לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

@Koller תעלה למטוס כשיש לך ביד סווצר עבה/מעיל ואיך שיש לך הזדמנות להתלבש תוסיף שכבות, אני הסתובבתי עם 4 והיה לי קר.
חם צוואר, צעיפים, כפפות, מחממי אוזניים ואפילו משקפי שמש, כל דבר שיחסום את הקור מהפנים שלך הוא מצויין.
בבירקנאו (בטח תהיו. נכון?) קפוא!!! היינו שם בערך בשש מעלות וזה הרגיש כמו מקפיא רק בגלל הרוח, יש שם רוחות מטורפות שאתה לא מבין, ציפורים עפות באוויר וכשהן מנסות לדאות הן תקועות במקום (אתה תראה בטוח, זה ממש מצחיק).
אם יהיה שלג זה יותר כיף, כי יש פחות רוח ויש צחוקים, ואתה חייב לעשות צחוקים עם המאבטח. נקודה.

קפוא שם, וכשאתם בקניונים (לנו היה קניון ועוד מקום שהוא שילוב בין שוק לקניון [זקופנה]) פשוט תקנה, אל תתחיל לחשוב.

עד כאן פרק א׳ במדריך למתחיל במסע לפולין, בשביל להמשיך לפרק ב׳, תגיד תודה ותבקש כלב.

(טיפ קטן למלונות: פה ושם יש תפוחים וכו שאתה יכול לעקוץ, תעקוץ כמה שיותר ותחביא בכיסים/תיקים/ווטאבר ותשמור לך למשך היום הבא ככה שיהיה לך מה לאכול, האוכל מגעיל)
(טיפ קטנטן לאוכל: ב״ארוחת צהריים״ שהיא שני סנדביצים מגעילים בפלה ומיץ דוחה מקופסא [בד״כ מגיע בטעמי מיקס פירות דוחה, תפוח בדבש, קליפות תפוז וכן הלאה) בד״כ החברה של הכשר מקבלים דברים על רמה [אני קיבלתי שני סנדביצים סבירים, פחית קולה, תפוח וסניקרס], אם אתה יכול לעקוץ מנה כשרה/אם לקחת כשר, תשמור את כל הסניקרס ופחיות הקולה למלון, אנחנו פרצנו את המיניבר ושמנו בו דברים לקירור, מעולה לקולה ולסניקרס, ובערב אחרי האוכל, סביב 1-2 בלילה שפותחים את המנות חמות, לך יש קולה קרה וטעימה בעוד שכל החברים שלך שותים את המיץ של המנה חמה.
ממליץ לך לא לספר את הטיפ הזה לאף אחד ולשמור אותו בסוד לעצמך כדי שתוכל להיות ז**ן).

#חופרררררר

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

טכניקה דדליפט.

האימון:
Light Squat-82.5X5X3
עשו איתי חצאי סקוואט,יהיה מדהים ומעורר מוטיבציה.

לכבוד כך שאני הגעתי כבר להרבה חזרות במקבילים ומתח רגיל, אני מעכשיו מתחיל לעבוד עם משקל.

Pullups-5KGX5X3
היה קצת קשה כי לא עשיתי מנוחות רגילות. (לא יודע למה.)
Dips-5KGX5X3
לא היה קשה יותר מידי. (למרות שגם פה נחתי איזה גג דקה,שוב אין לי מושג למה.ככל הנראה בגלל שלא היה אנשים לדבר עמם.)

עכשיו הדדליפט.
כעיקרון התכנון היה לעשות כמה סטים של...

קרא את שאר עדכון הלוג...
נגיד PR במקבילים ומתח בישביל להרגיש טוב עם עצמי?

איך שידרגת ולמה? 😲
אני לא אקח קרדיט, @stitch עשה את כל העבודה.
אבל אני הייתי צריך להחליף דחוף תוכנית כי:
א.נתקעתי בבנץ'.
ב.היה לי בקושי גב בתוכנית והיא לא הייתה מאוזנת. (זאת הייתה תוכנית שאני אילתרתי.)
חח ובעיניי הלוג הוא בעיקר לעצמך.
הקובץ XL אצלי על המחשב,אני לא צריך לפרסם אותו בלוג כדי לראות אותו.

ברור,אבל איך זה תומך בטענה שלך שאני צריך לעלות את התוכנית ללוג?
לא אומר שאתה חייב, רק אם אתה רוצה לתעד את זה לעצמך בלוג.
ככה שאם יום אחד תגיד לעצמך "וואי בא לי לחזור לתוכנית ההיא" תוכל להסתכל בלוג ולראות מה בדיוק היא כללה
^_^

לא אומר שאתה חייב, רק אם אתה רוצה לתעד את זה לעצמך בלוג.
ככה שאם יום אחד תגיד לעצמך "וואי בא לי לחזור לתוכנית ההיא" תוכל להסתכל בלוג ולראות מה בדיוק היא כללה
^_^
טוב כפרה בישבילך.

קבצים מצורפים

• באלי למות 2כבר.xlsx
    KB 11.1 · צפיות: 106
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית