נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
אני מתאמן קצת עם דאמבלים כי אני לא מסוגל לעשות עם מוט..
איך הטכניקה ומה לשפר ?
איך הטכניקה ומה לשפר ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי הרגשה שהוא רציני..דיי להטריל.
רציני כמו @megetron.יש לי הרגשה שהוא רציני..
יש לי הרגשה שהוא רציני..
שטויות.הבעיה בסקוואט משאר התרגילים שגופנית אם אין לך גמישות ואתה אחד שלא היה פעיל לפני שתהחיל להתאמן בלתי אפשרי כמעט לעשות אותו, בנץ' פרס כל אחד יכול לעשות למשל.. אני לא מצליח לרדת עם מוט אז אני מנסה לעבוד על גמישות
יש הבדל עצום, תעשה עם מוט ריק מבחינתי.מרת לי פעם לעשות עם מקל של מטאטא מה ההבדל הגדול לפחות פה יש קצת משקל
על סמך מה אתה קובע את זה? זה שאתה אומר את זה לא אומר שזה נכון.הבעיה בסקוואט משאר התרגילים שגופנית אם אין לך גמישות ואתה אחד שלא היה פעיל לפני שתהחיל להתאמן בלתי אפשרי כמעט לעשות אותו,
הבדל גדול מאוד. ותעיף את הפלטות מתחת לכפות הרגלייםאמרת לי פעם לעשות עם מקל של מטאטא מה ההבדל הגדול לפחות פה יש קצת משקל
על סמך מה אתה קובע את זה? זה שאתה אומר את זה לא אומר שזה נכון.
הבדל גדול מאוד. ותעיף את הפלטות מתחת לכפות הרגליים
אם באת לפה להתווכח איתי אז אין לי איך לעזור לךבלי הפלטות אני לא מצליח לרדת
אז תביא לי אלטרנטיבה סתם כל פעם לבוא למכון ולעשות סקוואט עם מוט ריק לא הביא לי שום גמישות עדיין אני לא מצליח לרדת ושאני יורד זה מציק בגב כי אני משתמש יותר מדי בגב כדאי לא ליפול, איזה תרגילים אפשר לעשות בשביל גמישות עשיתי דאמבלים בשביל גמישותאם באת לפה להתווכח איתי אז אין לי איך לעזור לך
תראה את הסרטון של ריפטו, אתה ככל הנראה לא מבצע את התנועה כראוי.אז תביא לי אלטרנטיבה סתם כל פעם לבוא למכון ולעשות סקוואט עם מוט ריק לא הביא לי שום גמישות עדיין אני לא מצליח לרדת ושאני יורד זה מציק בגב כי אני משתמש יותר מדי בגב כדאי לא ליפול, איזה תרגילים אפשר לעשות בשביל גמישות עשיתי דאמבלים בשביל גמישות
טוב אני יעלה פעם הבאה 40 קילו מוט סרטון אחד עם פלטות סרטון אחד בליתראה את הסרטון של ריפטו, אתה ככל הנראה לא מבצע את התנועה כראוי.
אתה נראה לי כמו מקרה אבוד ללמידת סקוואט לבד. ממליץ לך לחפש מאמן באזור שיתן לך כמה אימונים אישיים ויסגור לך את הטכניקהאז תביא לי אלטרנטיבה סתם כל פעם לבוא למכון ולעשות סקוואט עם מוט ריק לא הביא לי שום גמישות עדיין אני לא מצליח לרדת ושאני יורד זה מציק בגב כי אני משתמש יותר מדי בגב כדאי לא ליפול, איזה תרגילים אפשר לעשות בשביל גמישות עשיתי דאמבלים בשביל גמישות
לא מסכים, הוא אפילו לא ניסה לעשות סקוואט כמו בן אדם.אתה נראה לי כמו מקרה אבוד ללמידת סקוואט לבד. ממליץ לך לחפש מאמן באזור שיתן לך כמה אימונים אישיים ויסגור לך את הטכניקה
אני מתאמן קצת עם דאמבלים כי אני לא מסוגל לעשות עם מוט..
איך הטכניקה ומה לשפר ?
השאלה אם גופנית אני מסוגל לעשות סקוואט מלא ואם אני גמיש מספיקאתה נראה לי כמו מקרה אבוד ללמידת סקוואט לבד. ממליץ לך לחפש מאמן באזור שיתן לך כמה אימונים אישיים ויסגור לך את הטכניקה
רציתי יותר חוות דעת על העומק , איך העומק ?אין מה לתת פה חוות דעת, זה לא רציני.
תעשה עם מוט כמו שצריך, ובלי הפלטות האלה.
העומק, כמו כל שאר הדברים בסקוואט שלך, לא טובהשאלה אם גופנית אני מסוגל לעשות סקוואט מלא ואם אני גמיש מספיק
רציתי יותר חוות דעת על העומק , איך העומק ?