הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ויטמינים

ddoogg

משתמש מתחיל
211
18
נק' מוניטין:
56
211
18
אני עושה משלוח ויש לי מקום לעוד מוצרים באותו מחיר של משלוח, רציתי לשמוע ממכם עצות לויטמינים שיכולים לעזור במיוחד עכשיו בחורף, אני מזמין אומגה 3 כי קראתי על התכונות החיוביות למוח ולמרפקים ובזמן האחרון אני שומע יותר ויותר קליקים במרפק אז למה לא, חוץ מזה על מה אתם ממליצים? כדורי קפאין?

D3 ואומגה 3 מספיק..
רוצה קפאין שתה קפה שחור עדיף
איך החלטת שזה מספיק? אתה מכיר אותו?

ולמה עדיף קפה שחור?
אני עושה משלוח ויש לי מקום לעוד מוצרים באותו מחיר של משלוח, רציתי לשמוע ממכם עצות לויטמינים שיכולים לעזור במיוחד עכשיו בחורף, אני מזמין אומגה 3 כי קראתי על התכונות החיוביות למוח ולמרפקים ובזמן האחרון אני שומע יותר ויותר קליקים במרפק אז למה לא, חוץ מזה על מה אתם ממליצים? כדורי קפאין?
אתה בחיטוב או במסה?

הקפה.. נו בחייאת אחי.. תשחרר... קפה שחור עדיף זול יותר ועדיף יותר
זול יותר בטוח לא.
מה יש לשחרר? לא עדיף ולא נעליים. זאת נטו בחירה שלו.
אני בהתחלה הייתי שותה קפה ואז החלטתי שאין לי כוח+ כואבת לי הבטן אחריי שאני שותה קפה אז עברתי לכדורים והכל מעולה.

זול יותר בטוח לא.
מה יש לשחרר? לא עדיף ולא נעליים. זאת נטו בחירה שלו.
אני בהתחלה הייתי שותה קפה ואז החלטתי שאין לי כוח+ כואבת לי הבטן אחריי שאני שותה קפה אז עברתי לכדורים והכל מעולה.
תשחרר כי הגבתי לו לא לך.. אז אתה אל תגיב לי. ובטח שזול יותר חבילה 1 של קפה שחור 8 שקל בסופר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית