סרטון אני והליעב באימון משותף

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אז ככה שנינו בני 16, הנה אימון משותף מהיום ב @PowerHouse

לגבי האימונים עצמם יש פרטים בלוג שלי, עכשיו לגבי הכאפות המאוד דרדלה שלי יש סיפור מאחורי זה:

אני שואל את @Eliavitie אם הוא ירצה נוז טורק או כאפות הוא אומר לא, ואז שאלתי אם רק כאפות והוא אמר שלא והתחנן לחייו אך ממש לבסוף הותיר לי לכפכף אותו.
למרות זאת זה הרגיש לי כמו אונס ושאם אהיה חזק מדי אז הוא יכשל ולכן חזרתי בי במהלך המעשה .

אבל את עליאב אני אוהב 3>

אותך פחות
החתירה שלך זו החתירה הכי מכוערת בעולם ואם בגלל זה ברו לא תדבר איתך מגיע לך.למרות שאני מאחל לך שתביא אותה לליפטינג וכשהיא תמשוך 140 תינשא לה.

אני במקומך הייתי חושב טוב אם כדאי לך לעבוד בטכניקה הזאת. תאט את הסרטון בתוכנת עריכה ותראה מה קורה לך ברגע המשיכה.
אפשר למשוך לא פחות משקל באופן יחסית "רגוע" ובלי גלגולים וכדומה, ראה ערך הסרטונים של @MikeRozner

אני במקומך הייתי חושב טוב אם כדאי לך לעבוד בטכניקה הזאת. תאט את הסרטון בתוכנת עריכה ותראה מה קורה לך ברגע המשיכה.
אפשר למשוך לא פחות משקל באופן יחסית "רגוע" ובלי גלגולים וכדומה, ראה ערך הסרטונים של @MikeRozner
תסתכל על איך שאושר מושך, עדיין יש לך תלונות לדניבוי ?

• פותח/ת השרשור
מה אתה מתייג את מייק רוזנר?
אני מושך איך שאני מושך כי ככה אני מושך בזמן שאני מושך במשיכות שלי, מובן?

מי אמר שככה הוא ירים יותר? ריפטו? גם אני מגלגל ונותן לתחת לעלות - כשאני מתחיל כשהכל סטטי אני מרים 20 ק"ג פחות:

• פותח/ת השרשור
מי אמר שככה הוא ירים יותר? ריפטו? גם אני מגלגל ונותן לתחת לעלות - כשאני מתחיל כשהכל סטטי אני מרים 20 ק"ג פחות:

בבקשה לא להתחיל פה דיון על זה שוב עם ביסט ואלכס וכל החבורה , בבקשה .
יהיה לי סיוטים

בבקשה לא להתחיל פה דיון על זה שוב עם ביסט ואלכס וכל החבורה , בבקשה .
יהיה לי סיוטים

לא מנהל איתם so called "דיונים" אחרי הדיון הקודם - אני לא יודע לשכנע חרדים במאה שערים שאין נחש מדבר. אם הם רוצים להגיד את המילה האחרונה - be my guest.

לא מנהל איתם so called "דיונים" אחרי הדיון הקודם - אני לא יודע לשכנע חרדים במאה שערים שאין נחש מדבר. אם הם רוצים להגיד את המילה האחרונה - be my guest.
כן זה.בדיוק מה שרציתי להגיד
אתה צריך לבוא עם מתורגמן כתוביות לעברית משהו
איך רוסיה מושך יותר עגול מהכרס של יצחק וכשאני מושך קצת עקום 100 קילו אני נפצע לחודשיים
אני כזה ילד נאחס

תהיה בריא אח שלו, כמו שגיבור סדרת ילדות שלי היה נוהג לומר- "גלגל אותה" כמה שבא לך.
StarDust, אתה מוזמן לנהל איתי דיון על זה בפרטי כדי לא להספים לו את הנושא. אשמח מאוד לשמוע איך גלגול של המוט תורם למשקל שאתה מרים.

כן זה.בדיוק מה שרציתי להגיד
אתה צריך לבוא עם מתורגמן כתוביות לעברית משהו
איך רוסיה מושך יותר עגול מהכרס של יצחק וכשאני מושך קצת עקום 100 קילו אני נפצע לחודשיים
אני כזה ילד נאחס
כי לבר יש גב של 200 קילו דדליפט, יש לו מקום לטעויות.
כשאתה כל כך חלש אין לך מקום לטעויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית