דיון כפפות אימון - האומנם?

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שנים שאני מתאמן עם כפפות בחד"כ, ובשנתיים האחרונות עברתי גם לכפפות שמתלבשות חלקית על היד כדי לתת ליד לנשום,

לאחרונה התחלתי לעבוד בבנצ',פרס ובעוד לא מעט תרגילים ללא כפפות בכלל וגיליתי שהאחיזה חזקה יותר והטכניקה הופכת לטובה יותר.

איך אתם מתאמנים? עם\בלי כפפות?
משתמשים ברצועות כשעובדים עם מוט בדדליפט\שראגס ?

דיון מהנה 😃

• פותח/ת השרשור
אין כאן ממש דיון. 99% מהפורום לא משתמש לא בכפפות ולא ברצועות, ולא עושה שראגס.

השראגס ממש לא קשור לזה.. פשוט ציינתי את זה כי אני כן(!) עושה..
לא צריך לעקוץ.

וחשבתי שהנושא כן יעניין מכיוון שיש כאן המון חבר'ה שחדשים בתחום ועובדים עם כפפות ואולי לא מודעים לעובדה שללא כפפות
הם יכולים להרים יותר ולהצליח יותר.

ואני אשמח אם תוכל לאמת לי שאכן 99% מהפורום לא עושה את כל זה ואני העוף המוזר שכן עושה.
כנראה 👎

התאמנתי לתקופה של חצי שנה עם כפפות בגלל העור הקשה אחרי שכמה בנות העירו לי על זה.
בתקופה האחרונה אני עובד בלי כפפות זה נותן אחיזה טובה יותר וחוץ מזה הסימנים שנשארים על הידיים מועילים זה עוזר להיזכר שהאימון היה טוב ואת רמת ההשקעה והראבק שנתת.

משתמש רק במתח. לא פעם קרא לי שנתלשו לי כל שכבות העור מהידיים אחרי 200 300 מתח.. בתרגילים אחרים זה די מיותר כי אני נשאר על טווח חזרות נמוך. באימוני גוף השתמשתי בכפפות(עליות כח). בח"כ הכפפות מפריעות ואיתם אתה עושה פחות משקל.

• פותח/ת השרשור
משתמש רק במתח. לא פעם קרא לי שנתלשו לי כל שכבות העור מהידיים אחרי 200 300 מתח.. בתרגילים אחרים זה די מיותר כי אני נשאר על טווח חזרות נמוך. באימוני גוף השתמשתי בכפפות(עליות כח). בח"כ הכפפות מפריעות ואיתם אתה עושה פחות משקל.

200-300 מתח?!
😱

200-300 מתח?!
😱
לפני 3 שנים חשבתי לישבור שיא עולם במתח ל-24 שעות.. באותה תקופה זה היה 4020. היום זה מעל 4200.. הפסקתי לאמן רגליים ועשיתי 3 פעמיים בשבוע מתח. כל דקה 6-9 מתח למשך שעה. התאמנתי עם פדים ומגנזיום ולמרות זאת העור נקרע די הרבה. כל אימון היה בסביבות 300-600 מתח. היה לי די הרבה מוטיבציה במשך שנה עד שהצבא לקח אותי.
http://www.recordholders.org/en/list/chinups-armstrong.html
תאורתית ראיתי שאם אני נטו ישקיע את כל מאמצי בנושא אחרי שנה וחצי-שנתיים השיא יהיה אצלי. עכשיו אני 95 קילו אז הנושא די ירד מהפרק(20 קילו יותר). אבל אולי בעתיד 😃

• פותח/ת השרשור
לפני 3 שנים חשבתי לישבור שיא עולם במתח ל-24 שעות.. באותה תקופה זה היה 4020. היום זה מעל 4200.. הפסקתי לאמן רגליים ועשיתי 3 פעמיים בשבוע מתח. כל דקה 6-9 מתח למשך שעה. התאמנתי עם פדים ומגנזיום ולמרות זאת העור נקרע די הרבה. כל אימון היה בסביבות 300-600 מתח. היה לי די הרבה מוטיבציה במשך שנה עד שהצבא לקח אותי.
http://www.recordholders.org/en/list/chinups-armstrong.html
תאורתית ראיתי שאם אני נטו ישקיע את כל מאמצי בנושא אחרי שנה וחצי-שנתיים השיא יהיה אצלי. עכשיו אני 95 קילו אז הנושא די ירד מהפרק(20 קילו יותר). אבל אולי בעתיד 😃

אתה בהמה (בקטע טוב)
🙌

• פותח/ת השרשור
🤭 no, stop

הכפפות שאני עכשיו לובש באימוני מתח: http://www.runners.co.il/store-product-1089-Nike-Alpha-Training-Grip.html
קצת יקר אבל קל להוריד אותם,הם לא חונקים את הידיים כמו כפפות עור,לא יורדות בקלות כמו רצועות ולא מלכלכות כמו מגנזיום.

יש לי משהו שכזה שקניתי מאתר מפורסם בחו"ל שלא אציין את שמו,
רק שכל חצי שנה הם מתקלפים..
אבל מעולה לצ'ין אפס ומתח.

זה בעיקר השימוש שלי איתם.

ואני אשמח אם תוכל לאמת לי שאכן 99% מהפורום לא עושה את כל זה ואני העוף המוזר שכן עושה.
כנראה 👎
אם אתה מתכוון לשראגס, אז התרגיל מיותר לגמרי לאנשים שעושים דדליפט.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתכוון לשראגס, אז התרגיל מיותר לגמרי לאנשים שעושים דדליפט.

מסכים לגמרי.
ואני לא עושה דדליפט, מסיבות שלי (פשוט אין לי כח להתחיל לדבר על זה כי אנשים אוהבים להתווכח על זה בצורה עיוורת)
אז זאת הדרך היחידה לתת דגש לטרפז שבאמת אין אצלו מספיק דגש אצלי.

שראגס זה בעיקר לחלק העליון של הטרפז. תעשה חתירות למיניהן באימוני גב, זה מה שבעיקר עובד על טרפז. וכן, חבל שאתה לא עושה דדלילפט (אני לא אכנס ללמה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית