עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הדבר היחידי הריאלי שאני יכול להציע לך זה בלוקים 5*5 בדדליפט, נגיד המטרה זה 160 5*5 אז הבלוק יראה משהו כמו 120 - 135 - 147 - 160 (קפיצות של 12.5-15 תלוי במשקל).טוב עדיין לא ממש קיבלתי תשובה ואני די מחפש תוכנית.
משהו כמו 3-6 שבועות עם שיפור של 10+קילו לדדליפט זה המטרה בערך. דפיציט דדליפט, פרונט סקוואטים, פאוורקלינים, ספיד דדליפטס אולי 5*5 בדדליפט, פארמרס ווק וכו'.
למה שאצליח לקפוץ 12.5 כל שבוע ואם אצליח למה להתחיל את השבוע הראשון מ% ככ נמוך מה1רמהדבר היחידי הריאלי שאני יכול להציע לך זה בלוקים 5*5 בדדליפט, נגיד המטרה זה 160 5*5 אז הבלוק יראה משהו כמו 120 - 135 - 147 - 160 (קפיצות של 12.5-15 תלוי במשקל).
פעם בשבוע ואפשר לשלב פרונט סקוואט קל בינוני ל8*3 אחרי הדדליפט ודיפיציט דדליפט ביום ההופכי (נגיד הדדליפט בראשון אז הדיפיציט דדליפט בחמישי) ל6*3
כי השבוע הראשון זה כמו סוג של חזרה למוטב, כי אין דדליפט שבועיים בין בלוק לבלוק ואתה תצליח לקפוץ 12.5 בין שבועות כי זה לא משקלי השיא שלך, רק השבוע האחרון זה שיא ואחריו יש מנוחה.למה שאצליח לקפוץ 12.5 כל שבוע ואם אצליח למה להתחיל את השבוע הראשון מ% ככ נמוך מה1רמ
יותר חשבתי על משהו כמו:
ראשון 5*5 עם 80%
שלישי פאוורקלינים ודפיציט לא חגור שש שלשות עם 50% ופארמרס ווק
בחמישי 5 סינגלים עם 90% ואז 5*2 פרונט סקוואט לעוד קצת נפח עם משקל בינוני וצ'ין אפס.
לא חושב שיש סיבה שלא אתאושש, שלישי לא כבד (חוץ מהפאוורקלינים שקצת מפחידים אותי)
בכל זה אדחוף נגיד טקסס לבנץ