סרטון טכניקה ב PRESS ותיקון טכניקת LB ו DL

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
אחרי שקיבלתי ביקורת על הסקוואטת אני מנסה לעבוד עם יותר היפ דרייב. אשמח לביקורת.
לגבי הדדליפט - דבר שהוריד לי מהעומס על הגב הוא להוריד את המוט עם פשיטה של האגן קודם ולא עם גב עקום כמו טמבל.
אף פעם לא העלתי טכניקה של פרס - אז אשמח ממש להערות.
לא כל הסטים בסרטון כי חלק יצאו במאוזן ולא רציתי לשבור פה צוואר לאף אחד.
אפתח לוג בקרוב כדי שלא אצטרך להעלות לפה סרטונים כל הזמן ועדין לקבל ביקורת על הטכניקה.
סדר קליפים: סקוואט(סטים 2 ו 3 לא זוכר סדר, פרס סטים2 ו3 לא זוכר סדר, ודד).
תודה מראש!

ZivFarbman36@

לגבי הסקוואט נראה טוב יחסית, אבל אתה צריך לרדת בצורה מבוקרת יותר, ושים לב שבסוף הברכיים קופצות קדימה, ובמקום זה אתה צריך להכווין אותן לשם במודע

לגבי הפרס, המרפקים שלך מתחילים את ההרמה מאחורי המוט, ואתה רוצה שהם יהיו לפניו.
תכווץ את השכמות ותציב את המרפקים יותר קדימה.

לגבי הדדליפט, נראה סבבה, אבל אל תפחד שהמוט יגע בשוקיים

• פותח/ת השרשור
לגבי הסקוואט נראה טוב יחסית, אבל אתה צריך לרדת בצורה מבוקרת יותר, ושים לב שבסוף הברכיים קופצות קדימה, ובמקום זה אתה צריך להכווין אותן לשם במודע

לגבי הפרס, המרפקים שלך מתחילים את ההרמה מאחורי המוט, ואתה רוצה שהם יהיו לפניו.
תכווץ את השכמות ותציב את המרפקים יותר קדימה.

לגבי הדדליפט, נראה סבבה, אבל אל תפחד שהמוט יגע בשוקיים
לגבי הסקוואט, אשתדל לרדת יותר לאטת למרות שהמהירות הזאת מרגישה לי די טבעית. אולי זה יפתור את הברכיים ש"קופצות קדימה". חוץ מזה הכל נראה טוב?
לגבי הפרס, בתחילת הסט אני תמיד שם את המרפקיםמלפני המוט ושוכח מזה באמצע הסט. אשים לב לזה יותר בפעם הבאה. דבר נוסף, אני מרגיש יותר חזק כשאני נח למעלה ומשתמש בבאונס אבל אני לא יודע אם זו הדרך הנכונה לעשות את זה. גם קשה יותר לנשום ככה.
לגבי הדדליפט, תודה אנסה לזכור לשמור על מגע עם הרגל לאורך התנועה.

אשמח לעוד ביקורת 😃

לגבי הסקוואט, אשתדל לרדת יותר לאטת למרות שהמהירות הזאת מרגישה לי די טבעית. אולי זה יפתור את הברכיים ש"קופצות קדימה". חוץ מזה הכל נראה טוב?
הבעיה היא לא רק הקפיצה, אתה זז קודם עם האגן ורק אז עם הברכיים, וזו צריכה להיות תנועה אחידה

לגבי הפרס, בתחילת הסט אני תמיד שם את המרפקיםמלפני המוט ושוכח מזה באמצע הסט. אשים לב לזה יותר בפעם הבאה. דבר נוסף, אני מרגיש יותר חזק כשאני נח למעלה ומשתמש בבאונס אבל אני לא יודע אם זו הדרך הנכונה לעשות את זה. גם קשה יותר לנשום ככה.
אין עם זה שום בעיה
אבל אתה צריך לשים לב יותר לעניין המרפקים, גם בחזרה הראשונה

הפרס נראה בסדר מלבד ההערה שקיבלת לגבי המרפקים. שים לב שאתה גם מבצע עצירה למטה מה שמבזבז לך לא מעט כוח.
לגבי הסקוואט אין לי הערות, נראה טוב.

ד"א אם תגיע לכשל בסקוואט ותאלץ לזרןק את המוט אחורה זה לא יגמר טוב בכלל לבלטות שם, תשקול להשיג איזה ריפוד לאיזור

הסקוואט נראה סבבה חוץ מהקפיצה הקטנה הזאת, תרד יותר מבוקר ותעלה חזק מהתחתית. הדדליפט נראה בסדר גמור רק שקשה לי להאמין שבמשקלים כבדים יותר תצליח להוריד את המשקל בכזאת רכות ואם אתה גר בבניין אז בעייה, ובעניין ביטחון הייתי הולך לרתך או חבר\קרוב משפחה שיכול לעזור לך לבנות מוטות ביטחון (חובה)

הלגבי הפרס אתה מתחיל עם המרפקים מאחורה מדי אז תדחף אותם קדימה בתחילת התנועה שיהיו טיפה לפני המוט ותנסה לכוון את החזה שלך לתקרה (ממש להוציא אותו החוצה) וגם לדעתי עדיף שתתחיל עם אגן טיפה קדימה יותר וכבר מההתחלה תבין שהוא חלק מהתנועה כי אחר כך יותר קשה לשנות את זה.

כל הכבוד על הרצינות רואים שאתה משקיע בללמוד לעשות את הדברים כמו שצריך.

האחיזה של המוט בפרס צריכה תיקון כי במשקלים כבדים יותר היא תזיק למפרק שורש כף היד. היא צריכה להיות בחלק הנמוך ביותר של כף היד, קרוב ככל האפשר לאגודל, כדי שבחלק העליון של התנועה המשקל יהיה על הזרוע, ולא על המפרק.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט נראה סבבה חוץ מהקפיצה הקטנה הזאת, תרד יותר מבוקר ותעלה חזק מהתחתית. הדדליפט נראה בסדר גמור רק שקשה לי להאמין שבמשקלים כבדים יותר תצליח להוריד את המשקל בכזאת רכות ואם אתה גר בבניין אז בעייה, ובעניין ביטחון הייתי הולך לרתך או חבר\קרוב משפחה שיכול לעזור לך לבנות מוטות ביטחון (חובה)

הלגבי הפרס אתה מתחיל עם המרפקים מאחורה מדי אז תדחף אותם קדימה בתחילת התנועה שיהיו טיפה לפני המוט ותנסה לכוון את החזה שלך לתקרה (ממש להוציא אותו החוצה) וגם לדעתי עדיף שתתחיל עם אגן טיפה קדימה יותר וכבר מההתחלה תבין שהוא חלק מהתנועה כי אחר כך יותר קשה לשנות את זה.

כל הכבוד על הרצינות רואים שאתה משקיע בללמוד לעשות את הדברים כמו שצריך.
קודם כל תודה רבה. שמתי לב שכשיורדים לאט הברך לא קופצת מעט קדימה-לזה התכוונת?
לגבי הדדליפט אני לא גר בבניין, אבל החדר אימון בקומה השנייה, אשתדל לרדת יותר מהר וכנראה ארכוש ריצפה בעתיד הקרוב או שאעבור לחדר כושר, מה שישתלם יותר.

אוכל לתייג אותך לסרטון בעדכון לוג שלי מחר?
ואם כן, איך אני עושה את זה? פשוט ניסיתי לתייג מישהו שעזר לי פעם ולא הצלחתי.

קודם כל תודה רבה. שמתי לב שכשיורדים לאט הברך לא קופצת מעט קדימה-לזה התכוונת?
לגבי הדדליפט אני לא גר בבניין, אבל החדר אימון בקומה השנייה, אשתדל לרדת יותר מהר וכנראה ארכוש ריצפה בעתיד הקרוב או שאעבור לחדר כושר, מה שישתלם יותר.

אוכל לתייג אותך לסרטון בעדכון לוג שלי מחר?
ואם כן, איך אני עושה את זה? פשוט ניסיתי לתייג מישהו שעזר לי פעם ולא הצלחתי.
אתה עושה @ ואז את השם משתמש...

ולגבי הסקוואט אל תשבור את הראש כי נראה שכבר קלטת את העניין פשוט תשתדל לרדת יותר מבוקר ולא לצלול למטה ורק מהתחתית להתפרץ והדברים כבר יסתדרו

• פותח/ת השרשור
אתה עושה @ ואז את השם משתמש...

ולגבי הסקוואט אל תשבור את הראש כי נראה שכבר קלטת את העניין פשוט תשתדל לרדת יותר מבוקר ולא לצלול למטה ורק מהתחתית להתפרץ והדברים כבר יסתדרו
סבבה תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית