הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית Vince Gironda’s 8X8

• פותח/ת השרשור Vitz
  • פורסם בתאריך

Vitz

משתמש מתחיל
231
34
נק' מוניטין:
29
231
34
שלום,
מישהו שמע על תוכנית 8X8 וניסה אולי?
יש לזה גרסא של FBW 4 פעמים בשבוע של 8 תרגילים 8 חזרות 8 סטים
גרסא נוספת זה AB , עם רק 2 תרגילים לכל שריר של 8X8
ויש גרסא אחרת של 4 ימים בשבוע מן ABCD שגם 8 תרגילים ביום 8 חזרות 8 סטים או אפילו 5 תרגילים רק של 8X8
הגרסא האחרונה למתקדמים+++ ששוקלים כבר 100 קילו, זה גם הגרסא שארנולד עשה כשהוא נחת באמריקה בפעם הראשונה
שוקל לעשות בין הראשונה לשניה, מישהו התנסה עם זה?

There may be some of you who may brand this as overtraining. It’s not. It is not overtraining as you’re not going over the workout length that starts having a bad effect on your recovery and anabolic hormones. What you are doing is overloading the muscles by condensing more training into less time.

Vince Gironda's 8x8 Workout for Muscle Size and Definition
Vince Gironda's 8x8; The Ultimate Workout You've Never Heard About! — Lion Heart Living
Vince Gironda Part 2: 8x8 System For Mass And Leanness
Vince Gironda 8x8 Workout Program I Anabolic Bodybuilding
Vince Gironda’s 8 X 8 Workout | old school trainer
8x8 Workout: Shock Your Muscles Into Growth!
Gironda's 8x8 Training | T Nation

תודה מראש!

• פותח/ת השרשור
בהצלחה עם סקווט 8*8
לא רואה שום בעיה, מסוגל לעשות 95 ל8 חזרות
מישהו בכלל אמר שזה תוכנית של 90% כח? חשבתי שזה יהיה ברור מאליו שזה שילוב של 5X5 ו10X10 אבל כנראה לא כולם הבינו, כי בLBS זה או כח או כלום 🤣

מישהו בכלל אמר שזה תוכנית של 90% כח? חשבתי שזה יהיה ברור מאליו שזה שילוב של 5X5 ו10X10 אבל כנראה לא כולם הבינו, כי בLBS זה או כח או כלום 🤣
בוא אני אזרום איתך, עם 95 ל 8. עם איזה משקל אתה חושב לעשות 8*8 ועם כמה זמן מנוחה?
תעשה רק את התרגיל הזה ותראה איך אתה ממשיך לתרגילים הבאים.

העקרון הבסיסי באימונים זה לעשות את המינימום הנדרש כדי לייצר התקדמות.
8*8 לא עונה לקריטריון הזה, אבל תנסה ותעדכן

שלום,
ויש גרסא אחרת של 4 ימים בשבוע מן ABCD שגם 8 תרגילים ביום 8 חזרות 8 סטים או אפילו 5 תרגילים רק של 8X8
הגרסא האחרונה למתקדמים+++ ששוקלים כבר 100 קילו, זה גם הגרסא שארנולד עשה כשהוא נחת באמריקה בפעם הראשונה

There may be some of you who may brand this as overtraining. It’s not. It is not overtraining as you’re not going over the workout length that starts having a bad effect on your recovery and anabolic hormones. What you are doing is overloading the muscles by condensing more training into less time.

Vince Gironda's 8x8; The Ultimate Workout You've Never Heard About! — Lion Heart Living

תודה מראש!
אין דבר כזה רק כוח מתי יבינו את זה מתי בלאט

ואם אתה כזה חכם, לך תעשה תתוכנית תספר חוויות

שלום,

תודה מראש!
תוכנית מוגזמת מאוד. איזה תוכניות עשית עד עכשיו ומה משקלי העבודה שלך?

• פותח/ת השרשור
בוא אני אזרום איתך, עם 95 ל 8. עם איזה משקל אתה חושב לעשות 8*8 ועם כמה זמן מנוחה?
תעשה רק את התרגיל הזה ותראה איך אתה ממשיך לתרגילים הבאים.

העקרון הבסיסי באימונים זה לעשות את המינימום הנדרש כדי לייצר התקדמות.
8*8 לא עונה לקריטריון הזה, אבל תנסה ותעדכן

המנוחה המתבקשת היא 30 שניות
As a general guideline for how much weigh you should be using for the 8×8 workout program, you should reduce the amount of weight you normally use for an 8 rep max by up to 40%. Once you have adjusted to the program, steadily increase the weights.You are simply overloading the muscles by condensing more training into less time
Many people are under the impression that the only way to make a muscle larger is to increase the amount of weight you use. This is not true. Overload is an absolute requirement to build muscle, but the overload can come in more ways than one. Progressively adding weight may be one of the best ways to provide an overload, but it’s not the only way. Vince was all in favor of adding weight to the bar, (provided good form was maintained), but he believed that performing more work in less time was a better method of overload. The Iron Guru’s advice: “To acquire larger muscles you must increase the intensity of work done within a given time.This principle of overload explains why sprinters have bigger muscles than distance runners. Although it’s more work to run a mile than it is to run 100 yards, the sprinter is doing more work per second. Consequently, his muscles will become larger.”
ואם אתה כזה חכם, לך תעשה תתוכנית תספר חוויות
באתי לפה שאלתי אולי מישהו ניסה

• פותח/ת השרשור
תוכנית מוגזמת מאוד. איזה תוכניות עשית עד עכשיו ומה משקלי העבודה שלך?
במסה האחרונה עשיתי PPL
5 פעמים בשבוע 6 חזרות לסט
בחיטוב עכשיו שאני מסיים זה UPPER LOWER
יום גוף עליון היפרטרופיה יום גוף תחתון היפרטרופיה
ואז יום גוף עליון כח יום גוף תחתון כח

עובד עם 150 ל5 דדליפט רומני
בנץ 80 ל8 ל3 סטים
חתירה פנדלי 100 קילו ל5 חזרות או 85 ל10
סקוואט 100 ל5 [במסה הייתי 130 ל5 אבל אני אוהב לרדת נמוך יותר אז לא כזה אכפת לי המשקל יותר, 3 סטים ראשונים עם 75 85 90 אני עושה ass2grass]
יד קדמית W עם 17.5 בכל צד
***אם מעניין אז : פרפר בשיפוע 55 ליברות על 5, חזה עם משקולות 37.5 קילו כל יד ל6, מתח 15 קילו ל8, פרס בעמידה 60 ל5, לאנג'ים הליכה 25 קילו 12 צעדים
חשבתי אולי במקום שכל הזומבים של SS יענו כמו טרולים
מישהו באמת יסתכל שנייה יגיד מה הוא חושב או אולי מישהו שכן ניסה
אתם אוהבים ללכת להתאמן 3-4 תרגילים ביום אני לא אוהב, מעדיף נפח, אז אולי אני טועה אבל לפורום לא קוראים אימוני-כח-בלבד או משהו כזה
לא מבין למה בכלל לענות אם אין לכם משהו לתרום
כאילו חסר אנשים שעושים 10X10 סקוואט והם יודעים מה הם עושים פי כמה וכמה מכם זה בטוח

במסה האחרונה עשיתי PPL
5 פעמים בשבוע 6 חזרות לסט
בחיטוב עכשיו שאני מסיים זה UPPER LOWER
יום גוף עליון היפרטרופיה יום גוף תחתון היפרטרופיה
ואז יום גוף עליון כח יום גוף תחתון כח

עובד עם 150 ל5 דדליפט רומני
בנץ 80 ל8 ל3 סטים
חתירה פנדלי 100 קילו ל5 חזרות או 85 ל10
סקוואט 100 ל5 [במסה הייתי 130 ל5 אבל אני אוהב לרדת נמוך יותר אז לא כזה אכפת לי המשקל יותר, 3 סטים ראשונים עם 75 85 90 אני עושה ass2grass]
יד קדמית W עם 17.5 בכל צד
***אם מעניין אז : פרפר בשיפוע 55 ליברות על 5, חזה עם משקולות 37.5 קילו כל יד ל6, מתח 15 קילו ל8, פרס בעמידה 60 ל5, לאנג'ים הליכה 25 קילו 12 צעדים
אתם אוהבים ללכת להתאמן 3-4 תרגילים ביום אני לא אוהב, מעדיף נפח, אז אולי אני טועה אבל לפורום לא קוראים אימוני-כח-בלבד או משהו כזה
כאילו חסר אנשים שעושים 10X10 סקוואט והם יודעים מה הם עושים פי כמה וכמה מכם זה בטוח
:cray:😳🫤

מישהו פה אמר לך לעשות SS? או "תכנית כח"? אמרו לך לא לעשות מה שאתה מעדיף? בכלל ציינת שאתה מעדיף תכנית עם נפח או מה הרקע שלך?
כל מה שעשית זה לפתוח שרשור על תכנית אימונים וביקשת חוות דעת, בלי יותר מדי פרטים מסביב. הגישה הנפוצה בפורום היא זו שציין @hanan לפיה צריך לשאוף לעבוד כמה שפחות בשביל להתקדם (כאשר לעבוד יותר לא אומר שתתקדם יותר), מה שבמילה אחת נקרא יעילות. התכנית שפרסמת לא יעילה, היא עמוסה מעבר למה שאתה צריך, ותוכל להשיג תוצאות זהות וכנראה גם עדיפות עם פחות נפח.

אבל כנראה שבראש החלטת כבר שזו "תכנית קטלנית ה-8X8 בטח קריעה" ולכן אלו התגובות שציפית להן, וזו גם הסיבה שאתה ממהר לקטלג את כל המגיבים פה כ"זומבים של SS".

• פותח/ת השרשור
אני לא ממהר לקטלג אבל אם לא שמת לב זה 99% מהתגובות שלהם על כל תוכנית אחרת
וכן "כל מה שעשיתי זה לפתוח שרשור ולשמוע חוות דעת"
לעבוד כמה שפחות בשביל להתקדם? כנראה לא קראת את מה שהעתקתי לפה באנגלית [זה בקושי 0.01% קריאה מכל מה שהיה בלינקים]
You are simply overloading the muscles by condensing more training into less time
Many people are under the impression that the only way to make a muscle larger is to increase the amount of weight you use. This is not true. Overload is an absolute requirement to build muscle, but the overload can come in more ways than one. Progressively adding weight may be one of the best ways to provide an overload, but it’s not the only way. Vince was all in favor of adding weight to the bar, (provided good form was maintained), but he believed that performing more work in less time was a better method of overload. The Iron Guru’s advice: “To acquire larger muscles you must increase the intensity of work done within a given time.

באמת אבל הבנתי שאתה בסך הכל צודק, חיפוש קצר בפורום הראה שקוטלים פה את רוב התוכניות בכל מקרה, ואני מדבר על תוכניות ידועות ולא תוכניות שיצחק מראשון לציון בנה לעצמו ABC

בסופ"ש דווקא המשכתי לחקור ואני כנראה ילך בסוף על Sheiko במקום

לדעתי(ולדעת ריפטו), עוד לא מיצית התקדמות לינראית. ניסיתי מספר תוכניות של וינס גירונדה והם מעולות. כח לא תוסיף איתן. את התוכנית הזאת ספציפית לא עשיתי. ד"א הוא אימן את לארי סקוט\ארנולד ועוד הרבה שמות גדולים. 10 8 6 15 עוד תוכנית מצוינת, אבל את התוכנית שאתה הבאת לא ניסיתי. בספק אם מישהו בפורום ידע לעזור\ליעץ לך.. אולי מתאמנים בשנות 40+ בBB יעזרו לך. אני חושב שמרבית הפורום אפילו לא מכיר את התרגילים שלו(סיסי סקוואט או לחיצת צוואר).

אני ממליץ שתנסה- ותהיה הראשון פה שיגיד, איך זה היה. העצימות נמוכה(אז כח לא תעלה בכלל).. נראת כמו תוכנית פאמפ סטנדרטית.
ד"א ממליץ לכולם את הספר: vince gironda legend and myth

• פותח/ת השרשור
לדעתי(ולדעת ריפטו), עוד לא מיצית התקדמות לינראית. ניסיתי מספר תוכניות של וינס גירונדה והם מעולות. כח לא תוסיף איתן. את התוכנית הזאת ספציפית לא עשיתי. ד"א הוא אימן את לארי סקוט\ארנולד ועוד הרבה שמות גדולים. 10 8 6 15 עוד תוכנית מצוינת, אבל את התוכנית שאתה הבאת לא ניסיתי. בספק אם מישהו בפורום ידע לעזור\ליעץ לך.. אולי מתאמנים בשנות 40+ בBB יעזרו לך. אני חושב שמרבית הפורום אפילו לא מכיר את התרגילים שלו(סיסי סקוואט או לחיצת צוואר).

אני ממליץ שתנסה- ותהיה הראשון פה שיגיד, איך זה היה. העצימות נמוכה(אז כח לא תעלה בכלל).. נראת כמו תוכנית פאמפ סטנדרטית.
ד"א ממליץ לכולם את הספר: vince gironda legend and myth

בדיוק אתמול דיברתי עם מישהו שעשה 2 וריאציות של התוכנית ואמר שזה עדיין מתקדם מדי, שהיא לא נועדה לאנשים מתחת ל90 קילו כי אחרת זה סתם פמפום. הוא גם זה שהמליץ לי על Sheiko של בוריס שייקו
אני הולך לעשות את הגרסא של ה4 ימים UNIVERSAL ואנסה לעשות CMS אחרי זה
האם אתה חושב שבאמת עדיף לי לעשות תוכנית אחרת לפני? אני לא מכוון לשום תחרות או שום סקוואט של 175, אני בכלל אוהב לעשות סקוואט עם 90 וממש להרגיש את הקוואד ולדחוף איתו מאשר סתם להרים את המשקל, פשוט רוצה להוסיף קצת כח בחורף למטרת BB בקיץ

תודה רבה על התשובה הכנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית