נק' מוניטין:
5
- 135
- 6
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האחרוןהשינויים שאמרת בסדר.
הייתי מוריד את הלחיצת חזה ל 6 חזרות, הלחיצת כתפיים ל 6-8 ויד קדמית מעלה ל 10.
ותפסיק לפתוח כמה אשכולות ביום עם אותו נושא.
לאהאחרון
תגיד לא חסר עבודה על כתף אחורית וחזה עליון?
בנצ' רגיל עובד על כל סיבי שריר החזה.האחרון
תגיד לא חסר עבודה על כתף אחורית וחזה עליון?
אוקיי כי אני הולך על התוכנית הזאת לפחות 4-5 חודשים עד המסה.בנצ' רגיל עובד על כל סיבי שריר החזה.
ובחתירות תקבל מספיק עבודה לכתף האחורית כהתחלה
האמת שאני הייתי מוסיף סט אחד של דדליפט ומוריד את הבטן.מישהו יכול לעזור לי, האם החוסר בדדליפט קריטי?
הוספתי סט דדליפט לחמישיההאמת שאני הייתי מוסיף סט אחד של דדליפט ומוריד את הבטן.
האמת שאני הייתי מוסיף סט אחד של דדליפט ומוריד את הבטן.
אהלןבנצ' רגיל עובד על כל סיבי שריר החזה.
ובחתירות תקבל מספיק עבודה לכתף האחורית כהתחלה
אתה יכול לעשות חתירה עם דאמבלים גם (עם ברך אחת על ספסל), ובכללי לצלם את הטכניקה כדי שנעזור לך לתקן אותה.1. חתירה אני לא מצליח לעשות בכלל, שלא לדבר על טכניקה טובה וזה פשוט סכנה בשבילי לעשות את זה, אז החלטתי לעבוד על טכניקה במהלך החודשים של החיטוב ובמסה להתחיל , מה אתם ממליצים לעשות במקום? (מתח לא מצליח) פולי עליון/ חתירה עם דאמבלים בשכיבה
זה אמור להיות קשה, תתמודד עם זה.מקבילים די קשה לי כרגע
2 התרגילים היחידים שהייתי ממליץ לך לעשות הן אוברהד פרס והיי פולז\פייס פולז. (פר אימון, לא את כולם ביחד)3. האם יש מספיק עבודה על כתפיים? אני שוקל לגוון נגיד לעשות סט הרחקה אופקית עם דאמבלים סט הרחקות לפנים וסט לחיצת כתפיים.
תתחיל ממשקל שהטכניקה בו טובה, ותתקדם כל עוד אתה יכול.ד״א אני עושה דדליפט משקל בינוני בשביל בסיס , במסה אעבור לכבד.
בנוגע לחתירה, לדעתך פולי עליון מהווה תחליף טוב?אתה יכול לעשות חתירה עם דאמבלים גם (עם ברך אחת על ספסל), ובכללי לצלם את הטכניקה כדי שנעזור לך לתקן אותה.
אין לך אפשרות לעשות מתח עם גומיות?
זה אמור להיות קשה, תתמודד עם זה.
אל תברח מתרגיל רק כי הוא קשה. מה יקרה כשתגיע למשקלים כבדים באמת?
2 התרגילים היחידים שהייתי ממליץ לך לעשות הן אוברהד פרס והיי פולז\פייס פולז. (פר אימון, לא את כולם ביחד)
תתחיל ממשקל שהטכניקה בו טובה, ותתקדם כל עוד אתה יכול.
גם בחיטוב מכיוון שאתה מתאמן מתחיל תוכל להמשיך ולהתקדם לאורך זמן מסויים.