עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מרשים מאוד. כל הכבוד. שאלה קטנה, בתוכנית הזאת ניסיון לPR לא אמור לבוא בסוף שלב העצימות?
קודם כל 👑
מה הסיבה שאתה עושה בוקס סקוואט בחימום לקראת סקוואט כבד ?
קראתי מה שכתבת בקבוצה של הצ'י-קונג לגבי השליטה שלך והעברת הכעס והאגרסיות, זה דומה למה שג'ורג' ליימך עושה כשהוא נזכר בדברים עצובים שקראו לו ואז מתחיל לבכות כדי לקבל רייג' לקראת ההרמה ?
אם תוכל לפרט על זה אני אשמח מאוד, זה נשמע מעניין מאוד ושימושי.
ליימן הזה סתם חושב על הורים מתעללים שהרגו את אחיו התינוקבעזהי"ת
חימום עם בוקס, ככל שאני נוכח מהאימונים שלי:
א. הטכניות הגדולה יותר של הבוקס, היא בדיוק מה שאתה רוצה 'לחמם', לקראת ביצוע מקסימלי. את האקספולסיביות למשל.
ב. כבר כשביצעתי את ה-250 בוקס, ידעתי שיש לי לפחות 270. כי מבחינת המאמץ השרירי, הביצועים די שקולים. אז הנה עוד: הן מבחינת 'חימום' המערכת הקואורדינטיבית, והן מבחינת בטחון עצמי - לדעת שאני יכול להתמודד עם המשקל החדש, כי הרי הרגע שברתי PR בבוקס ב-5 ק"ג נוספים...
ג. הנפח של חימום כזה נמוך הרבה יותר מן הסתם, אז עוד יתרון: פחות מתיש.
צ'י גונג ואגרסיביות:
חלק מזה בהחלט כמו שאתה מתאר על ליימן - ורק שאני פשוט מעלה ברמה התחושתית שלי את הרגשת האגרסיביות ונכנס איתה לאקסטזה, ולא מנסה להיזכר בחווית עבר כלשהי. חלק שונה: הריכוז שלי נבנה לאורך כמעט 15 שנות תרגול של צ'י גונג, וחלקו הלא מבוטל בנוי על פי עקרונות התרגול הזה - מה שאני לא חושב שנמצא אצל ליימן, מן הסתם.
ליימן הזה סתם חושב על הורים מתעללים שהרגו את אחיו התינוק
פחחחחחחח
😆🤡
אתה משהו לא נתפס, ועוד באיזה קלילות. הרבה כבוד!
שאלה,
האם אתה עולה במשקל עם ההתקדמות או שאתה נע על אותו דבר +-?
נ.ב.
העריכה של הסירטון משובחת.