עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז 1.5 לא מספיק? כי גם ככה קשה לי להגיע גם לאחד וחצי אז לעלות ל2 יהיה קצת קשה..גם פי 4 לא יעמיס על הגוף
השאלה עד כמה הגוף יכול לסנטז
לאדם שעוסק בפעילות גופנית אנאירובית, וגל עוד לא עושה שימוש בחומרים אנאבוליים, הייתי ממליץ לצרוך פי 2 חלבון לכל קילו מ"ג
בהתחלה כן, באיזשהו שלב כבר לא.אז 1.5 לא מספיק? כי גם ככה קשה לי להגיע גם לאחד וחצי אז לעלות ל2 יהיה קצת קשה..
אם אני יאכל 1.5 זה יספיק לעלייה במסה?
אז 1.5 לא מספיק? כי גם ככה קשה לי להגיע גם לאחד וחצי אז לעלות ל2 יהיה קצת קשה..
אם אני יאכל 1.5 זה יספיק לעלייה במסה?
גם אני ממליץ למתאמנים שלי על פי 2 ממשקל גוף (להוציא מקרים יוצאי דופן של השמנה קיצונית/חיטוב אינטסיבי).
אם אתה לא מצליח, סקופ אחד של חלבון יסגור לך את הפינה.
אבקת חלבון אני לא יכול לקנות ההורים שלי בטוחים שזה זבל ואני אוכל כבר קופסאת טונה ולפי מה שאני יודע אי אפשר 2 ביום בגלל הכספית אם לא היה את הקטע עם הכספית לא הייתה לי בעיהלמה בעייתי לך להעלות את כמות החלבון מ1.5 ל-2 ? עוד קופסת קוטג' או טונה ואפשר לומר שסגרת את הפינה..
אין כמעט כספית בטונה בישראל.אבקת חלבון אני לא יכול לקנות ההורים שלי בטוחים שזה זבל ואני אוכל כבר קופסאת טונה ולפי מה שאני יודע אי אפשר 2 ביום בגלל הכספית אם לא היה את הקטע עם הכספית לא הייתה לי בעיה
אבקת חלבון אני לא יכול לקנות ההורים שלי בטוחים שזה זבל ואני אוכל כבר קופסאת טונה ולפי מה שאני יודע אי אפשר 2 ביום בגלל הכספית אם לא היה את הקטע עם הכספית לא הייתה לי בעיה
לא חושבת שיש בעיה עם 2 ביום- (משרד הבריאות הודיע שאין חשש לעודף כספית בטונה המיובאת לארץ). אבל אני בכל מקרה הייתי מציעה לגוון ממקורות אחרים: חזה עוף/ קופסת קוטג'. לא בעיה.
אין כמעט כספית בטונה בישראל.
כדאי להוסיף "במידה ולא ידועה בעיה בריאותית", just in case.גם פי 4 לא יעמיס על הגוף
אבקת חלבון אני לא יכול לקנות ההורים שלי בטוחים שזה זבל ואני אוכל כבר קופסאת טונה ולפי מה שאני יודע אי אפשר 2 ביום בגלל הכספית אם לא היה את הקטע עם הכספית לא הייתה לי בעיה
JUST GONNA PUT IT HERE..
Myths and Realities: The Fishy Truth about Mercury Toxicity | Clinical Correlations
ובשורה אחת: unless you are a woman of childbearing age, the fear of mercury toxicity should not interfere with your fish intake.
היה שם מחשבון MERCURY בו אתה יכול לבדוק את סוג הדג לפי התכולה שלו אבל הקישור לא נכון.. בכל אופן, תוכל להעשיר את הידע לגבי האמרה הזאת עם במאמר
כמה אתה שוקל?
אחלה, קופסת טונה נוספת תסגור לך את הפינה במשקל גוף שלך.אני שוקל 61-62 ולגבי הדגים סבבה בדקתי קצת עוד קצת ואני יתחיל לאכול 2 קופסאות טונה ביום
בזמן שאני לא מתקשה לסגור 250 לפעמים (ואפילו לא תמיד עם עפקת ניפוח) אנשים מתקשים לסגור 170 ו 120:P:בזמן שאני מתקשה בלסגור 170 אנשים מתקשים בלסגור 120 🙁
180 😭בזמן שאני לא מתקשה לסגור 250 לפעמים (ואפילו לא תמיד עם עפקת ניפוח) אנשים מתקשים לסגור 170 ו 120:P:
בהצלחה, העיקר שתפיק תוצאות.אני שוקל 61-62 ולגבי הדגים סבבה בדקתי קצת עוד קצת ואני יתחיל לאכול 2 קופסאות טונה ביום
שים לב לפתיח שהוספתי. אולי מותר לי להפנות את תשומת הלב לתגובה ישנה שלי (אני עדיין מחכה לתשובה ממשרד הבריאות).אין כמעט כספית בטונה בישראל.
נכון, אתה צודק לחלוטין.עפ"י דיווחי משרד הבריאות
שים לב לפתיח שהוספתי. אולי מותר לי להפנות את תשומת הלב לתגובה ישנה שלי (אני עדיין מחכה לתשובה ממשרד הבריאות).
מענין שהמלצות משרד הבריאות מתקבלות כאן בד"כ עם מידה גדושה של ספקנות בריאה, אלא אם הם מתאימות למה שנוח לנו לחשוב...