הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מסה עם ריצה

נהוראי מרציאנו

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום! אני בן 17 ורוצה להתחיל תוכנית מסה אבל יש לי בעיה;
אני רץ, דיי הרבה, 12 ק"מ פעמיים בשבוע ואיזה פעמיים בשנה חצאי מרתון. אני התחלתי לקרוא קצת מה זה מסה ואיך מתחילים אבל אנלא יודע איך זה ישפיע לי על הסיבולת בריאות שלי, אני ממש אובססיבי לגבי הריצות! אז זה ממש חשוב לי...
השאלה שלי היא האם ניתן לשלב ריצה עם תוכנית מסה בלי לפגוע הסיבולת ריצה שלי, ואם כן אז איך? תודה רבה לעוזרים!

כל עליה במשקל שתעלה אתה תרגיש את זה בריצה. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אם תעלה במאסה (במשקל) יהיה לך יותר קשה בריצות. בעיקר ארוכות .

• פותח/ת השרשור
כל עליה במשקל שתעלה אתה תרגיש את זה בריצה. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אם תעלה במאסה (במשקל) יהיה לך יותר קשה בריצות. בעיקר ארוכות .
הגוף לא ירגיל את עצמו לעליה איטית?

זה לא עניין של ירגיל. זה מתמטיקה פשוטה . אגב אני מדבר מניסיון אישי גם. כל קילו שאני עולה יותר קשה לרוץ. כל קילו שאני יורד הרבה יותר קל לרוץ.

• פותח/ת השרשור
זה לא עניין של ירגיל. זה מתמטיקה פשוטה . אגב אני מדבר מניסיון אישי גם. כל קילו שאני עולה יותר קשה לרוץ. כל קילו שאני יורד הרבה יותר קל לרוץ.
אתה מדבר גם על תוכנית איטית של מסה? כי נראלי הגיוני שאם עולים לאט ועדיין ממשיכים לרוץ אותו דבר,הגוף כן ירגיל את עצמו...

אתה מדבר גם על תוכנית איטית של מסה? כי נראלי הגיוני שאם עולים לאט ועדיין ממשיכים לרוץ אותו דבר,הגוף כן ירגיל את עצמו...
מאוד פשוט
תעשה מדידה של 2000 לפני תחילת האימונים.
אם תתאמן אותו דבר בלי לעלות במשקל תרוץ יותר מהר בהשוואה למה שתרוץ אם עלית במשקל.
כמה זה ישפיע על התוצאה? זה תלוי בהרבה גורמים נוספים

ככל שהמרחק יהיה ארוך יותר, השפעת המשקל משמעותית יותר

מאוד פשוט
תעשה מדידה של 2000 לפני תחילת האימונים.
אם תתאמן אותו דבר בלי לעלות במשקל תרוץ יותר מהר בהשוואה למה שתרוץ אם עלית במשקל.
כמה זה ישפיע על התוצאה? זה תלוי בהרבה גורמים נוספים

ככל שהמרחק יהיה ארוך יותר, השפעת המשקל משמעותית יותר
נכון! וגם בריצת 2000 זה מורגש מאוד!
שוב זה לא עניין של "הגוף ירגיל את עצמו" אתה תמשיך לרוץ אבל יהיה לך קשה יותר אם כל קילו שתצבור במשקל. מניסיון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית