ייעוץ PRE WORKOUT

Yeuda 30

משתמש פעיל
322
20
נק' מוניטין:
32
322
20
שלום לכולם,
מחפש המלצה לפרי' טוב לפני אימון,רצוי לקניה בארץ.
בנוסף-כמה זה באמת אפקטיבי לאנרגיה ובוסט לפני אימון?
נטילת קפאין לבד לא רלוונטי,שותה כ4 כוסות ביום,ואין מצב לניקוי קפאין.
@AminoShop
@Daniel Barack

• פותח/ת השרשור
אבל זה החומר הפעיל בכל הפרה וורקאאוט, כל שאר החומרים רק "מחזקים" ו"מאריכים" את האפקט.
מסכים,אבל לא בלו"ז שלי כרגע,ולא בתיכנון להוריד קפה.
השאלה מה יכול לתת פאמפ לאימון,אני מגיע עייף "מת" ,ומחפש משהו שקצת ייתן אנרגיה.

אני אישית משתמש באחד של reflex nutrition, שיש להם גם גירסה ללא קפאין
הבעיה היא שאי אפשר להשיג את זה בארץ למיטב ידיעתי, אז אם יש לך אופציה לקנות בחו"ל אני ממש ממליץ עליו

מסכים,אבל לא בלו"ז שלי כרגע,ולא בתיכנון להוריד קפה.
השאלה מה יכול לתת פאמפ לאימון,אני מגיע עייף "מת" ,ומחפש משהו שקצת ייתן אנרגיה.
אתה סותר את עצמך. קפאין=מרץ ואנרגיה. תחליט אם אתה רוצה לבצע ניקוי קפאין כדי להינות מהאפקטים או שלא.

• פותח/ת השרשור
אתה סותר את עצמך. קפאין=מרץ ואנרגיה. תחליט אם אתה רוצה לבצע ניקוי קפאין כדי להנות מהאפקטים או שלא
לא עניין של סותר:
מבין שקפאין =אנרגיה: אמנם אני חייב את האנרגיה למהלך היום ללימודים.
ולכן,אני שואל,אם יש מקור אחר\תחליף לקפאין,שיכול לתת מרץ לאימון,מבלי לסתור את העובדה שאני רגיל לשתיית קפאין?

לא עניין של סותר:
מבין שקפאין =אנרגיה: אמנם אני חייב את האנרגיה למהלך היום ללימודים.
ולכן,אני שואל,אם יש מקור אחר\תחליף לקפאין,שיכול לתת מרץ לאימון,מבלי לסתור את העובדה שאני רגיל לשתיית קפאין?
חוקי - לא.
אפדרין יכול.

חוקי - לא.
אפדרין יכול.
דניאל ראיתי לאחרונה מוצר קדם אימון של יהודה בן נעים (predator) ראיתי מה קורה לאנשים ששותים את זה רבע שעה לפני האימון, וזה מטורף מתחילים להרגיש עיקצוצים באוזניים ובחזה ומופיע מלא כוח ואגרסיביות, מה דעתך על המוצר?

דניאל ראיתי לאחרונה מוצר קדם אימון של יהודה בן נעים (predator) ראיתי מה קורה לאנשים ששותים את זה רבע שעה לפני האימון, וזה מטורף מתחילים להרגיש עיקצוצים באוזניים ובחזה ומופיע מלא כוח ואגרסיביות, מה דעתך על המוצר?
בטח יש שם בטא-אלאנין, הוא לרוב גורם לעיקצוצים האלה

העקצוצים נובעים מחומר שנקרא בטא-אלאנין
קרא עליו מעט כאן:
Google

דעתי על כל מוצר Pre-Workout הוא זהה: אין צורך. לא משנה מחיר או רכיבים.
פשוט הרכב לעצמך Pre-Workout ממה שמשפיע עלייך.
השתמש ב:
קפאין
קריאטין
בטא אלאנין
ציטרולין
פחמימה זמינה

לא חייב הכל - אפשר חלק

היופי שאתה יכול לקנות הכל בנפרד ולקבוע מינונים, ולא להסתמך על משהו קבוע מראש (שב-99% מהמקרים לא משתלם למול המינונים הקיימים). בגדול Pre-Workout הוא גימיק שיווקי

נערך לאחרונה:
מתגובות הוא אש יצא גם לחבר לטעום אבל יקר 500 שקל ל40 סקופים

נו באמת....

הסרטונים האלו בפייסבוק אמינים בערך כמו שג. יפית תמליץ פה על רצועות ברכיים
למרות שאני מסכים עם מה שדניאל אמר בנוגע לכך שכל הפריוורקאוט זה גימיק שיווקי, לא נראה הגיוני למכור מוצא שמספיק לחודש ב 500 שקל ללא תועלת של המוצר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית