ייעוץ תכנית BBB

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
שלום לכולם, אני החלטתי להתחיל להתאמן בתכנית 5/3/1 BBB. אני מתאמן כשנה וכרגע אני בלינארית. המשקל שלי הוא 90 ק"ג ואני בן 20. סקוואט 127.5*5, דדליפט 145*5, בנצ' 115*5 ופרס 67.5*5. בחרתי לעצמי את תרגילי העזר וכתבתי איך זה יראה. אני רוצה לקבל דגשים ולשמוע אם זה נראה טוב.

יום א' בנצ': בנצ' 5*3(בהתאם לשבוע), בנצ' 10*5, בנצ' בשיפוע חיובי 10*5, מתח 10*5.

יום ב' סקוואט: סקוואט 5*3, סקוואט 10*5, פשיטת ברכיים במכונה10*5, בטן 15*3.

יום ד' פרס: פרס 5*3, פרס 10*5, טי באר רואו 10*5, כפיפת מרפקים עם מוט 10*3.

יום ה' דדליפט: 5*3, דדליפט 10*5, כפיפת ברכיים במכונה 10*5, בטן 15*3.
(אולי אפשר גם להוסיף עוד קצת בטן).
תגידו לי את דעתכם ותתקנו לי מה שלא טוב. הבנתי גם שיש אופציה לעשות את הBBB בימים הפוכים,כלומר ביום של הדדליפט לעשות סקוואט 10*5 וביום של הסקוואט לעשות דלליפט 10*5 וכך גם בבנצ' ובבפרס.

נערך לאחרונה:
סה"כ בסדר,
רק שאני אישית עושה הצלבה ב BBB כך שכל קבוצת שריר תקבל פעמיים עבודה ולא פעם אחת.
סקוואט -> BBB דדליפט
בנצ' -> BBB פרס
והפוך כמובן.

תוסיף גם FSL, לדעתי זה מעולה.

• פותח/ת השרשור
סה"כ בסדר,
רק שאני אישית עושה הצלבה ב BBB כך שכל קבוצת שריר תקבל פעמיים עבודה ולא פעם אחת.
סקוואט -> BBB דדליפט
בנצ' -> BBB פרס
והפוך כמובן.
אני לא ממש יודע מה זה FSL. ומה לגבי ביום של הדדליפט לעשות תרגילים לגב?

FSL = First Set Last

לאחר שסיימת את העצימות, אתה עושה את המשקל עבודה שעשית בסט עבודה הראשון לכמה חזרות שאתה מסוגל. לא להגיע לכשל.
ביום של הדדליפט לא הייתי עושה תרגילי גב מלבד אולי תרגילי עזר כמו דדליפט רומני, ראק פולס או פשיטות גו.

אחרי אימון כבד של דדליפט או סקוואט ואחכ עוד BBB, אתה לא תרצה להוסיף יותר מידיי. סמוך עליי 😃

• פותח/ת השרשור
FSL = First Set Last

לאחר שסיימת את העצימות, אתה עושה את המשקל עבודה שעשית בסט עבודה הראשון לכמה חזרות שאתה מסוגל. לא להגיע לכשל.
ביום של הדדליפט לא הייתי עושה תרגילי גב מלבד אולי תרגילי עזר כמו דדליפט רומני, ראק פולס או פשיטות גו.

אחרי אימון כבד של דדליפט או סקוואט ואחכ עוד BBB, אתה לא תרצה להוסיף יותר מידיי. סמוך עליי 😃
זה אומר להסיף סט רביעי במשקל של הראשון לכמה שאני יכול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית