ייעוץ טכניקה ב LB וזווית הגב

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
משהו כמו חודש בSS. לפני שבוע עבדתי עם 90 KG ואמרו לי בלוג שנראה סבבה. פספסתי אימון ויצא שלא התאמנתי ארבעה ימים. חזרתי לאותו המשקל והלך גרוע יותר(אני חושב שכי התיישבתי למטה ולא אחורה). היום חזרתי שוב פעם על המשקל כדי לתקן. הלך יותר קל מבפעמים שעברות אבל הרגשתי קצת אי נוחות בעצם הזנב אחרי הסקוואטים(עכשיו אני לא שם לב שיש משהו). בקליפ החדש בחלק מהחזרות אני פחות מכווץ והגב התעגל.(אולי בגלל זה?).
אשמח לקבל ביקורת ועצה לגבי איך להתקדם הלאה.
תודה מראש.

סרטון(הקליפים לפי סדר כרונולוגי):

הטכניקה נראית לי טובה, לא רואה פה באט ווינק משמעותי (אם בכלל).
לא הבנתי מה נסגר עם החולצות, והנה הוכחה שאפשר לעשות SS ולשמור על הריבועים.

• פותח/ת השרשור
הטכניקה נראית לי טובה, לא רואה פה באט ווינק משמעותי (אם בכלל).
לא הבנתי מה נסגר עם החולצות, והנה הוכחה שאפשר לעשות SS ולשמור על הריבועים.
מוזר לי שהטכמיקה טובה כביכול אבל הברכיים מציקות לי רצח וההיפ פלקסורס גם מדי פעם. אני ממש לא יודע מה לעשות עם הברכיים. הטענה של ריפ היא לעלות במשקל והכל יעבור...אבל מה אם אני אמשיך ככה עוד קצת ואגמור צולע?

2 דברים:
1. אתה לא משתמש ממש בריבועים של הבטן, כי הגב שלך קעור מדי, הוא צריך להיות נייטרלי
אם תכווץ את הריבועים לפני ההרמה (שזה הפוך ממה שאתה עושה, אתה מוציא מעט את האגן החוצה כהכנה להרמה), אז האגן יכנס למקום, ושם הוא צריך להישאר.
2. תוריד מעט את המיקום של המוט על הגב, רואים שאתה מנסה לשמור את המשקל מעל אמצע כף רגל, אבל בגלל המיקום של המוט חלק מזה נראה מאולץ מדי.

ועם כל הכבוד לריפטו, לתת עצה כללית לכולם בלי להתחשב אם יש סיבה אמיתית לכאב זה מפגר, אל תקשיב לו במקרה הזה

• פותח/ת השרשור
2 דברים:
1. אתה לא משתמש ממש בריבועים של הבטן, כי הגב שלך קעור מדי, הוא צריך להיות נייטרלי
אם תכווץ את הריבועים לפני ההרמה (שזה הפוך ממה שאתה עושה, אתה מוציא מעט את האגן החוצה כהכנה להרמה), אז האגן יכנס למקום, ושם הוא צריך להישאר.
2. תוריד מעט את המיקום של המוט על הגב, רואים שאתה מנסה לשמור את המשקל מעל אמצע כף רגל, אבל בגלל המיקום של המוט חלק מזה נראה מאולץ מדי.

ועם כל הכבוד לריפטו, לתת עצה כללית לכולם בלי להתחשב אם יש סיבה אמיתית לכאב זה מפגר, אל תקשיב לו במקרה הזה
לאן עוד אני אוריד המוט? הוא שוכב מעל הכתף האחורית. גם אם אני אוריד שכמות עוד יותר עם הרחב גבי יהיה הבדל של מילימטר. או שיש דרך ואני לא יודע עלייה?

לאן עוד אני אוריד המוט? הוא שוכב מעל הכתף האחורית. גם אם אני אוריד שכמות עוד יותר עם הרחב גבי יהיה הבדל של מילימטר. או שיש דרך ואני לא יודע עלייה?
תוריד אפילו 2 ס"מ לא משהו רציני

• פותח/ת השרשור
מגלגל את המוט למטה יותר על הגב, אם אתה צריך להרחיב את האחיזה בגלל זה אז תרחיב אחיזה
לפי מה שאני יודע יש רק מקום אחד למוט להיות ב LB, על הכתף האחורית. להוריד אותו למטה לא יוריד משמעותית את היציבות ויעביר לחץ למרפקים?

לפי מה שאני יודע יש רק מקום אחד למוט להיות ב LB, על הכתף האחורית. להוריד אותו למטה לא יוריד משמעותית את היציבות ויעביר לחץ למרפקים?
אין מקום מדוייק למיקום של המוט, כל פוזיציה היא טובה, זה הכל תלוי במתאמן

• פותח/ת השרשור
אין מקום מדוייק למיקום של המוט, כל פוזיציה היא טובה, זה הכל תלוי במתאמן
אוקיי תודה רבה. אנסה באימון הבא. יש לך רעיון מה לעשות עם הברכיים? ריסט? לקחתי שלושה ימים נוגדי דלקות, הכאב עבר פחות או יותר וחזר שוב...

אוקיי תודה רבה. אנסה באימון הבא. יש לך רעיון מה לעשות עם הברכיים? ריסט? לקחתי שלושה ימים נוגדי דלקות, הכאב עבר פחות או יותר וחזר שוב...
תנסה קודם כל את העניין עם המיקום של המוט, כי לדעתי זה משפיע מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית