סרטון שבוע עצימות ראשון, סבב קיץ, סקוואט.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

מרשים מאוד. כל הכבוד. שאלה קטנה, בתוכנית הזאת ניסיון לPR לא אמור לבוא בסוף שלב העצימות?

עוד לפני פסח הגעתי למסקנה שיעיל יותר לבצע את שלב העצימות בשיטה שאני קורא לה "הפיק הכפול", ובמהלכה כבר בשבוע הראשון של העצימות אני ניגש ל-95% יכולת. מאז חשבתי עוד הרבה בנושא, כמובן, ונבנות להן מסקנות נוספות.

תודה רבה לכולם!

קודם כל 👑

מה הסיבה שאתה עושה בוקס סקוואט בחימום לקראת סקוואט כבד ?

קראתי מה שכתבת בקבוצה של הצ'י-קונג לגבי השליטה שלך והעברת הכעס והאגרסיות, זה דומה למה שג'ורג' ליימך עושה כשהוא נזכר בדברים עצובים שקראו לו ואז מתחיל לבכות כדי לקבל רייג' לקראת ההרמה ?
אם תוכל לפרט על זה אני אשמח מאוד, זה נשמע מעניין מאוד ושימושי.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

קודם כל 👑

מה הסיבה שאתה עושה בוקס סקוואט בחימום לקראת סקוואט כבד ?

קראתי מה שכתבת בקבוצה של הצ'י-קונג לגבי השליטה שלך והעברת הכעס והאגרסיות, זה דומה למה שג'ורג' ליימך עושה כשהוא נזכר בדברים עצובים שקראו לו ואז מתחיל לבכות כדי לקבל רייג' לקראת ההרמה ?
אם תוכל לפרט על זה אני אשמח מאוד, זה נשמע מעניין מאוד ושימושי.

חימום עם בוקס, ככל שאני נוכח מהאימונים שלי:
א. הטכניות הגדולה יותר של הבוקס, היא בדיוק מה שאתה רוצה 'לחמם', לקראת ביצוע מקסימלי. את האקספולסיביות למשל.
ב. כבר כשביצעתי את ה-250 בוקס, ידעתי שיש לי לפחות 270. כי מבחינת המאמץ השרירי, הביצועים די שקולים. אז הנה עוד: הן מבחינת 'חימום' המערכת הקואורדינטיבית, והן מבחינת בטחון עצמי - לדעת שאני יכול להתמודד עם המשקל החדש, כי הרי הרגע שברתי PR בבוקס ב-5 ק"ג נוספים...
ג. הנפח של חימום כזה נמוך הרבה יותר מן הסתם, אז עוד יתרון: פחות מתיש.

צ'י גונג ואגרסיביות:
חלק מזה בהחלט כמו שאתה מתאר על ליימן - ורק שאני פשוט מעלה ברמה התחושתית שלי את הרגשת האגרסיביות ונכנס איתה לאקסטזה, ולא מנסה להיזכר בחווית עבר כלשהי. חלק שונה: הריכוז שלי נבנה לאורך כמעט 15 שנות תרגול של צ'י גונג, וחלקו הלא מבוטל בנוי על פי עקרונות התרגול הזה - מה שאני לא חושב שנמצא אצל ליימן, מן הסתם.

אני מצרף כאן קטע וידאו ממי שאני חייב לו רבות רבות מאשר יש בי בצ'י גונג, אבּי מוריה. הביצוע הוא בתנועה רכה ומדיטטיבית מאוד. לקראת כניסה אגרסיבית אני נכנס לאותו רובד נפשי-תחושתי שאני מגיע אליו בתרגול הרך, אבל הפעם באגרסיביות מקסימלית עד כדי אקסטזה.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

חימום עם בוקס, ככל שאני נוכח מהאימונים שלי:
א. הטכניות הגדולה יותר של הבוקס, היא בדיוק מה שאתה רוצה 'לחמם', לקראת ביצוע מקסימלי. את האקספולסיביות למשל.
ב. כבר כשביצעתי את ה-250 בוקס, ידעתי שיש לי לפחות 270. כי מבחינת המאמץ השרירי, הביצועים די שקולים. אז הנה עוד: הן מבחינת 'חימום' המערכת הקואורדינטיבית, והן מבחינת בטחון עצמי - לדעת שאני יכול להתמודד עם המשקל החדש, כי הרי הרגע שברתי PR בבוקס ב-5 ק"ג נוספים...
ג. הנפח של חימום כזה נמוך הרבה יותר מן הסתם, אז עוד יתרון: פחות מתיש.

צ'י גונג ואגרסיביות:
חלק מזה בהחלט כמו שאתה מתאר על ליימן - ורק שאני פשוט מעלה ברמה התחושתית שלי את הרגשת האגרסיביות ונכנס איתה לאקסטזה, ולא מנסה להיזכר בחווית עבר כלשהי. חלק שונה: הריכוז שלי נבנה לאורך כמעט 15 שנות תרגול של צ'י גונג, וחלקו הלא מבוטל בנוי על פי עקרונות התרגול הזה - מה שאני לא חושב שנמצא אצל ליימן, מן הסתם.
ליימן הזה סתם חושב על הורים מתעללים שהרגו את אחיו התינוק
פחחחחחחח
😆🤡

אתה משהו לא נתפס, ועוד באיזה קלילות. הרבה כבוד!

שאלה,
האם אתה עולה במשקל עם ההתקדמות או שאתה נע על אותו דבר +-?

נ.ב.
העריכה של הסירטון משובחת.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אתה משהו לא נתפס, ועוד באיזה קלילות. הרבה כבוד!

שאלה,
האם אתה עולה במשקל עם ההתקדמות או שאתה נע על אותו דבר +-?

נ.ב.
העריכה של הסירטון משובחת.

בכל חודש נפח, אני עולה בממוצע 2.5 ק"ג, ארצה או לא ארצה. לא רק שלא נראית לי אפשרות להתאושש בחודש כזה, בלי 'אכול כפי יכולתך', אלא בלאו הכי ה'סאב מקסימום ריפיט אפורט', מיועדת בין השאר ליצור סינטזת חלבון מוגברת, ובטח כשהיא מתבצעת בהיקף כה מטורף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית