עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא חושב שתהיה התקדמות עם נפח כזהבעקרון תעבוד חזק על הטכניקה וכשהיא טובה מספיק תעשה מקבילים במקום המתח ובנוסף תוסיף מתח בA ומקבילים בB.
אני מניח שאתה מתכוון לפאוורקלין, כי קלין זה תרגיל שונה.עד עכשיו במקום ה- clean הייתי עושה מתח עכשיו אני רוצה להתחיל לעבוד על ה- clean איך אני יכול לשמור בו זמנית את התוצאות
שהגעתי אליהם במתח?
אני מניח שאתה מתכוון לפאוורקלין, כי קלין זה תרגיל שונה.
בכל אופן מארק ריפטו כתב בספר שברגע שדדליפט והפאוורקלין עולים יתחיל להיות קשה למשוך כל אימון ואז ה-SS תראה כך:
A
סקוואט 3x5
בנצ' 3x5
דדליפט 1x5 / פאוורקלין 5x3 (משמע שיש רוטציה ביניהם כל אימון A)
B
סקוואט 3x5
פרס 3x5
מתח 3xF
פשיטות גו
ככה שאם אתה רוצה להוסיף את הפאוורקלין, לדעתי תתחיל מהוריאציה בלי המתח, עד שהפאוורקלין שלך ישתפר ואז תעשה את הוריאציה שציינתי למעלה.
לא רואה בעיה בזה, אל תשכח בם שהמשקל גוף עולה ב-SS ככה שהמתח נהיה קשה יותר רק עם המשקל גוף שלך.1. במתח אני עושה 3X5 מה אתה חושב?
אין בעיה להכניס מתח בליניארית.2. איך משמרים את המתח בלינארית?
אני יסביר מהספר של ריפטו שיש פה בידי.3.אם לא קשה לך אני אשמח אם תאכל לכתוב לי או להפנות אותי לכל סוגי הוריאציות שנכתבו בספרי הss.
הליניארית זו תבנית של אימונים ולא תכנית עם תרגילים קבועים, אפשר להוסיף איזה סוג מתח שרוצים, ולהתקדם בו ליניארית.תאכל להסביר לי איך המתח ניראה בלינארית?
אין קשר בין המקבילים לפשיטות גב, כל הרעיון שריפטו הכניס את התרגיל הזה הוא בגלל שקשה למשוך כל אימון משקלים כבדים, אז יש רוטציה בין המשיכות (דדליפט/פאוורקלין) עם הפשיטות גו שנותנות עבודה קלילה לשרשרת האחורית.במקום הפשיטות גו אפשר לבצע מקבילים? כמה סטים וחזרות?
80% מהסקוואט של יום ראשון יהיה סביר.כמה הוא רושם באחוזים בסקוואט קל והאם רשום משהו על החלפת לפרונט סקוואט ואם כן כמה סטים וחזרות?
1. פשיטות גו זאת עבודה על היד אחורית בדיוק מה שמקבילים עושים עם עוד קצת עבודה על כמה שרירים אחרים.הליניארית זו תבנית של אימונים ולא תכנית עם תרגילים קבועים, אפשר להוסיף איזה סוג מתח שרוצים, ולהתקדם בו ליניארית.
כשתסיים את SS, תפתח פוסט בפורום אימונים לגבי מעבר לליניארית, נשמח לעזור לך עם התבנית.
אין קשר בין המקבילים לפשיטות גב, כל הרעיון שריפטו הכניס את התרגיל הזה הוא בגלל שקשה למשוך כל אימון משקלים כבדים, אז יש רוטציה בין המשיכות (דדליפט/פאוורקלין) עם הפשיטות גו שנותנות עבודה קלילה לשרשרת האחורית.
אם אתה רוצה להוסיף מקבילים ב-SS זה אפשרי במידה ואתה מתקדם בכל התרגילים פרט ללחיצות.
שתי סטים של 10 חזרות יהיה סביר.
80% מהסקוואט של יום ראשון יהיה סביר.
פרונט סקוואט לא נמצא בתכנית SS, הוא כן מצויין כתרגיל עזר בתכניות.בינוניות/מתקדמות לוויטליפטרים.
נראה לי התבלבלת עם פשיטת מרפקים, זה פשיטת גו:1. פשיטות גו זאת עבודה על היד אחורית בדיוק מה שמקבילים עושים עם עוד קצת עבודה על כמה שרירים אחרים.
בפאוורקלין כשאתה תופס את המוט אתה לא יורד לסקוואט מלא, אלא עולה עולה ממצב כמו בתמונה הימנית2. מה ההבדל בין הפאוור קלין לקלין?
@yujinius הסביר מצויין.1. פשיטות גו זאת עבודה על היד אחורית בדיוק מה שמקבילים עושים עם עוד קצת עבודה על כמה שרירים אחרים.
2. מה ההבדל בין הפאוור קלין לקלין?
אני חושב שכרגע אין טעם שתכניס פרונט סקוואט, תתמקד בו מאוחר יותר.3. אם בסקוואט התאוששות אני אבצע 3X3 פרונט סקוואט מה אתה חושב?
אתה כותב שטרודל- "@" ואז את השם שלי, זה יפתח לך גם אופציות מהרגע שאתה כותב את האות הראשונה 😃4. איך אני יכול לתייג אותך לנושא של הלינארית ; ) ??
כרוכית*שטרודל
הפשיטות גו מבוצעות בכיסא רומי, עקרונית לא כולם עושים את זה, ריפטו הוסיף את התרגיל רק במהדורה השלישית1. יש תחליף לפשיטות גו בלי מכשיר?
סיכוי קטן שתצליח ללמוד אותו לבד, למרות שראיתי אצלי בחד"כ מישהו שלמד אותו לבד, עם הרבה קריאה, לימוד מסרטונים ותרגול עם מקל מטאטא/מוט ריק והטכניקה שלו לא רעה בכלל.2. מה הסיכוי שלי ללמוד פאור קלאן לבד או שאני חייב ללכת למועדון קרוספיט?