ייעוץ ss+סיבולת לב ריאה

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
זה כמובן לא מומלץ בגלל הפגיעה בהתאוששות. אבל אתה יכול לנסות ולראות איך אתה מרגיש באימון האירובי ובאימון הכוח לאחר מכן.
זה כמובן גם תלוי בכושר האירובי שלך, אם 15 דקות ריצה 'מפרקות' אותך זה יהיה בעייתי.
מצד שני אם יש לך בעיה לרוץ 15 דקות, אני לא הייתי ממשיך בתוכנית מסה.

• פותח/ת השרשור
רק אם אתה שונא את עצמך.
אחרי כמה חודשים בSS גם קשירת נעליים תהיה סיבולת לב ריאה.

@עידו זהבי לקראת השבועות האחרונים שלו בתכנית הוסיף אירובי פעם בשבוע.

אתה תצטרך לאכול כמו קרנף אם אתה רוצה להתקדם
זה כמובן לא מומלץ בגלל הפגיעה בהתאוששות. אבל אתה יכול לנסות ולראות איך אתה מרגיש באימון האירובי ובאימון הכוח לאחר מכן.
זה כמובן גם תלוי בכושר האירובי שלך, אם 15 דקות ריצה 'מפרקות' אותך זה יהיה בעייתי.
מצד שני אם יש לך בעיה לרוץ 15 דקות, אני לא הייתי ממשיך בתוכנית מסה.
אני די הגעתי למצב שכשאני רוכב על האופניים בעליות אני מתחיל להתנשף כמו מטורף. לא מבחינה שכואבות לי הרגליים אלא שאין לי אויר.
אי אפשר פעם-פעמיים בשבוע משהו בעצימות נמוכה-בינונית?
אני לא מצפה למשהו שיגיע מהר.. מצידי גם לטווח הארוך

אי אפשר פעם-פעמיים בשבוע משהו בעצימות נמוכה-בינונית?
בשלב מסוים ב-SS אתה תגלה שאתה עולה הביתה ועוצר לנוח מדי 3-4 מדרגות.
ואז תיזכר שמחר יש סקוואט עם עוד קצת משקל, ואז תעשה תעלה במהירות לגג כדי לקפוץ ממנו.

תשלב ותראה איך ההתקדמות שלך, אני מניח שלקראת שלבים מאוחרים של התוכנית זה כבר לא יתאפשר, אתה יכול לבחור לעצור שם ולהחליף לתוכנית עם התקדמות איטית יותר.
אני חושב שפעמיים בשבוע ריצה בקצב בינוני מינוס לאיזה 30 - 40 דקות יהיה בסדר בהתחלה.

@עידו זהבי לקראת השבועות האחרונים שלו בתכנית הוסיף אירובי פעם בשבוע.
מודה באשמה.
אז להישאר בטט לעולמים?
אני מאוד מקווה שאתה לא חושב שאירובי יוריד לך את כל השומנים.
שמע תוסיף ריצה פעם בשבוע עצימות בינונית ביום שאחרי האימון האחרון ותראה איך זה משפיע עליך. אני חושב שזה יהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
מודה באשמה.

אני מאוד מקווה שאתה לא חושב שאירובי יוריד לך את כל השומנים.
שמע תוסיף ריצה פעם בשבוע עצימות בינונית ביום שאחרי האימון האחרון ותראה איך זה משפיע עליך. אני חושב שזה יהיה בסדר
חחחחחח אחי ממש לא. אני רוצה סיבולת לב ריאה טובה יותר

אני רוצה סיבולת לב ריאה טובה יותר
אתה רוצה גם להעלות מסה בקצב של כחצי קילו בשבוע, גם להעלות משקלי עבודה כל אימון וגם לשפר את הכושר האירובי שלך. אני מתפלא שאתה לא רוצה גם לחטב באותו זמן. 😃

אתה רוצה גם להעלות מסה בקצב של כחצי קילו בשבוע, גם להעלות משקלי עבודה כל אימון וגם לשפר את הכושר האירובי שלך. אני מתפלא שאתה לא רוצה גם לחטב באותו זמן. 😃
קצת טסט והכל אפשרי

לדעתי אפשר לשלב אירובי אבל לא יותר מדיי שלא יפגע בהתאוששות.
אבל אם אתה מעוניין לשפר את הסיבולת לב ריאה בSS ..אז עזוב זה הרג 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית