הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר טוב אז כנראה שהחיים מובילים למקומות אחרים (גיוס).

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

כפי שאתם יודע וחלקכם מכירים אותי , הייתי אנורקס (שקלתי 54 על 1:74) , כיום אני 67 על 1:74 , כבר כמעט חמישה וחצי חודשים במכון .. מסה .. כן.
קיבלתי הודעה על התאריך גיוס שלי + על היחידה וכו' (לא אכנס כאן בדיוק לאן ואיפה , אבל קרבי) , מה שקוטע לי חד משמעית את המסה + האימונים ..
הגעתי למצב שהגוף נראה מדהים , אבל לצערי אני לא אוכל להמשיך , אחרי ישיבה ארוכה עם ההורים הבנתי שאין טעם להשאיר את הרישום במכון (אני נשאר לעוד חודשיים במכון) , לצערי , אין לי הרבה ברירות , עם כל האהבה שלי למכון וכל הכיף והרוגע שהמכון נתן לי , אני אהיה חייב לחתוך.

מכאן התחילו בעיות , דיברתי עם מדריך בקבוצת כושר קרבי אשר נתן לי טיפה הסבר על אופי התפקיד וכו' .. אני אהיה חייב סיבולת גבוה ומהירות .. (התקבלתי לתפקיד על ידי מבחן פסיכוטכני כל שהוא ככה שמבחינת כושר אני מגיע לא ברמה הכי טובה) ..

הבנתי כמה דברים , אני אחזור הביתה פעם בכמה שבועות , לא יהיה לי מכון כושר בצבא + תזונה מתאימה תהיה דבר קשה אך אני אוכל להביא אוכל מהבית.
בנוסף , אני אאבד מסת שריר אדירה בתקופה הזאת עקב חוסר גירוי (התפקיד מאוד טקטי ומאוד זריז בשטח , ככה שהבנתי שזה מה שאני צריך).

בכל אופן , אין לי טעם להמשיך במסה לצערי כי תהיה פגיעה בכל המסה בעתיד (העתיד המאוד קרוב) ..

-אשמח לעזרה בכמה דברים :

1.אני מעוניין להתחיל לשפר ריצות , לשפר מתח , לשפר שכיבות שמיכה.
2.אני מעוניין לשפר כוח מתפרץ וכו'.
3.סיבולת לב ריאה.

אשמח להמלצה לתוכנית כזו אשר תכין אותי.

לשפר ריצות? פשוט תרוץ
לשפר מתח? תעשה מתח
לשפר שכיבות שמיכה? תעשה שכיבות שמיכה

לא יודע לאיפה אתה חושב שאתה מגיע אבל כל עוד זאת לא יחידה מיוחדת שדורשת מיונים קפדניים לפני גיוס, יבנו את הכושר שלך שם, כמובן שלא יזיק להתאמן לפני אבל זה לא מאסט.

2.כוח מתפרץ? לא חושב שאפשר לשפר את העניין בצורה משמעותית אבל תעשה ספריניטים קצרים, אל תפוס אותי פה במילה.

3.סיבולת תשתפר כשתרוץ ותעשה ספרינטים

דרך אגב יש לך עוד חודשיים הייתי ממשיך במסה למרות שכנראה תאבד אותה כשתחזור להתאמן זאת מסה שתחזור במהירות, שום דבר לא הולך לזבל.

• פותח/ת השרשור
לשפר ריצות? פשוט תרוץ
לשפר מתח? תעשה מתח
לשפר שכיבות שמיכה? תעשה שכיבות שמיכה

לא יודע לאיפה אתה חושב שאתה מגיע אבל כל עוד זאת לא יחידה מיוחדת שדורשת מיונים קפדניים לפני גיוס, יבנו את הכושר שלך שם, כמובן שלא יזיק להתאמן לפני אבל זה לא מאסט.

2.כוח מתפרץ? לא חושב שאפשר לשפר את העניין בצורה משמעותית אבל תעשה ספריניטים קצרים, אל תפוס אותי פה במילה.

3.סיבולת תשתפר כשתרוץ ותעשה ספרינטים

דרך אגב יש לך עוד חודשיים הייתי ממשיך במסה למרות שכנראה תאבד אותה כשתחזור להתאמן זאת מסה שתחזור במהירות, שום דבר לא הולך לזבל.
זו יחידה שאכן דורשת מיונים ..

תשמע , אני לא אוכל להתאמן בזמן הצבא זה בטוח , אני אזניח את השריר ולצערי ישמין לשווא , אני מעדיף לא להתנפח לפני שיהיה לי זמן.

מה גם שאותו בחור שדיבר איתי אמר לי שעדיפות היא להיות יותר "זריז וטקטי" מאשר מאסיבי וענק בשירות הזה .. הצבא מאוד יקשה על שמירה על תזונה עם חלבון לפי צרכיי ...

עבודה על סיבולת , פשוט לעשות ריצות ארוכות ? הבעיה היא שתוך דקה 2 אני מתעייף .. אני רוצה לשפר את זה שאוכל לרוץ הרבה זמן ..

זו יחידה שאכן דורשת מיונים ..

תשמע , אני לא אוכל להתאמן בזמן הצבא זה בטוח , אני אזניח את השריר ולצערי ישמין לשווא , אני מעדיף לא להתנפח לפני שיהיה לי זמן.

מה גם שאותו בחור שדיבר איתי אמר לי שעדיפות היא להיות יותר "זריז וטקטי" מאשר מאסיבי וענק בשירות הזה .. הצבא מאוד יקשה על שמירה על תזונה עם חלבון לפי צרכיי ...

עבודה על סיבולת , פשוט לעשות ריצות ארוכות ? הבעיה היא שתוך דקה 2 אני מתעייף .. אני רוצה לשפר את זה שאוכל לרוץ הרבה זמן ..
כך עוד זה לא מסווג כמובן אפשר לשמוע לאן אתה הולך?

• פותח/ת השרשור
כך עוד זה לא מסווג כמובן אפשר לשמוע לאן אתה הולך?
זו יחידה במודיעין , הייתי צריך להתגייס ליחידה כמו גולני וכו' , אבל בסוף קיבלתי איזה זימון שאפשר לי להגיע למערך "לוחם" במודיעין.

עברתי הכל מבחינה פסיכוטכנית , עכשיו הגיע שלב אחרון שהוא פיזי וסיווג.

הבעיה שאני מקופא ליחידה הזו כך שאני לא יכול בינתיים לקבל שום דבר אחר ..

זו יחידה במודיעין , הייתי צריך להתגייס ליחידה כמו גולני וכו' , אבל בסוף קיבלתי איזה זימון שאפשר לי להגיע למערך "לוחם" במודיעין.

עברתי הכל מבחינה פסיכוטכנית , עכשיו הגיע שלב אחרון שהוא פיזי וסיווג.

הבעיה שאני מקופא ליחידה הזו כך שאני לא יכול בינתיים לקבל שום דבר אחר ..
אני חושב שאני יודע במה מדובר
בהצלחה אחי

אני לא יודע אם לחטב מהמצב שאני נמצא בו .. בחודשיים האלה לטובת הצבא ..

כמו כאן אני נראה :

https://www.lbs.co.il/threads/62990/
אם תחטב בלי להתאמן במשקולות זה לא בדיוק חיטוב ותצפה לאבד מהר מאוד את כל מה שבנית עד עכשיו במסה..

איבוד של שריר רציני יתחיל תוך 3 שבועות בערך מהרגע שתפסיק להתאמן גם אם תהיה בנטרלי או חיובי, אם תהיה בשלילי האיבוד שריר יהיה הרבה יותר מהיר, בסופו של דבר אתה תחזור לנקודת ההתחלה שהיית לפני כמה חודשים.

• פותח/ת השרשור
אם אני אחטב בחודשיים האלו בצורה מוקפדת זה יהיה טוב ? עם משוקולות כי יש לי עוד חודשיים במכון.

אם אני אחטב בחודשיים האלו בצורה מוקפדת זה יהיה טוב ? עם משוקולות כי יש לי עוד חודשיים במכון.
כמובן שכל עוד תמשיך במשקולות ותעשה חיטוב כמו שצריך אתה תשמור על המסת שריר שצברת, השאלה אם צברת מספיק.

אם אתה רוצה לחטב לך על זה, תאמת זה כבר לא כל כך משנה כי אין תכנית לטווח הרחוק, אחרת הייתי אומר תמשיך מסה..

תשתחרר מהצבא/יתאפשר לך תוך כדי הצבא אז תחזור להתאמן ולעשות מסה וכל מה שהלך יחזור זריז, לא עבדת לחינם אל תדאג.

• פותח/ת השרשור
11002485_938259246199062_1299474714866177910_n.jpg

1509078_938259192865734_1395902331489729511_n.jpg

10997001_938259166199070_368901864554807921_n.jpg

*אני יודע שאני לא מגולח אבל תקופת מסה אז לא משקיעים ... 🤩

צברת מספיק בטוח לא, אבל צברת מסה זה כן, תעשה מה שאתה חושב גם ככה אחרי החודשיים האלה אתה תפסיק להתאמן כנראה

• פותח/ת השרשור
לא יודע .. מסובך לי מדיי .. אני חושב אולי כן להמשיך מסה ובחודשיים האלו לצבור עוד ועוד הבעיה שאם אני אתגייס ואתחיל לאבד מסה אני אלך להשמנה לא ? כאילו השריר יתפרק ואז זה בעיקר שומן לא ?

לא יודע אני בצומת דרכים.
טוב הגעתי להחלטה .. אני מקווה שלא שגוייה ..

אני נראה לי אמשיך מסה .. אם ידחו לי את הגיוס לחודש נוב' שיש סיכוי שזה יקרה , אני אחטב כמה חודשים לפני הצבא .. או שפשוט אמשיך מסה עד נוב'.

הבעיה שאם אני אתגייס ואתחיל לאבד מסה אני אלך להשמנה לא ? כאילו השריר יתפרק ואז זה בעיקר שומן לא ?
זה לא שהשריר יהפוך לשומן או משהו כזה. השריר יתפרק בלי גירוי (בלי אימונים) אבל אם תשמין או לא זה יהיה תלוי בתזונה שלך בצבא

חבריקו גם בצבא אפשר לשמור משקל יפה ולהתאמן מתח..עם אפוד נגב..סקואטים עם גריקן 20 יד קידמית עם ברוס של 5.56 שכיבות שמיכה עם חבר שדבוק לך גב לגב ועוד 200 תרגילים שאפשר לאלתר..מה גם תתפלא שבצבא יש שפע של אוכל מצוין תידד עם הטבח ביחידה ותאכל יותר טוב מהבית קוטג גבינות ביצים עוף טונה וים פחמימות וירקות גם ביחידה שאתה מיועד..מכיר אישית..בקשר לאימונים תחפש עליה חדה וארוכה מספיק ליד הבית ותרוץ ספרינטים פעמים בשבוע וריצות ארוכות פעמים בשבוע .כח מתפרץ יש המון סרטונים באינטרנט יוטיוב .תעבוד על גמישות ובטן גב תחתון.הבצלחה

היי,

כפי שאתם יודע וחלקכם מכירים אותי , הייתי אנורקס (שקלתי 54 על 1:74) , כיום אני 67 על 1:74 , כבר כמעט חמישה וחצי חודשים במכון .. מסה .. כן.
קיבלתי הודעה על התאריך גיוס שלי + על היחידה וכו' (לא אכנס כאן בדיוק לאן ואיפה , אבל קרבי) , מה שקוטע לי חד משמעית את המסה + האימונים ..
הגעתי למצב שהגוף נראה מדהים , אבל לצערי אני לא אוכל להמשיך , אחרי ישיבה ארוכה עם ההורים הבנתי שאין טעם להשאיר את הרישום במכון (אני נשאר לעוד חודשיים במכון) , לצערי , אין לי הרבה ברירות , עם כל האהבה שלי למכון וכל הכיף והרוגע שהמכון נתן לי , אני אהיה חייב לחתוך.

מכאן התחילו בעיות , דיברתי עם מדריך בקבוצת כושר קרבי אשר נתן לי טיפה הסבר על אופי התפקיד וכו' .. אני אהיה חייב סיבולת גבוה ומהירות .. (התקבלתי לתפקיד על ידי מבחן פסיכוטכני כל שהוא ככה שמבחינת כושר אני מגיע לא ברמה הכי טובה) ..

הבנתי כמה דברים , אני אחזור הביתה פעם בכמה שבועות , לא יהיה לי מכון כושר בצבא + תזונה מתאימה תהיה דבר קשה אך אני אוכל להביא אוכל מהבית.
בנוסף , אני אאבד מסת שריר אדירה בתקופה הזאת עקב חוסר גירוי (התפקיד מאוד טקטי ומאוד זריז בשטח , ככה שהבנתי שזה מה שאני צריך).

בכל אופן , אין לי טעם להמשיך במסה לצערי כי תהיה פגיעה בכל המסה בעתיד (העתיד המאוד קרוב) ..

-אשמח לעזרה בכמה דברים :

1.אני מעוניין להתחיל לשפר ריצות , לשפר מתח , לשפר שכיבות שמיכה.
2.אני מעוניין לשפר כוח מתפרץ וכו'.
3.סיבולת לב ריאה.

אשמח להמלצה לתוכנית כזו אשר תכין אותי.

קודם כל שיהיה גיוס קל ובטוח. שמור על עצמך.
האם מדובר במודיעין שדה? 😃

תרוץ עם סטופר, תעשה שכיבות שמיכה ומתח בבית ויהיה בסדר.

כשתוכל לחזור להתאמן רגיל, תחזור.
אין לחץ וכל החיים לפניך.

עשית התקדמות ענקית. כל הכבוד! 😃

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על העצות !

@Moran Weissman, לא חחח, הייתי מיועד בכלל להגנה אווירית, אבל בסוף קיבלתי איזה יחידת מודיעין שטח (לא מודיעין שדה אלא יחידה ששייכת לזרוע המודיעין).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית