התאמצו יותר מכול בן אדם אחר בשעה וחצי האלו שהם השקיעו אתך ואימוני כוח פשוטים נראים להם חסרי טעם ותבלין. השיטה שאני מצאתי לרוב המתאמנים עם בעיה זאת זה להכין תוכנית עם עקרונות של כוח
עם כמה תוספות קטנות ועם הזמן להוריד עוד ועוד את התוספות לטובת אלמנט הכוח אך עדיין לצערי הם הלקוח ולפעמים יוצא שאני עושה סתם אימונים של שעה חצי רק כדיי להוציא מהם משהו גם אם זה לא באמת יעיל כמו סקאווט ודדליפט.

אין בעיה בAB בכלליות והנפח שהוא נתן לך הוא לא מטורף, הוא פשוט די גדול בשבילך, אתה רק מתחיל.
במקומך הייתי עושה FBW, וגם אם נניח עוד חודשיים תרצה לעבור לAB אני לא רואה צורך ביותר מ6-9 סטים לגב, או יותר מ9 לחזה וכו'
לגבי הידיים הרבה יחלקו איתי פה אבל 8 סטים לידיים בAB עשה לי רק טוב.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה בAB בכלליות והנפח שהוא נתן לך הוא לא מטורף, הוא פשוט די גדול בשבילך, אתה רק מתחיל.
במקומך הייתי עושה FBW, וגם אם נניח עוד חודשיים תרצה לעבור לAB אני לא רואה צורך ביותר מ6-9 סטים לגב, או יותר מ9 לחזה וכו'
לגבי הידיים הרבה יחלקו איתי פה אבל 8 סטים לידיים בAB עשה לי רק טוב.
אוקיי, ובתור תוכנית A B הוא בנה אותה טוב לדעתך?
יש 2 הבדלים ,
1. שהוא בנה חרא של תוכנית בלי קשר למתאמן
2. שהוא בנה תוכנית טובה - אבל שלא למתאמן מתחיל
הדעות פה לא ברורות כל כך..
אני מעריך את עזרתכם
תודה רבה!

אוקיי, ובתור תוכנית A B הוא בנה אותה טוב לדעתך?
יש 2 הבדלים ,
1. שהוא בנה חרא של תוכנית בלי קשר למתאמן
2. שהוא בנה תוכנית טובה - אבל שלא למתאמן מתחיל
הדעות פה לא ברורות כל כך..
אני מעריך את עזרתכם
תודה רבה!

לא קראתי את זה עכשיו כל תרגיל ותרגיל, בקיצור זה לא משנה, גם אם זה לא חרא, זה חרא בשבילך.
אבל אם הייתי בונה AB הייתי מוריד נפח בעיקרון, לא מתחיל לעשות 15 חזרות וכו' וכו'

שורה תחתונה : לא בשבילך.

• פותח/ת השרשור
לא קראתי את זה עכשיו כל תרגיל ותרגיל, בקיצור זה לא משנה, גם אם זה לא חרא, זה חרא בשבילך.
אבל אם הייתי בונה AB הייתי מוריד נפח בעיקרון, לא מתחיל לעשות 15 חזרות וכו' וכו'

שורה תחתונה : לא בשבילך.
תוכנית FBW מתאימה לי יותר?

ab זה מתאים למתאמן ותיק בגדול ,במידה ואתה בעל בסיס טוב או בא מרקע ספורטיבי אז ניתן לךכמתאמן בינוני לעשוצ קפיצה לabאני מבין שאתה מתאמן כבר חודש משמע אתה מתאמן בינוני פחות או יותר אז יש באפשרותך להתחיל את תוכנית האימונים abc
שריר גדול בינוני וקטן!
תריץ חיפוש abc

ab זה מתאים למתאמן ותיק בגדול ,במידה ואתה בעל בסיס טוב או בא מרקע ספורטיבי אז ניתן לךכמתאמן בינוני לעשוצ קפיצה לabאני מבין שאתה מתאמן כבר חודש משמע אתה מתאמן בינוני פחות או יותר אז יש באפשרותך להתחיל את תוכנית האימונים abc
שריר גדול בינוני וקטן!
תריץ חיפוש abc

מה עישנת

Back
למעלה תחתית