הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לעשות לגבי כרס

בארי אלן

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
היי,
אני בן 17 שוקל גובה 1.77מ שוקל 69קג.
יש לי קצת בטן תחתונה בולטת, אני לא אגיד כרס כי זה ממש קצת, אני לא יודע אם להמשיך להתאמן חזק על הבטן(מה שאני עושה כמעט כל יום) ולחכות לתוצאות האימונים, או להתחיל לעשות יותר אירובי, ריצות וכו', הבעיה שאני לא רוצה להסתכן בשריפת שריר.
אני לוקח אבקת חלבון כדי להשלים כמות חלבון מספיקה, ואוכל בריא כמעט ללא שומן, ואני מתאמן ארבע פעמים בשבוע בחדר כושר.

להתאמן על הבטן לא יגרום לשומן בבטן להישרף, לא ככה הדברים עובדים
לאכול שומן זה גם בסדר גמור, אתה פשוט צריך לאכול כמה שיותר נקי, אין שום מניעה לאכול משהו כזה או אחר במידה ואין סיבה מיוחדת
תרשום איך נראה התפריט ותכנית האימונים שלך, ואולי נוכל לעזור לך להתאים אותם מעט יותר למטרה שלך

ותשנה את הכותרת לאחת עניינית

• פותח/ת השרשור
להתאמן על הבטן לא יגרום לשומן בבטן להישרף, לא ככה הדברים עובדים
לאכול שומן זה גם בסדר גמור, אתה פשוט צריך לאכול כמה שיותר נקי, אין שום מניעה לאכול משהו כזה או אחר במידה ואין סיבה מיוחדת
תרשום איך נראה התפריט ותכנית האימונים שלך, ואולי נוכל לעזור לך להתאים אותם מעט יותר למטרה שלך

ותשנה את הכותרת לאחת עניינית

כשאמרתי לא אוכל שומנים התכוונתי למזונות מטוגנים וכו'.
עד לפני שבועיים הייתי בתכנית ABC, כרגע אני בAB.
אני עדיין בבית ספר לכן ארוחת הבוקר קצת בעייתית, אבל אני אכול לרוב חביתה, אם זה בסנדוויץ או לא, וקוטג או גבינה אחרת.
לצהריים בדכ פסטה, אורז, ועוף או בקר.
בערב בדכ טונה, עוד ביצה, סלט.
בין ארוחות אני אוכל פירות, יוגורט, ושותה חלבון לקראת הערב או אחרי אימון.

כשאמרתי לא אוכל שומנים התכוונתי למזונות מטוגנים וכו'.
עד לפני שבועיים הייתי בתכנית ABC, כרגע אני בAB.
אני עדיין בבית ספר לכן ארוחת הבוקר קצת בעייתית, אבל אני אכול לרוב חביתה, אם זה בסנדוויץ או לא, וקוטג או גבינה אחרת.
לצהריים בדכ פסטה, אורז, ועוף או בקר.
בערב בדכ טונה, עוד ביצה, סלט.
בין ארוחות אני אוכל פירות, יוגורט, ושותה חלבון לקראת הערב או אחרי אימון.
ואתה רואה שיפור במשקלים או שיפור במבנה הגוף (אחוז שומן או כמות שריר) עם התוכנית שלך?

ושוב, תשנה את הכותרת לאחת עניינית

• פותח/ת השרשור
ואתה רואה שיפור במשקלים או שיפור במבנה הגוף (אחוז שומן או כמות שריר) עם התוכנית שלך?

ושוב, תשנה את הכותרת לאחת עניינית

כן אני רואה שיפור.
ולא מצאתי איך לשנות :S

כן אני רואה שיפור.
ולא מצאתי איך לשנות :S
אם אתה רואה שינוי לטובה אז כנראה שזה עובד, אין צורך ממש לשנות
אתה כן יכול לעשות חיטוב קל כדי להוריד מעט את הבטן, או להעלות מסת שריר, שתסתיר מעט יותר את השומן, לדעתי במשקל שלך עדיף לך לתעדף עליה במסת שריר, אני חושב שזה יעשה עבודה טובה יותר

ושיניתי לך את הכותרת

• פותח/ת השרשור
אם אתה רואה שינוי לטובה אז כנראה שזה עובד, אין צורך ממש לשנות
אתה כן יכול לעשות חיטוב קל כדי להוריד מעט את הבטן, או להעלות מסת שריר, שתסתיר מעט יותר את השומן, לדעתי במשקל שלך עדיף לך לתעדף עליה במסת שריר, אני חושב שזה יעשה עבודה טובה יותר

ושיניתי לך את הכותרת
תודה:)

גובה 177 במשקל 69 הכרס נובעת כנראה יותר מבעיית יציבה ולא אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור
גובה 177 במשקל 69 הכרס נובעת כנראה יותר מבעיית יציבה ולא אחוזי שומן

כתבתי שזו לא כרס, זה פשוט טיפה שומן בבטן התחתונה, עשר ס"מ מעל רואים לי קוביות כאילו.
ומזה אומר בעיית יציבה?

ומזה אומר בעיית יציבה?
postures1.jpg

@בארי אלן
שרשורים כאלה נא לפתוח להבא בפורום מתחילים בתזונה ואימונים, ולא באימונים.

• פותח/ת השרשור
@בארי אלן
שרשורים כאלה נא לפתוח להבא בפורום מתחילים בתזונה ואימונים, ולא באימונים.

אוקי,
אין לי בעיית יציבה.
כשאני עומד רגיל, הבטן נראית ממש קצת, אבל בישיבה או בשכיבה היא בולטת יותר.

Back
למעלה תחתית