ייעוץ FBW מהפורטל עם כמה שינויים קטנים

• פותח/ת השרשור AmitS85
  • פורסם בתאריך

AmitS85

משתמש פעיל
431
25
נק' מוניטין:
54
431
25
אוקיי, אז לאחר הייעוץ באשכול שפתחתי לגבי התפריט תזונה שלי, שנמצא בקישור הזה, הגענו גם למסקנה שתוכנית האימונים שאני עושה כרגע (SS) לא תהיה מספיק טובה בשילוב עם כדורסל עצים שכולל אירובי בעצימות גבוהה (ממליץ להסתכל על הקישור של האשכול שפתחתי לגבי תפריט התזונה שלי כדי להבין בדיוק על מה דובר), וש-FBW תהיה תוכנית טובה יותר בשבילי.

אז בעצם ה-FBW שאני חושב לעשות הוא הראשון בפורטל מהקישור הזה, ואני חושב לעשות לו כמה שינויים קטנים, ותגידו לי אם זה בסדר (ואם לא אז למה):

סקוואט 6X3
בנץ' פרס בשכיבה 8X3
דדליפט 6X1
מתח 10X3
פרס 8X3
מקבילים 10X1
כפיפות מרפקים עם מוט 10X1
שראגס בסמית' 10X1
כפיפות בטן עם משקולות בספסל בטן 12X1

אז מה שבעצם שיניתי פה זה ככה:

החלפתי את החזרות בין הסקוואט לפרס, הוספתי דדליפט לגב, החלפתי ביד אחורית את פשיטת המרפקים למקבילים, בכפיפות מרפקים החלפתי את החזרות מ-12 ל-10, והוספתי סט אחד לטרפזים.

תגידו לי מה דעתכם.
אני חושב שאתם בעיקר מבינים את הנושא @Beast and cheat @White Walker @stitch @Tank @לוטם @shahar18 @Tom
ואשמח אם תעזרו לי.

תודה מראש 😃

נערך לאחרונה:
כהרגלנו, הייתי מוריד את תרגילי הבסיס לחמישיות.
שראג זה בסדר אם ממש בא לך.
דדליפט - פעם בשבוע. לא יותר.
אם אתה מתאמן 3 פעמים בשבוע, ביום האמצעי תעשה סקוואט קל ובו תשבץ את הדדליפט.
סטים בודדים זה מעט מדי, הייתי עושה 2-3 סטים לתרגיל ומחליף בין התרגילים מדי אימון (יום מקבילים, יום קרלז, יום בטן).

סטים בודדים זה מעט מדי, הייתי עושה 2-3 סטים לתרגיל ומחליף בין התרגילים מדי אימון (יום מקבילים, יום קרלז, יום בטן).
וואו איזה מנהל אחראי וחכם.
(מורן יש לך מתחרים)

• פותח/ת השרשור
אבל אתה לא חושב שאם נוריד את תרגילי הבסיס לחמישיות אז יהיה יותר עומס ויהיה קשה יותר להתאושש? הרי שוב, אתה הופך את התוכנית ל-SS אם ככה, ובמיוחד כשיש לזה תרגילי עזר אז יהיה קשה יותר להתאושש. אשמח אם תסביר לי את הקטע הזה יותר לעומק.

אוקיי, אבל מה הכוונה ב"סקוואט קל"? כלומר לעלות את החזרות או להוריד משקל על אותה כמות חזרות?

אוקיי, אז מה אתה אומר על להוסיף סט למקבילים ולקרלז? ואני לא רואה בעיה בלעשות יד אחורית,קדמית, ובטן באותו אימון.

מה שקשה בss זאת ההתקדמות היחסית מהירה במשקלים והקושי להתאושש מהם.
בקשר לסקוואט קל הכוונה היא להוריד במשקל. לא מעלים חזרות.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה זה 80% מה RM5 של יום ראשון
אחלה, תודה 😃
@stitch @White Walker תראו רגע ותגידו לי איך זה:

F1XF2XF1XX

F1:

סקוואט 6X3
בנץ' בשכיבה 6X3
מתח 8X3
פרס 6X3
מקבילים 10X2
כפיפות מרפקים עם מוט 10X2
שראגס בסמית' 10X1
כפיפות בטן עם משקולות על ספסל בטן 12X1

F2:

סקוואט קל (כ-80% מאר-אמ 6) 6X3
בנץ' בשכיבה 6X3
דדליפט 6X1
מתח 8X3
פרס 6X3
מקבילים 10X2
שראגס בסמית' 10X1

הערה קטנה: אני יודע שאתם מעדיפים את תרגילי הבסיס בחמישיות ולא בשישיות, אבל אני מרגיש יותר נוח לעשות את זה בשישיות. אני לא חושב שזה משנה כל כך.

תודה מראש 😃

https://www.lbs.co.il/threads/69090/
שאלה :נעזרת בתכנית שרשמתי לייעוץ ?
סתם אני שואל

לגבי הדדליפט אי אפשר לעשות שבוע עם דדליפט פעם אחת ושבוע הבא פעמיים כמו ב SS? תראה את הקישור ככה אני מתכווןhttps://www.lbs.co.il/threads/69090/
אחלה, תודה 😃
@stitch @White Walker תראו רגע ותגידו לי איך זה:

F1XF2XF1XX

F1:

סקוואט 6X3
בנץ' בשכיבה 6X3
מתח 8X3
פרס 6X3 תוריד ותשים תרגיל עזר לחזה או לא להוסיף כלום
מקבילים 10X2
שראגס בסמית' 10X1

F2:

סקוואט קל (כ-80% מאר-אמ 6) 6X3
פרס 6X3
דדליפט 6X1
מתח 8X3
גם פה תשים הרחקות לצדדים 3×8
מקבילים 10X2
שראגס בסמית' 10X1

הערה קטנה: אני יודע שאתם מעדיפים את תרגילי הבסיס בחמישיות ולא בשישיות, אבל אני מרגיש יותר נוח לעשות את זה בשישיות. אני לא חושב שזה משנה כל כך.

תודה מראש 😃
שים לב מה שיניתי לך

• פותח/ת השרשור
שאלה :נעזרת בתכנית שרשמתי לייעוץ ?
סתם אני שואל
לא, פשוט העתקתי את התוכנית מהפורטל, ועשיתי בה כמה שינויים קטנים.
שים לב מה שיניתי לך
דווקא לא אהבתי את מה ששינית. למה ב-F2 יש 6 סטים לכתפיים ואין שום עבודה על החזה?
לדעתי עדיף את התוכנית עם השינויים שאני עשיתי, בכל זאת, זה במבנה כמו של התוכנית מהפורטל, וגם יש בה את מה שסטיץ' המליץ.

נערך לאחרונה:
טוב איך שבא לך לפי דעתי יהיה לך קשה להתאושש ככה בנץ ופרס באותו אימון עם עצימות גבוהה בשניהם לפי דעתי תעשה בנץ 3 סטים עם תרגיל עזר כמו שאמרתי או תרגיל עזר לכתפיים כמו הרחקות לצדדים ביום של הבנץ וביום של הפרס להוסיף בנץ עליון או מקבילים או פרפר 3 סטים .
הצעה שלי תקח אם אתה רוצה אם לא אז לא
לא, פשוט העתקתי את התוכנית מהפורטל, ועשיתי בה כמה שינויים קטנים.

דווקא לא אהבתי את מה ששינית. למה ב-F2 יש 6 סטים לכתפיים ואין שום עבודה על החזה?
גם ב ss אין עבודה על הכתפיים ביום של הבנץ ולהפך

לדעתי, קצת קשה לקבוע מה התוכנית המתאימה לך בלי לדעת את העומסים שאתה מוסיף מעבר ככה שכל העצות לגבי תוכנית כזאת או אחרת לא שוות הרבה. בכל זאת אני אגיד שמהניסיון שלי לגבי שילוב אימוני כח עם אימוני כדורסל אתה לא בכיוון כל כך

• פותח/ת השרשור
טוב איך שבא לך לפי דעתי יהיה לך קשה להתאושש ככה בנץ ופרס באותו אימון עם עצימות גבוהה בשניהם לפי דעתי תעשה בנץ 3 סטים עם תרגיל עזר כמו שאמרתי או תרגיל עזר לכתפיים כמו הרחקות לצדדים ביום של הבנץ וביום של הפרס להוסיף בנץ עליון או מקבילים או פרפר 3 סטים .
הצעה שלי תקח אם אתה רוצה אם לא אז לא
אז מה אתה אומר שבמקום הפרס ב-F1 לעשות הרחקות לצדדים, וב-F2 במקום הבנץ' לעשות פרפר בכבלים?
למרות שמשום מה ההפרדה הזאת לא רשומה בפורטל, כלומר אין בתוכנית שבפורטל הפרדה של הבנץ' והפרס...
ודווקא אני חושב שבנץ' ומקבילים לחזה זה אותו דבר כמו שבנץ' צר ומקבילים ליד אחורית זה אותו דבר.
לדעתי, קצת קשה לקבוע מה התוכנית המתאימה לך בלי לדעת את העומסים שאתה מוסיף מעבר ככה שכל העצות לגבי תוכנית כזאת או אחרת לא שוות הרבה. בכל זאת אני אגיד שמהניסיון שלי לגבי שילוב אימוני כח עם אימוני כדורסל אתה לא בכיוון כל כך
למה אתה מתכוון כשאתה אומר "בלי לדעת את העומסים שאתה מוסיף מעבר"?
כבר כתבתי על עצמי נראה לי הכל 😕😲😳

נערך לאחרונה:
אז מה אתה אומר שבמקום הפרס ב-F1 לעשות הרחקות לצדדים, וב-F2 במקום הבנץ' לעשות פרפר בכבלים?
למרות שמשום מה ההפרדה הזאת לא רשומה בפורטל, כלומר אין בתוכנית שבפורטל הפרדה של הבנץ' והפרס...
ודווקא אני חושב שבנץ' ומקבילים לחזה זה אותו דבר כמו שבנץ' צר ומקבילים ליד אחורית זה אותו דבר.

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "העומסים שאתה מוסיף מעבר"?
כבר כתבתי על עצמי נראה לי הכל 😕😲😳
כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית