אוקיי, אז לאחר הייעוץ באשכול שפתחתי לגבי התפריט תזונה שלי, שנמצא בקישור הזה, הגענו גם למסקנה שתוכנית האימונים שאני עושה כרגע (SS) לא תהיה מספיק טובה בשילוב עם כדורסל עצים שכולל אירובי בעצימות גבוהה (ממליץ להסתכל על הקישור של האשכול שפתחתי לגבי תפריט התזונה שלי כדי להבין בדיוק על מה דובר), וש-FBW תהיה תוכנית טובה יותר בשבילי.
אז בעצם ה-FBW שאני חושב לעשות הוא הראשון בפורטל מהקישור הזה, ואני חושב לעשות לו כמה שינויים קטנים, ותגידו לי אם זה בסדר (ואם לא אז למה):
סקוואט 6X3
בנץ' פרס בשכיבה 8X3
דדליפט 6X1
מתח 10X3
פרס 8X3
מקבילים 10X1
כפיפות מרפקים עם מוט 10X1
שראגס בסמית' 10X1
כפיפות בטן עם משקולות בספסל בטן 12X1
אז מה שבעצם שיניתי פה זה ככה:
החלפתי את החזרות בין הסקוואט לפרס, הוספתי דדליפט לגב, החלפתי ביד אחורית את פשיטת המרפקים למקבילים, בכפיפות מרפקים החלפתי את החזרות מ-12 ל-10, והוספתי סט אחד לטרפזים.
תגידו לי מה דעתכם.
אני חושב שאתם בעיקר מבינים את הנושא @Beast and cheat @White Walker @stitch @Tank @לוטם @shahar18 @Tom
ואשמח אם תעזרו לי.
תודה מראש 😃
אז בעצם ה-FBW שאני חושב לעשות הוא הראשון בפורטל מהקישור הזה, ואני חושב לעשות לו כמה שינויים קטנים, ותגידו לי אם זה בסדר (ואם לא אז למה):
סקוואט 6X3
בנץ' פרס בשכיבה 8X3
דדליפט 6X1
מתח 10X3
פרס 8X3
מקבילים 10X1
כפיפות מרפקים עם מוט 10X1
שראגס בסמית' 10X1
כפיפות בטן עם משקולות בספסל בטן 12X1
אז מה שבעצם שיניתי פה זה ככה:
החלפתי את החזרות בין הסקוואט לפרס, הוספתי דדליפט לגב, החלפתי ביד אחורית את פשיטת המרפקים למקבילים, בכפיפות מרפקים החלפתי את החזרות מ-12 ל-10, והוספתי סט אחד לטרפזים.
תגידו לי מה דעתכם.
אני חושב שאתם בעיקר מבינים את הנושא @Beast and cheat @White Walker @stitch @Tank @לוטם @shahar18 @Tom
ואשמח אם תעזרו לי.
תודה מראש 😃
נערך לאחרונה: