הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עוד דיון חופר על תוכנית אימונים SS

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
זהו דיון שהתגובות שלו הוצאו מהאשכול: https://www.lbs.co.il/threads/66289/

@מרטין
@אניארשאלה
מה לגביי ההתקדמות בתוכנית SS? (אני מגיב במקומה, אני מדבר איתה בפייסבוק פשוט היא לא כלכך מבינה איך להתנהל באתר הזה).
אותו דבר כמו בנים? בגלל שבפורטל רשום גברים צריכים להעלות ככה וככה...
לא משנה.. קבלו ביטול חחח מצאתי את המשפט הבא:
"נשים יכולות להעלות במשקל כמו הגברים בדדליפט ובסקוואט, אבל פי 2 פחות מבפרס, פוורקלין ובנץ' פרס."

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דעתי כמו אלה שמעליי, מקרה קלאסי של ss
למה?...
אין שום סיבה ל-SS, לא כל שכן שלא ראיתי איזשהי שאיפה לאימוני כח ו/או גדילה. בסה"כ עיצה לחיטוב... אז גם אם התמונה מחמיאה (וואלה 😃), כדאי (לפחות לפעמים) לחשוב על המלצה קצת יותר מתאימה לתיאור של פותח הפוסט...

• פותח/ת השרשור
למה?...
אין שום סיבה ל-SS, לא כל שכן שלא ראיתי איזשהי שאיפה לאימוני כח ו/או גדילה. בסה"כ עיצה לחיטוב... אז גם אם התמונה מחמיאה (וואלה 😃), כדאי (לפחות לפעמים) לחשוב על המלצה קצת יותר מתאימה לתיאור של פותח הפוסט...
לא כלכך הבנתי מה אמרת חחח

למה?...
לא הבנתי למה התכוונת 😛

לא כלכך הבנתי מה אמרת חחח
לא רואה סיבה לבחור ב-SS ולכן לא הבנתי למה זה מקרה קלאסי של SS, או באופן כללי את הסיבה להזכיר שיטת אימון כ-SS למטרת חיטוב של מתאמנת ש"אוטוטו נרשמת למכון"...

למה?...

זו לא תוכנית שמיועדת לאנשים ששואפים לאימוני כוח. זו תוכנית שמיועדת להביא את המשקלים של כל בן אדם מתחיל ולא מאומן לרמה שבה הם לא מהווים עלבון לאנושות, בצורה יעילה. איזו סיבה יש לה לא לעשות את זה?

זו לא תוכנית שמיועדת לאנשים ששואפים לאימוני כוח. זו תוכנית שמיועדת להביא את המשקלים של כל בן אדם מתחיל ולא מאומן לרמה שבה הם לא מהווים עלבון לאנושות, בצורה יעילה. איזו סיבה יש לה לא לעשות את זה?
בדיוק מה שחשבתי לעצמי. ניסיתי לחשוב על עצמי כבת 15 שמעולם לא דרכה במכון (מתאים לי, לא?... 😃). אני מאוד רוצה להתחטב. ריפטו!!

בדיוק מה שחשבתי לעצמי. ניסיתי לחשוב על עצמי כבת 15 שמעולם לא דרכה במכון (מתאים לי, לא?... 😃). אני מאוד רוצה להתחטב. ריפטו!!

בת 16, אבל זה לא חשוב. התוכנית היא אכן פחות קריטית, אבל מה הטיעון המדויק נגד SS? אם היא תעשה את אותם התרגילים במסגרת איזו תוכנית FBW, זה יהיה יותר טוב?

בת 16, אבל זה לא חשוב. התוכנית היא אכן פחות קריטית, אבל מה הטיעון המדויק נגד SS? אם היא תעשה את אותם התרגילים במסגרת איזו תוכנית FBW, זה יהיה יותר טוב?
כתבתי שעדיף?... אם כן, התכוונתי שעדיף להעביר את ה-"אוטוטו" לפסים של "נרשמתי" ולאחר מכן להתחיל לנסות ולהבין איך מרימים משקולות... בינינו אבל, SS אחת התכניות שממש לא מתאימות לנשים. לפחות בהגדרה הריפטואיסטית... 😃

כתבתי שעדיף?... אם כן, התכוונתי שעדיף להעביר את ה-"אוטוטו" לפסים של "נרשמתי" ולאחר מכן להתחיל לנסות ולהבין איך מרימים משקולות... בינינו אבל, SS אחת התכניות שממש לא מתאימות לנשים. לפחות בהגדרה הריפטואיסטית... 😃

עכשיו זה נהיה מעניין. מה בדיוק לדעתך ההגדרה הריפטואיסטית?

בכל מקרה, לדעתי איזו תוכנית תבחרי זה פחות רלוונטי..כמובן שהצעתי את מה שהצעתי מתוך נסיון אישי, ואני חושבת שאם כבר את מתחשבת, לא יזיק על הדרך לעלות במשקלי עבודה כמה שיותר מהר.
מה שחשוב הוא התזונה שלך, תקפידי עליה ותראי תוצאות.
בהצלחה 😃

חח מה? לא מתאימות לנשים? למה?
מנסיון, זו התכנית היחידה שעזרה לי לשפר את הטכניקה שלי ( יותר נכון לא הייתה לי טכניקה בכלל) בכל התרגילים, ולהקפיץ את משקלי העבודה שלי פי 3 בחודש וחצי.

עכשיו זה נהיה מעניין. מה בדיוק לדעתך ההגדרה הריפטואיסטית?
משהו עם פלוס קלורי ניכר, גלון חלב וטכניקה... 📚🤓
בכל מקרה, לדעתי איזו תוכנית תבחרי זה פחות רלוונטי..כמובן שהצעתי את מה שהצעתי מתוך נסיון אישי, ואני חושבת שאם כבר את מתחשבת, לא יזיק על הדרך לעלות במשקלי עבודה כמה שיותר מהר.
מה שחשוב הוא התזונה שלך, תקפידי עליה ותראי תוצאות.
בהצלחה 😃

חח מה? לא מתאימות לנשים? למה?
מנסיון, זו התכנית היחידה שעזרה לי לשפר את הטכניקה שלי ( יותר נכון לא הייתה לי טכניקה בכלל) בכל התרגילים, ולהקפיץ את משקלי העבודה שלי פי 3 בחודש וחצי.
עניין סטטיסטי בלבד...😃
ל-SS יש נטייה לגרום למתאמן לא מאומן לכך שהמשקלים שהוא מרים לא מהווים עלבון לאנושות בצורה יעילה מאוד. מידת היעילות מאוד קורלטיבית לאבדן צורה (במראה, "אבל מה איכפת לי? אני חזק...). מרבית הנשים לא זורמות עם זה (יש גם את עניין הפלוס הקלורי וההתאוששות ועוד כל מיני שטויות בסיגנון, אבל הן מסדר שני ומעלה...).

רק לאוכלוסיה מאוד מסויימת (חוץ מהטכניקה כמובן). אתה יודע שגם נשים מתאמנות אצלו, כן?
מה הסיכוי ובכנות (לדעתך כמובן), שפותחת הפוסט תעשה את התכנית כמו שצריך?

בוא נשאל את כל האנשים שמר שונפלד אימן.
דבר ראשון הוא לא מאמן אלא מרצה/פרופסור בתחום מדעי האימון ועוסק במחקר באותו הנושא. דבר שני, לפי הטענה הטרולית הזו שחוזרת על עצמה שוב ושוב, מי שמעוניין בפיתוח גוף צריך להקשיב איך ורק למאמנים של קאי גרין, ג'י קטלר ,רוני קולמן, פיל היט ודומיו כי להם יש את ההישגים הטובים ביותר בניגוד לאחרים. חוץ מזה אני בטוח ש Schoenfeld אימן אתלטים בעבר מאחר והוא עצמו התחרה בפיתוח גוף וגם זכה בכמה תארים מקומיים בדרג המתאמנים ה"טבעיים" (ופה אני דיי מאמין לו בהתאם לגודל שהוא השיג בתחרות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית