ייעוץ טכניקה סקוואט

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
החלטתי לנטוש את הLB לתקופה קצרה ולתת ניסיון למשהו אחר.
החלטתי הפעם לנסות לעשות מעין hybrid squat כמו שcandito הסביר בסרטונים שלו בעבר.
סט ראשון:

סט שלישי:

היה לי קשה מאוד להשאיר את הגב העליון מכווץ והאחיזה באופן כללי הרגישה ממש לא נוחה (בשונה מבLB)
בנוסף שמתי לב שאולי יש בעיה קלה בעומק
אשמח לעצות בנושא האחיזה ולהערות באופן כללי
מצטער להטריד אותך שוב עם הסקוואט הכושל שלי אבל אתה היחידי שעונה לי @stitch

מה זה השירי דיכאון האלה לעזאזל

עריכה- סליחה על הספאם
האם ה"קפיצה" הזאת לנעילת ברכיים בסוף העליה טובה? או שלא לעשות ככה

• פותח/ת השרשור

עריכה- סליחה על הספאם
המדריכים אצלנו לא אוהבים שמרימים כבד אז במקום שירי רייג' יש שירי דיכאון.
לגבי הברכיים אני דיי בטוח שלא.

עריכה- סליחה על הספאם
ובכבד אני מתכוון למעל 50 ק"ג
מישהו?
@Daniel1 אתה עושה HB אולי תוכל לעזור לי
המדריכים אצלנו לא אוהבים שמרימים כבד אז במקום שירי רייג' יש שירי דיכאון.
לגבי הברכיים אני דיי בטוח שלא.

ובכבד אני מתכוון למעל 50 ק"ג
מישהו?
@Daniel1 אתה עושה HB אולי תוכל לעזור לי
@Beast and cheat @incin @coldfire

סט ראשון:

סט שלישי:

היה לי קשה מאוד להשאיר את הגב העליון מכווץ והאחיזה באופן כללי הרגישה ממש לא נוחה (בשונה מבLB)

קצת קשה לראות אבל בתכלס נראה סבבה.
דבר ראשון שהייתי מציעה לך זה לעבוד על היציבות, כשאתה בתחתית זה נראה כאילו את קצת נופל קדימה. נסה להיות יותר "נעוץ בקרקע" עם כל כף הרגל.
דבר שני שקצת מפריעה לי זו האחיזה, אתה תופס את המוט כאילו כל מה שמחזיק אותו זה הידיים שלך. אתה צריך להבין שהידיים רק מייצבות אותו, פשוט תניח את כפות הידיים על המוט, אל תתפוס אותו בכל הכוח כמו שעשית עכשיו.
במקרה ואתה מרגיש שהמוט לא יושב טוב על הגב , תעלה את המרפקים יותר למעלה

• פותח/ת השרשור
קצת קשה לראות אבל בתכלס נראה סבבה.
דבר ראשון שהייתי מציעה לך זה לעבוד על היציבות, כשאתה בתחתית זה נראה כאילו את קצת נופל קדימה. נסה להיות יותר "נעוץ בקרקע" עם כל כף הרגל.
דבר שני שקצת מפריעה לי זו האחיזה, אתה תופס את המוט כאילו כל מה שמחזיק אותו זה הידיים שלך. אתה צריך להבין שהידיים רק מייצבות אותו, פשוט תניח את כפות הידיים על המוט, אל תתפוס אותו בכל הכוח כמו שעשית עכשיו.
במקרה ואתה מרגיש שהמוט לא יושב טוב על הגב , תעלה את המרפקים יותר למעלה
ממש לא הבנתי את הקטע של האחיזה,תפסתי את המוט חזק כדי לכווץ את הגב אבל זה לא כל כך עזר.
עד עכשיו יש לי סימנים וכאב בכתפיים.
בכל מקום שראיתי אומרים שהמרפקים צריכים להיות מתחת למוט,זה ישנה אם אני ארים את המרפקים כמו בLB ?כי ככה הרבה יותר נוח לי

ממש לא הבנתי את הקטע של האחיזה,תפסתי את המוט חזק כדי לכווץ את הגב אבל זה לא כל כך עזר.
עד עכשיו יש לי סימנים וכאב בכתפיים.
בכל מקום שראיתי אומרים שהמרפקים צריכים להיות מתחת למוט,זה ישנה אם אני ארים את המרפקים כמו בLB ?כי ככה הרבה יותר נוח לי
באחיזה אני מתכוון לכף היד, אל תתפוס את המוט כל כך חזק פשוט תניח את הידיים עליו כדי ליצב.
לגבי המרפקים, לי נוח להרים אותם, אם נוח לך להשאיר מתחת למוט זה גם אפשרי, העיקר הגב העליון יהיה כמה שיותר מכווץ. קיו טוב לזה זה הוצאה של החזה קדימה, אפשר לעשות את זה גם אם מרפקים תחת למוט פשוט בעיניי יותר נוח.

אתה לא צריך להניח את המוט על הכתפיים אלה על השכמות והטרפזים העליונים (אל תתפוס אותי באנטומיה, העיקר שתבין מה אני מדבר).

• פותח/ת השרשור
באחיזה אני מתכוון לכף היד, אל תתפוס את המוט כל כך חזק פשוט תניח את הידיים עליו כדי ליצב.
לגבי המרפקים, לי נוח להרים אותם, אם נוח לך להשאיר מתחת למוט זה גם אפשרי, העיקר הגב העליון יהיה כמה שיותר מכווץ. קיו טוב לזה זה הוצאה של החזה קדימה, אפשר לעשות את זה גם אם מרפקים תחת למוט פשוט בעיניי יותר נוח.

אתה לא צריך להניח את המוט על הכתפיים אלה על השכמות והטרפזים העליונים (אל תתפוס אותי באנטומיה, העיקר שתבין מה אני מדבר).
לגבי היציבות,יש לך תרגילים/טיפים טובים?

לגבי היציבות,יש לך תרגילים/טיפים טובים?
1.נסה בתחתית להישען יותר אחורה.
2.נסה לחשוב כאילו אתה עובד רק עם הרגליים ומנסה לדחוף את הריצפה למטה. לי זה עזר מאד.
3.נעליים טובות יעזרו מאד בעניין. אני לא רואה במה אתה משתמש.

נסה את השניים הראשונים באימון הקרוב ותראה אם משהו מהם עוזר לך.

• פותח/ת השרשור
1.נסה בתחתית להישען יותר אחורה.
2.נסה לחשוב כאילו אתה עובד רק עם הרגליים ומנסה לדחוף את הריצפה למטה. לי זה עזר מאד.
3.נעליים טובות יעזרו מאד בעניין. אני לא רואה במה אתה משתמש.

נסה את השניים הראשונים באימון הקרוב ותראה אם משהו מהם עוזר לך.
תודה רבה על העזרה,אני אנסה ואצלם עוד סרטון ואשמח אם תוכל להמשיך לעזור לי.
לגבי הנעליים-נמוכות ושטוחות,כנראה יותר טובות לדדליפט מאשר לסקוואט

לא תמיד אתה שובר מקביל. אני חושב שאם תעמוד פחות רחב אתה גם תכה עומק כמו שצריך, וגם יהיה לך יותר נוח. תנסה

• פותח/ת השרשור
לא תמיד אתה שובר מקביל. אני חושב שאם תעמוד פחות רחב אתה גם תכה עומק כמו שצריך, וגם יהיה לך יותר נוח. תנסה
עד עכשיו עשיתי lb והתחושה שלי שהייתי צריך לרדת הרבה פחות בשביל לשבור מקביל ככה שאני עדיין לא רגיל לעומק.לגבי העמידה אני מנסה לעשות hybrid squat ולכן עמידה קצת יותר רחבה מ hb רגיל
@Doron M הבנתי שאתה עושה HB אשמח אם תוכל לעזור לי

סט ראשון:

סט שלישי:

מתנצל, אך לא יכלתי לסיים לראות את הסירטונים שלך עם המוסיקה הזו.

קבל מוניטין על הביצוע עם המוזיקה ברקע. בקלות זה כמו 10 קילו נוספים על המוט

• פותח/ת השרשור
מתנצל, אך לא יכלתי לסיים לראות את הסירטונים שלך עם המוסיקה הזו.

קבל מוניטין על הביצוע עם המוזיקה ברקע. בקלות זה כמו 10 קילו נוספים על המוט
חחחחחחח זה בהחלט לא היה קל.
אתה יכול להסתכל על הסרטונים העדכניים שהעלתי בהמשך האשכול?

טוב, הצלחתי לסיים לצפות בסרטונים.

1. נראה די סבבה. לא רואה בעיה עם העומק באף אחת מהחזרות.
  2. אתה קצת לא אחיד ויציב בירידה שלך. משהו שיעבור עם הזמן, ככל שתתחזק ותתרגל לתנועה.
  3. נסה לרדת בקצב איטי יותר. לקראת סוף הירידה, רד מעט מהר יותר. השינוי במהירות יעזור גם לבאונס למטה, בתחתית.
  4. לעולם, אבל לעולם! אל תסובב את הראש לצדיים. במיוחד לא בשביל לשאול אם מצלמים...

• פותח/ת השרשור
טוב, הצלחתי לסיים לצפות בסרטונים.

1. נראה די סבבה. לא רואה בעיה עם העומק באף אחת מהחזרות.
  2. אתה קצת לא אחיד ויציב בירידה שלך. משהו שיעבור עם הזמן, ככל שתתחזק ותתרגל לתנועה.
  3. נסה לרדת בקצב איטי יותר. לקראת סוף הירידה, רד מעט מהר יותר. השינוי במהירות יעזור גם לבאונס למטה, בתחתית.
  4. לעולם, אבל לעולם! אל תסובב את הראש לצדיים. במיוחד לא בשביל לשאול אם מצלמים...
אוקיי תודה רבה 😃
לגבי 4 התבלבלתי בספירה ושאלתי את הצלם אם עשיתי 5 חזרות. לא משהו שאני עושה בדכ.

סרטונים מהיום
סט ראשון:

סט שלישי:

@Daniel1

לדעתי קצת יותר טוב, עדין זה נראה כאילו בחלק מהחזרות יש לך קצת קירה קדימה בתחתית. אתה יכול לראות את זה לפי מסלול המוט שהוא יורד ישר ובסוף שובר טיפ הקדימה. אני לא יודע כמה זה קריטי אבל זה אומר שהטכניקה לא 100% ואתה מבזבז כוח.

• פותח/ת השרשור
לדעתי קצת יותר טוב, עדין זה נראה כאילו בחלק מהחזרות יש לך קצת קירה קדימה בתחתית. אתה יכול לראות את זה לפי מסלול המוט שהוא יורד ישר ובסוף שובר טיפ הקדימה. אני לא יודע כמה זה קריטי אבל זה אומר שהטכניקה לא 100% ואתה מבזבז כוח.
לנסות לשבת יותר אחורה?

לנסות לשבת יותר אחורה?
תנסה. אני לא מספיק טוב כדי לתקן אותך כמו שצריך לפי הסרטונים האלה. נסה להתיישב יותר אוחורה, נסה אולי לפתוח יותר ברכיים נסה אולי להחזיק את האוויר יותר חזק בבטן.

הבעיה בעיקר בתחתית התנועה, ההתחלה בסדר, בסוף אתה טיפה נופל קדימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית