לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

PR בנוהל

טוב נתחיל בזה שלא זזתי מיליגרם בינתיים במשקל,עדיין עומד על 89.0 מתחילת השבוע.
לא בטוח אם להיות שמח בגלל שאני לא ממשיך להשמין או להיות עצוב כי אני לא עולה במסת שריר שומן. 😆
האימון לא הרגיש כבד מידי,זה אימון נפח. 😃
Squat-60X5 80X5 95X5 110X5 125X5 PR
לא הרגיש קשה מידי,בסה"כ שני חזרות יותר מפעם קודמת.
כרגיל,כל החזרות ללא חגורה חוץ מהאחרונה. (ה110 הרגיש יותר קשה מה125.😕...

קרא את שאר עדכון הלוג...

Ur 125kg didn't seem heavy, pretty sure U can do 132-135 for 5 if u take a little longer breathe at the top

Ur 125kg didn't seem heavy, pretty sure U can do 132-135 for 5 if u take a little longer breathe at the top
כן, אני יודע שזה ממש לא המקסימום שלי.
עדכון: לא כואב כלום. 😁
אה, ותודה. 🤭
כשאני אגיע ל3 פלטות סקוואט נדבר.

אל תשאלו,לדעת @stitch אני צריך להחליף את הפייספולס בישיבה לבעמידה וגם למשוך את זה לחזה ולא לפנים.
עשיתי,היה ממש מוזר לא הרגשתי כלום גם כשהעלתי את המשקל זה פשוט לא הרגיש פייספולס. זה הרגיש כמו איזו משיכה בלתי מזוהה. 😳
קרציון קטן - כמו שרשמתי לך בפרטי, זה קיו. לא התכוונתי למשוך מילולית לחזה, אלא הזרועות אופקיות בגובה החזה וכפות הידיים בגובה הפנים. וזה קיו שמתאים אישית לך כי אתה עושה תנועה מוגזמת לכיוון השני, ומבזבז את כל התנועה בעבודה של הטרפז העליון, וזאת לא המטרה של התרגיל.

סוף סוף התרגלת לחגורה. היו לי תקופות בחיים שבהם 110 ללא חגורה הרגיש יותר כבד מ140 עם חגורה.

קרציון קטן - כמו שרשמתי לך בפרטי, זה קיו. לא התכוונתי למשוך מילולית לחזה, אלא הזרועות אופקיות בגובה החזה וכפות הידיים בגובה הפנים. וזה קיו שמתאים אישית לך כי אתה עושה תנועה מוגזמת לכיוון השני, ומבזבז את כל התנועה בעבודה של הטרפז העליון, וזאת לא המטרה של התרגיל.
אם היית מבין על מה אתה מדבר.. 🙁 (וכן,אני באמת קרציה.)
3 פלטות קרוב מתמיד.
אמן
סוף סוף התרגלת לחגורה. היו לי תקופות בחיים שבהם 110 ללא חגורה הרגיש יותר כבד מ140 עם חגורה.
כן,היא כבר ממש נוחה לי.

זו פריקה לפני פולין? מה זה השיט הזה?
12118586_1231455160214743_8392403894795116302_n.jpg

באתי לפרסם איזה סטראטפ קטן שיש לי ואז קפץ לי שתייגת אותי פה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית