אחר אתגר "פיט הזועם" - בנץ' משקל גוף ל-81 חזרות בזמן הקצר ביותר!

• פותח/ת השרשור incin
  • פורסם בתאריך

incin

משתמש משקיע
4,089
3,957
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,427
4,089
3,957
בעקבות השרשור הזה נפתח אתגר פורום חדש, הכללים:

1. כל משתתף ישקל ביום האתגר ויבצע את משקל גופו ל-81 חזרות. בבקשה לא לרמות ולהוריד לעצמכם כמה ק"ג, אם אפשר לצלם את המשקל - מה טוב.
2. כל חזרה נוגעת בחזה ומסתיימת בנעילת מרפק.
3. אפשר לעגל את המשקל למטה עד כדי 2.5 ק"ג (כלומר אם אתם שוקלים 81.4 אפשר לעשות 80).
4. מותר wrist straps כל עוד האגודל מחוץ ללולאה.
5. מותר ואף רצוי להקשית את הגב כל עוד התחת נשאר על הספסל.
6. מותר רגליים באוויר אבל רק אם אתם שמים את כל הפלטות בצד אחד בשביל לעבוד טוב יותר על המייצבים ועל שרירי הליבה.

בתחרות יהיו שני מנצחים:
1. המשתמש שהצליח לעשות את האתגר בזמן הקצר ביותר.
2. המשתמש שהצליח לבצע את האתגר עם 100 ק"ג בזמן הקצר ביותר.

הפרסים לשני המנצחים:
1. מוניטין מטורף.
2. תת-ניק זמני לבחירתכם.

אני ארכז את כל הסרטונים והדירוגים בהודעה הזו.

בהצלחה!

דירוג נוכחי:

משקל גוף:
1. ziv_r הזועם - 81 חזרות עם 80 ק"ג ב-7:41 דקות (100 חזרות ב-10:31 דקות)

100 ק"ג:
1. Blast הזועם - 82 חזרות עם 100 ק"ג ב-15:40 דקות
2. Edward -
50
חזרות עם 100 ק"ג ב-9 דקות

התפלגות חזרות לפי דקות:

lbschal.jpg

לתל"ה:
Tom -
72
חזרות עם 100 ק"ג ב-20 דקות.

Leon -
50

נערך לאחרונה:
אני משתתף. אין לי פייסבוק או מצלמה או פלאפון כרגע אז אני תלוי באנשים אחרים. היום עשיתי את האימון של פיט(לא צריך עכשיו שיכתבו ראק וכו כי אני רוצה להשתתף באתגר הזה).
יום חמישי או שישי אני יעשה ואנסה להשיג מצלמה ומישהו זר שיצלם אותי בשביל סכום סימלי.
(שוקל 86 ק"ג- אחרי מחלה ורק התחלתי קריאטין היום). 100 קג ב-20 דקות- 50 חזרות היום(10,10,6,4,6,6,4,4) אימון קשה, הופתעתי עד כמה 100 קג יכול להיות קשה. לא יודע אם אצליח לבצע משקל גופי ל-81 אבל שווה לנסות.
מה שכן יש לי שאלה: במידה ואני לא יכול לשים את המשקל המדויק על המוט(או 85 או )87.5 על מה אני אלך על הגבוה או הנמוך? אפשר להרים רגליים\ לעשות גשר בבנץ או שזה לחיצה כמו בבודיבילדינג?
אשתדל לא להכזב או להיראות טרול 😃

• פותח/ת השרשור
מה שכן יש לי שאלה: במידה ואני לא יכול לשים את המשקל המדויק על המוט(או 85 או )87.5 על מה אני אלך על הגבוה או הנמוך? אפשר להרים רגליים\ לעשות גשר בבנץ או שזה לחיצה כמו בבודיבילדינג?

עדכנתי את ההודעה הראשונה, בהצלחה! 😃

אני משתתף. אין לי פייסבוק או מצלמה או פלאפון כרגע אז אני תלוי באנשים אחרים. היום עשיתי את האימון של פיט(לא צריך עכשיו שיכתבו ראק וכו כי אני רוצה להשתתף באתגר הזה).
יום חמישי או שישי אני יעשה ואנסה להשיג מצלמה ומישהו זר שיצלם אותי בשביל סכום סימלי.
(שוקל 86 ק"ג- אחרי מחלה ורק התחלתי קריאטין היום). 100 קג ב-20 דקות- 50 חזרות היום(10,10,6,4,6,6,4,4) אימון קשה, הופתעתי עד כמה 100 קג יכול להיות קשה. לא יודע אם אצליח לבצע משקל גופי ל-81 אבל שווה לנסות.
אשתדל לא להכזב או להיראות טרול 😃
נחת מספיק אחרי שני הסטים הראשונים?

נחת מספיק אחרי שני הסטים הראשונים?
2 דקות. שמתי לב אם אני נח פחות מזה אפילו ב-20 שניות הביצועים יורדים פלאים. לא חשבתי שאני אגיע ל50 והחזרה אחרונה היתה בדיוק כשהטימר צילצל. מרגיש דומס היום.. יש מצב אני אנסה את זה כאימון חזה כללי. חוסך מלא זמן והנפח עצים. בכל מקרה מחר אני אנסה לעשות העמסת פחמימות כדי לתת מקסימום בחמישי. נראה לי 81 ל86-90 קג יהיה יותר קל מ100 ב-20 דקות.. לא ידעתי אם שווה לעשות מקסימום בסט ראשון(שזה בערך 15) או לפמפם פחות ולנוח. תכלס 20 דקות זה מלא.. 7-10 סטים, אם כל סט אתה מצליח אפילו 8 אתה עובר את ה-50..

Tom -
72
איזה נודניק אתה, בחיי... 😖
ה-100Kg הוא "חוב לראק" לא קשור לאתגר. הוא חוב ל-81. מאחר ואני קצת חלש כרגע, יצולם כשאצליח לבנות 81...
באתגר אני מחוייב למינימום זמן במשקל גוף. אני אעלה גם אותו, מאחר וכמו בעבר, אני לא מוותר על אתגרי בנץ...🤘

s2.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית