עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם מייבאים את כל המוצרים או רק חלק (פעם שאלתי ספציפי על מוצר במייפרוטאין ואמרו לי שזה בסדר גם להביא קישור)אסור לדבר על הזמנות מחו"ל, אבל אמינושופ מייבאים אותם אם אתה מעוניין
הבנתי שמישל לא עובד יותר עם אמינושופ ושנגמרה השותפות בין LBS לבין אמינושופ. לכן אני לא רואה כאן ניגוד אינטרסים לגבי דיבור על הזמנות מחו"ל. יש סיבה שלא מעדכנים את חוקי הפורום ומאפשרים לדון בזה?אסור לדבר על הזמנות מחו"ל, אבל אמינושופ מייבאים אותם אם אתה מעוניין
לא מדבר על האבקת חלבון מוצרים אחרים (אצלי ספציפית זה הש"ש)כבר מוכרים היום בארץ ב180 לשק של 2.5, מיותר להתעסק בהזמנה מחו"ל של המוצר הזה
לא מדבר על האבקת חלבון מוצרים אחרים (אצלי ספציפית זה הש"ש)
לפי הפייסבוק שלהם הם אמרו לפני איזה שלושה שבועות שבחודשיים הקרובים יעלו הרבה מוצרים חדשים...עדיין לא מוכרים את כל המוצרים וזה באמת מבאס. בריטניה יצאה מהייחוד האירופאי חביבי כנראה בגלל זה העלו את המחירים למרות שאני לא בטוח. בכל מקרה שאלתי את אמינושופ לגבי זה, הם אמרו שבקרוב יגיעו עוד מוצרים. מה זה בקרוב?!יכול להיות עוד שנה או אפילו שנתיים לך תדע.. הם לא יכולים להזמין סטוקים של מוצרים סתם ככה כי החברה הזאת לא ממש מפורסמת בארץ ורק לאחרונה היא התחילה לפרוס פה כנפיים. אני מאמין שאמינושופ צריכים קודם כל לראות איך המוצר מתקדם ואז כבר להזמין כמויות גדולות יותר עם מבחר יותר גדול. תחשוב שפה הם מוכרים 100 שח פחות וזה רק בגלל שהמשלוח מאנגליה באמת דיי יקר. אין לי מושג איך אמינושופ מרוויחים מכל העסק הזה אבל הצרכן בהחלט נהנה גם ממוצר איכותי וגם סוף סוף ממחיר הוגן.
הבעיה העקרית שלהם היא משרד הבריאות והחרטות שלהם, צריכים להעביר כל מוצר בדיקות ולקבל אישורלפי הפייסבוק שלהם הם אמרו לפני איזה שלושה שבועות שבחודשיים הקרובים יעלו הרבה מוצרים חדשים...
שוב פעם באתר הבריטי זה יעלה לך 50 ובישראלי זה יעלה 100 שקל (אותו מוצר ש"ש)עדיין לא מוכרים את כל המוצרים וזה באמת מבאס. בריטניה יצאה מהייחוד האירופאי חביבי כנראה בגלל זה העלו את המחירים למרות שאני לא בטוח. בכל מקרה שאלתי את אמינושופ לגבי זה, הם אמרו שבקרוב יגיעו עוד מוצרים. מה זה בקרוב?!יכול להיות עוד שנה או אפילו שנתיים לך תדע.. הם לא יכולים להזמין סטוקים של מוצרים סתם ככה כי החברה הזאת לא ממש מפורסמת בארץ ורק לאחרונה היא התחילה לפרוס פה כנפיים. אני מאמין שאמינושופ צריכים קודם כל לראות איך המוצר מתקדם ואז כבר להזמין כמויות גדולות יותר עם מבחר יותר גדול. תחשוב שפה הם מוכרים 100 שח פחות וזה רק בגלל שהמשלוח מאנגליה באמת דיי יקר. אין לי מושג איך אמינושופ מרוויחים מכל העסק הזה אבל הצרכן בהחלט נהנה גם ממוצר איכותי וגם סוף סוף ממחיר הוגן.
תזמין מעל 2.5 קילו125 פאונד משלוח?
הסתכלתי זה 30 פאונד
אם אתה מזמין הרבה זה עדיין משתלם יותר מהארץ