ייעוץ טכניקה LB/FRONT סקוואט

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
זו הפעם הראשונה שאני עושה פרונט סקוואט.המשקל עצמו נמוך ולא הרגיש קשה במיוחד אבל היה לי קשה מאוד להשאיר מרפקים למעלה וגם כאב לי בפרק כף היד.
לגבי הLB כבר עבדתי עם משקלים כבדים יותר אבל הורדתי למטרת שיפור הטכניקה.
אשמח לשמוע התייחסות גם להיפ דרייב כי אני לא סגור על המושג ואני מעוניין לדעת האם אני עושה את זה.

אולי אתם תעזרו לי@Beast and cheat @incin @coldfire
@Beast and cheat @stitch

לגבי ה-LB - קשה מאד לראות מהזוית הנמוכה הזאת. מיקום המוט על הגב נראה לי גבולי, יכול להיות שצריך סנטימטר או שניים נמוך יותר. את הברכיים צריך לנעול טיפה לפני, כדי שיהיו יותר יציבות, וזה תלוי גם ברוחב העמידה ובשליחת הברכיים החוצה - שאי אפשר לראות מכאן בכלל. את המבט צריך להפנות למטה, יש לך נטיה להרים ראש בעליה.

לגבי הפרונט - האחיזה של הידיים לא נכונה, מאד קשה בהתחלה להכנס לאחיזה נכונה. המרפקים צריכים להיות גבוהים ומופנים קדימה.

• פותח/ת השרשור
לגבי ה-LB - קשה מאד לראות מהזוית הנמוכה הזאת. מיקום המוט על הגב נראה לי גבולי, יכול להיות שצריך סנטימטר או שניים נמוך יותר. את הברכיים צריך לנעול טיפה לפני, כדי שיהיו יותר יציבות, וזה תלוי גם ברוחב העמידה ובשליחת הברכיים החוצה - שאי אפשר לראות מכאן בכלל. את המבט צריך להפנות למטה, יש לך נטיה להרים ראש בעליה.

לגבי הפרונט - האחיזה של הידיים לא נכונה, מאד קשה בהתחלה להכנס לאחיזה נכונה. המרפקים צריכים להיות גבוהים ומופנים קדימה.
אני לא מבין את הקטע עם הברכיים בLB,איך אני אמור לעשות את זה?
ולגבי הזווית צילום,אם אני אצלם ב45 מעלות זה יהיה בסדר (מהצד ומאחורה)?

• פותח/ת השרשור

בבקשה תעזור לי בנאדם אני כבר שנה מנסה ללמוד את הסקוואט המזדיין הזה

בבקשה תעזור לי בנאדם אני כבר שנה מנסה ללמוד את הסקוואט המזדיין הזה
😃 מה הלחץ? אמרתי לך שזה נראה סה"כ בסדר. תקפיד על הדברים שאמרתי לך בהודעה הקודמת, תשלח בירידה את הברכיים חזק החוצה (לשני הצדדים), ותקבע אותן אחרי חצי הירידה, ואח"כ שלא יזוזו ולא ירעדו. אני לא רואה אם האחיזה שלך פתוחה (אגודל מעל המוט ולא מתחתיו) אז תקפיד גם על זה, לא לסגור אחיזה.

אם אתה רוצה לצלם שוב, אז תקפיד על הדברים שאמרתי לך בהודעה הקודמת, ותצלם מהצד בערך מגובה חצי מטר (טיפה יותר גבוה מהברך שנראה את המצב בתחתית, כולל אם שובר מקביל), ושני מאחור או מלפנים שנראה את הוצאת הברכיים. יש הוראות צילום מפורטות:
https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516

לגבי פרונט, פרט למה שאמרתי זה נראה בסדר, אבל אני לא מבין גדול בזה, אז נתייג את אלה שמבינים יותר ממני.
@MikeRozner
@StarDust

• פותח/ת השרשור
😃 מה הלחץ? אמרתי לך שזה נראה סה"כ בסדר. תקפיד על הדברים שאמרתי לך בהודעה הקודמת, תשלח בירידה את הברכיים חזק החוצה (לשני הצדדים), ותקבע אותן אחרי חצי הירידה, ואח"כ שלא יזוזו ולא ירעדו. אני לא רואה אם האחיזה שלך פתוחה (אגודל מעל המוט ולא מתחתיו) אז תקפיד גם על זה, לא לסגור אחיזה.

אם אתה רוצה לצלם שוב, אז תקפיד על הדברים שאמרתי לך בהודעה הקודמת, ותצלם מהצד בערך מגובה חצי מטר, ושני מאחור או מלפנים שנראה את הוצאת הברכיים. יש הוראות צילום מפורטות:
https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516

לגבי פרונט, פרט למה שאמרתי זה נראה בסדר, אבל אני לא מבין גדול בזה, אז נתייג את אלה שמבינים יותר ממני.
@MikeRozner
@StarDust
תודה רבה על התגובה.
לגבי הLB שמתי לב שבעמידה רחבה יותר המשקל יותר קל לי.
אבל אני חושב שזה פשוט בגלל שזה מקצר את טווח התנועה ולכן עדיף שבכל מקרה העמידה שלי תהיה יותר צרה,יש בזה משהו?
דבר אחרון,אני לא מבין איך אני אמור לקבע את הברך ניסיתי הרבה ואני ממש לא מצליח לעשות את זה.

אבל אני חושב שזה פשוט בגלל שזה מקצר את טווח התנועה ולכן עדיף שבכל מקרה העמידה שלי תהיה יותר צרה,יש בזה משהו?
בהנחה שלא מדובר ברוחב מוגזם, עדיף שתלך עם מה שנוח לך, כל עוד זה שובר מקביל. יותר חשוב הוצאת הברכיים חזק חזק החוצה.
ושוב, אני לא רואה כמה הברכיים יוצאות החוצה, אבל רוב הפעמים שהן רועדות ככה זה נפתר כשמוציאים ברכיים. אתה צריך לעצור את הרגליים אחרי חצי התנועה למטה, ואז ההמשך הוא ישיבה לאחור, כמו בכסא, כשהשוק לא ממשיכה לנטות קדימה.

אני לא רואה בעיות עם הפרונט סקוואט הזה. רואים שאתה קצת משחק עם המרפקים והאמות תוך כדי התנועה ושזה לא נוח לך, אבל זה מצוין לפעם ראשונה.

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה בעיות עם הפרונט סקוואט הזה. רואים שאתה קצת משחק עם המרפקים והאמות תוך כדי התנועה ושזה לא נוח לך, אבל זה מצוין לפעם ראשונה.
זה לא משנה שהמרפקים שלי היו לצדדים ולא קדימה?

@stitch לדעתי משהו בנשימה בSquat לא בסדר.
משהו אם איך שהוא הוא מנפח את הפה, נראה לא נוח לשמור על כיווץ ככה, מה אתה אומר?
אם גם הריאות שלו מלאות אוויר, לא אכפת לי שיעשה אפילו בלונים של רוק בפה 😃

אדון דונטה (אוהד הפועל?), טוב שצילמת מקדימה. קודם כל העמידה שלך באמת נראית לי קצת רחבה מדי, אבל הדבר החשוב הוא שאתה שולח ברכיים החוצה בירידה - כמו שצריך - ואז מיד כשמתחיל לעלות הן קורסות פנימה. אתה צריך לשלוח אותן חזק החוצה, כי הנטיה הזאת שלהן פנימה היא מה שגורם לחוסר יציבות בברך.

עוד דבר (מהצילום של הצד) - בסוף הירידה ובתחילת העליה המוט נופל לך קצת קדימה. תחזיק זוקפים עליונים יותר טוב עם חזה מורם.

• פותח/ת השרשור

אדון דונטה (אוהד הפועל?), טוב שצילמת מקדימה. קודם כל העמידה שלך באמת נראית לי קצת רחבה מדי, אבל הדבר החשוב הוא שאתה שולח ברכיים החוצה בירידה - כמו שצריך - ואז מיד כשמתחיל לעלות הן קורסות פנימה. אתה צריך לשלוח אותן חזק החוצה, כי הנטיה הזאת שלהן פנימה היא מה שגורם לחוסר יציבות בברך.

עוד דבר (מהצילום של הצד) - בסוף הירידה ובתחילת העליה המוט נופל לך קצת קדימה. תחזיק זוקפים עליונים יותר טוב עם חזה מורם.
אכן אוהד הפועל,אני לא מבין למה אתה אומר שהברכיים קורסות פנימה בעלייה לי אישית זה ממש לא נראה ככה.
לגבי הרוחב,מה יכולות להיות הבעיות בסקוואט כזה רחב?

??

בשביל מה אתה מצטט אותי אחרי שעה ושם "??"
לא עמדתי בדדליין?
אכן אוהד הפועל,אני לא מבין למה אתה אומר שהברכיים קורסות פנימה בעלייה לי אישית זה ממש לא נראה ככה.
לגבי הרוחב,מה יכולות להיות הבעיות בסקוואט כזה רחב?
הברכיים נכנסות פנימה בתחילת העליה שלך, תסתכל בסרטון (לפחות הראשון).
עמידה ברוחב כזה יכולה להקשות עליך לרדת כמו שצריך למטה (ואז אתה מנסה לרדת עם כיפוף גב כדי להכריח את המוט לרדת) וגם יכולה להפריע לך להשאיר את הרגליים בחוץ, וזה כנראה מה שקורה לך. תצמצם קצת ותקפיד לדחוף ברכיים החוצה גם בעליה.

• פותח/ת השרשור
בשביל מה אתה מצטט אותי אחרי שעה ושם "??"
לא עמדתי בדדליין?

הברכיים נכנסות פנימה בתחילת העליה שלך, תסתכל בסרטון (לפחות הראשון).
עמידה ברוחב כזה יכולה להקשות עליך לרדת כמו שצריך למטה (ואז אתה מנסה לרדת עם כיפוף גב כדי להכריח את המוט לרדת) וגם יכולה להפריע לך להשאיר את הרגליים בחוץ, וזה כנראה מה שקורה לך. תצמצם קצת ותקפיד לדחוף ברכיים החוצה גם בעליה.
סליחה על ההטרדה רציתי מאוד לקבל תשובה לפני שאני הולך לישון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית