סרטון איך הטכניקה שלי בסקוואט? (סרטון)

Mike3236

משתמש מתחיל
271
28
נק' מוניטין:
34
271
28
אהלן,
התחלתי SS לפני שבועיים בערך אחרי שלמדתי את הטכניקות של כל המורכבים שצריך לעשות.
קצת על עצמי: גיל 18, גובה 170, משקל 58, מתאמן 2-3 חודשים.
אימון קודם עשיתי 50 קילו סט אחד והרגשתי זיוף רציני מבדרך כלל אז ירדתי חזרה ל45 ועשיתי 3 סטים כרגיל
היום באימון העלתי ל50 שוב והפעם צילמתי, אשמח לביקורת.

בלי קשר לסקוואט, בSS אני עושה מתח במקום PC והאמת שאין עלייה ממשית בחזרות אז ניסיתי היום משקל גוף+5 והצלחתי ל6 חזרות אחרי סט של 7 חזרות עם משקל גוף (משקל גוף בלבד בערך 7-8 חזרות אני מצליח). אני חושב אולי להחליף לחתירה T BAR או להשאיר מתח, מה אתם אומרים?

בכל אופן זה הסרטון של הסקוואט, אשמח להערות, הארות, טיפים ועצות, תודה מראש!

זו לא תחרות, אז קח שניה בין החזרות ואל תמהר.
תחזיק את המוט בידיים ישרות, בלי שבר בפרק כף היד.
תוציא ברכיים חזק לצדדים, ויותר קדימה. המוט יורד טיפה אחורה ואתה לא יורד מספיק עמוק.
אל תסתכל למראה אלא למטה.
בלי קשר לסקוואט, בSS אני עושה מתח במקום PC והאמת שאין עלייה ממשית בחזרות אז ניסיתי היום משקל גוף+5 והצלחתי ל6 חזרות אחרי סט של 7 חזרות עם משקל גוף (משקל גוף בלבד בערך 7-8 חזרות אני מצליח). אני חושב אולי להחליף לחתירה T BAR או להשאיר מתח, מה אתם אומרים?
אני לא בעד חזרות מרובות במתח. מההתחלה הייתי הולך על חמישיות עם תוספת משקל, ואם אתה עושה 7-8 חזרות - לא תהיה לך בעיה להתחיל עם 2.5 קילו ולהתקדם משם ליניארית, בקפיצות של 2.5 או אפילו 1.25.
אם אתה רוצה לעבור לחתירה - רק פנדליי. לא TBAR ולא שום שטות אחרת.
זה תלוי בך, ובעומס שאתה מרגיש על גב תחתון, כי החתירה תוסיף לו וב-SS יש הרבה עומס מהסקוואט והדדליפט.

אהלן,
התחלתי SS לפני שבועיים בערך אחרי שלמדתי את הטכניקות של כל המורכבים שצריך לעשות.
קצת על עצמי: גיל 18, גובה 170, משקל 58, מתאמן 2-3 חודשים.
אימון קודם עשיתי 50 קילו סט אחד והרגשתי זיוף רציני מבדרך כלל אז ירדתי חזרה ל45 ועשיתי 3 סטים כרגיל

בכל אופן זה הסרטון של הסקוואט, אשמח להערות, הארות, טיפים ועצות, תודה מראש!

בין חזרה לחזרה תתארגן רגע, תנשום אוויר. אם המשקל קל לך כל כך אז תעלה אותו.
יש לך לא מעט חזרות שאתה לא יורד מספיק, תקפיד תמיד תמיד לשבור מקביל ובצורה כזאת שאין ספק אם שברת או לא. אין לך שום בעיית תנועה ככה שאין סיבה שלא תעשה את זה.
בעלייה תשתמש בהיפ דרייב, זה יקל עליך מאוד.

• פותח/ת השרשור
יש לך לא מעט חזרות שאתה לא יורד מספיק, תקפיד תמיד תמיד לשבור מקביל ובצורה כזאת שאין ספק אם שברת או לא. אין לך שום בעיית תנועה ככה שאין סיבה שלא תעשה את זה.
זה נראה שהמשקל קל בשבילי? האמת שכל עלייה זה מלחמה בשבילי אבל זה אולי כי אני באמת ממהר בין חזרה לחזרה
שמעתי על ההיפ דרייב אבל לא ייחסתי לו חשיבות, אסתכל על סרטונים של ריפטו שוב ואנסה מחר

זו לא תחרות, אז קח שניה בין החזרות ואל תמהר.
תחזיק את המוט בידיים ישרות, בלי שבר בפרק כף היד.
תוציא ברכיים חזק לצדדים, ויותר קדימה. המוט יורד טיפה אחורה ואתה לא יורד מספיק עמוק.
אל תסתכל למראה אלא למטה.

אני לא בעד חזרות מרובות במתח. מההתחלה הייתי הולך על חמישיות עם תוספת משקל, ואם אתה עושה 7-8 חזרות - לא תהיה לך בעיה להתחיל עם 2.5 קילו ולהתקדם משם ליניארית, בקפיצות של 2.5 או אפילו 1.25.
אם אתה רוצה לעבור לחתירה - רק פנדליי. לא TBAR ולא שום שטות אחרת.
זה תלוי בך, ובעומס שאתה מרגיש על גב תחתון, כי החתירה תוסיף לו וב-SS יש הרבה עומס מהסקוואט והדדליפט.
אני אנסה מחר באמת להשתפר עם הטכניקה במה שציינת, כדאי לעשות ריסט לשפר טכניקה או להמשיך כרגיל?
בקשר לחתירה אני לא מסתדר כל כך עם הפנדליי אז אמשיך עם המתח, אימון אחרון עשיתי 6 חזרות של מ.ג.+5 קילו, לעלות משקל שאני ארגיש שקשה כבר בחזרה החמישית?
-----
אני אעלה סרטון מחר של הסטים בסקוואט, זה זווית טובה לצלם או עדיף זווית אחרת?
תודה לכם!

אני אנסה מחר באמת להשתפר עם הטכניקה במה שציינת, כדאי לעשות ריסט לשפר טכניקה או להמשיך כרגיל?
תלוי בך, אם אתה מרגיש שזה מאבק, אז תעשה ריסט.
בקשר לחתירה אני לא מסתדר כל כך עם הפנדליי אז אמשיך עם המתח, אימון אחרון עשיתי 6 חזרות של מ.ג.+5 קילו, לעלות משקל שאני ארגיש שקשה כבר בחזרה החמישית?
תתחיל מ-3x5 בלי משקל, תתקדם ב-2.5 קילו בכל אימון של מתח.
5 קילו זה משהו שיחזור תוך שבוע אז זה באמת לא סיפור.
אני אעלה סרטון מחר של הסטים בסקוואט, זה זווית טובה לצלם או עדיף זווית אחרת?
זו זוית טובה אבל תוסיף עוד צילום, יש הסברים בנעוץ שבפורום אימונים, תחפש.

• פותח/ת השרשור
תלוי בך, אם אתה מרגיש שזה מאבק, אז תעשה ריסט.

תתחיל מ-3x5 בלי משקל, תתקדם ב-2.5 קילו בכל אימון של מתח.
5 קילו זה משהו שיחזור תוך שבוע אז זה באמת לא סיפור.

זו זוית טובה אבל תוסיף עוד צילום, יש הסברים בנעוץ שבפורום אימונים, תחפש.
סרטון מהאימון של היום, הכף רגל כמעט כל חזרה עולה למעלה (או שאין בעיה כל עוד העקב לא עולה) בגלל שאחרי שסיימתי 3X5 עם 50 קילו (הטלפון נפל ולא הצלחתי לצלם את הסט האחרון), אז צילמתי עוד סט עם 51.5 קילו ל5 חזרות, היו קצת זיופים אבל יש שיפור? ואם יש עוד טיפים אני אשמח
תודה מראש!

נערך לאחרונה:
סרטון מהאימון של היום, הכף רגל כמעט כל חזרה עולה למעלה (או שאין בעיה כל עוד העקב לא עולה) בגלל שאחרי שסיימתי 3X5 עם 50 קילו (הטלפון נפל ולא הצלחתי לצלם את הסט האחרון), אז צילמתי עוד סט עם 51.5 קילו ל5 חזרות, היו קצת זיופים אבל יש שיפור? ואם יש עוד טיפים אני אשמח
תודה מראש!

החזרה הראשונה והשלישית מעולות. בעיקר השלישית. נסה לראות את ההבדלים וככה תלמד
אתה בכיוון הנכון, קצת יותר "התפוצצות" בעלייה והמשקל הזה קטן עליך

• פותח/ת השרשור
החזרה הראשונה והשלישית מעולות. בעיקר השלישית. נסה לראות את ההבדלים וככה תלמד
אתה בכיוון הנכון, קצת יותר "התפוצצות" בעלייה והמשקל הזה קטן עליך
כיף לשמוע 😃
תודה על העזרה!

חפירה אחרונה (אני מקווה), סרטון מהיום 55 קילו לחמישיה, טכניקה טובה?

בגדול זה בסדר, נסה בעלייה לחשוב רק לעלות את הישבן בקו ישר למעלה.
תעשה גם צילום בזווית של 45 מעלות מקדימה שיהיה אפשר לראות עוד דברים, או אם אתה מול מראה אז אפשר גם 45 מעלות מאחור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית