זה לא נגמר עד שהליפטר השמן שר

זה לא נגמר עד שהליפטר השמן שר

omerh84

משתמש קבוע
1,411
485
נק' מוניטין:
1,467
1,411
485
שלום לכולם 😃

בשעה טובה ועקב הפעלת לחץ מצד @paul heyman guy - החלטתי לפתוח לוג.
מי שלא מכיר, זו ההיסטוריה שלי - https://www.lbs.co.il/threads/53682/#post-677964
כן, אני פיל לשעבר ושואף לחזור להיות פיל, אבל הפעם פיל עם שרירים בחדק!

מאז הפרסום של אותו פוסט אני ב-SS (לאחר שבועיים ניטרלי שבהם המשכתי 5X5), מה-1/6 בדיוק.
בחודש וחצי האחרון (עד היום בדיוק) התאמנתי במתכונת קצת שונה.
לא לצעוק, אבל עשיתי סקוואט בסמית' עקב מחסור בראק בחדר כושר בבסיס.
היום הסיוט הלא בריא נגמר והתחלתי להסקביט כמו ליפטר שמן בחדר כושר אזרחי וכשר למהדרין (הולמס פלייס ראשון, אם יש כאן שותפים יהיה נחמד)!

בכל אופן, קצת היסטוריה -
(מזכיר שהמשקלים הם של סקוואט בסמית')
1/6 + 3/6 - אימונים ראשונים ב-SS. מזכיר שזה לא היה אימון ראשון שלי מאז ומעולם ולכן המשקלים לא של מתחיל לגמרי
סקוואט - 100Kg
דדליפט - 116Kg
פרס - 52Kg
בנץ' - 73Kg
חתירת פנדליי - 61Kg

29/6 + 1/7 - אימונים אחרונים שבהם עשיתי סקוואט בסמית'
סקוואט - 127Kg
דדליפט - 139Kg
פרס - 64Kg
בנץ' - 84Kg
חתירת פנדליי - 75Kg

כיום -
סקוואט - היום נעשה ניסיון של סקוואט חופשי למטרת תירגול טכניקה עם 120Kg. הטכניקה אומנם לא טובה כלל ודרוש הרבה תרגול אבל שני סטים עלו בקלות.
דדליפט - 145Kg - עלה אך דרושה עבודה על שמירה על גב ישר, נשאר על אותו המשקל.
פרס - 67.5Kg - כשל פעם שנייה. פעם הבאה או שעולה או שדילואד
בנץ' - 91Kg - בשלושת הסטים ברח הכיווץ משום מה. הקשה מאוד אך עלה.
חתירת פנדליי - 80Kg - עולה גם כאן הגב רוקד. נשאר על אותו משקל למטרת שיפור טכניקה.

פלוס קלורי של 500 קל' עם תפריט.
משקל גוף בתחילת התוכנית - 79.5 (לאחר שבועיים ניטרלי)
משקל גוף כיום - 83+-, מחר נדע 😃
גובה - 1.86 מטר
גיל - 20 עוד כחודש.

הולך להיות כיף 🏋️

• פותח/ת השרשור
אתה אפס. וקנאי.
ואפס.

מזלך שיש לך מקום חם בליבי, וגם בכיס שלי כשאתה עוד חייב לי כסף על מגנזיום.

• פותח/ת השרשור
בוקר טוב 😃

18/7 -

משקל בוקר - 82.2

כנראה מרוקן מאוד כי כבר שקלתי יותר מזה ואין סיכוי שרזיתי.

• פותח/ת השרשור
20/7 -

האימון הכי חרא בחיים שלי.
סקוואט - 120*3 עלה בלי בעיה, עוד קצת טכניקה והכל בסדר.
ועכשיו מתחיל הדרעק... אני כמעט בטוח שהמשקולות בחדר כושר הזה שונות מהמשקולות בחדר כושר הקודם, או שהמוטות שונים.
בכל אופן:
בנץ' - 90 ק"ג, סט ראשון הבילדר המטומטם עזר לי מהחזרה הרביעית שממש לא הייתי צריך, בחמישית כנראה הייתי מגיע לכשל. סט שני קראתי למאמן שמסתבר שעוד אידיוט הרבה יותר, עזר לי בחזרה השלישית שקל וחומר שלא הייתי צריך בה עזרה, ועשה איתי את כ-ל החזרה הרביעית. מעצבים החזרתי את המוט. את הסט השלישית ניסיתי לקמבן בראק אבל משהו לא הסתדר שם וכל הסט נדפק. אימון בנץ' הבא אני אסדר משהו בראק השני שיש שם והכל יהיה בסדר, אני אסתדר לבד כי מסתבר שכל מי שבא בשעות האלו בבוקר פשוט חתיכת מטומטם.
חתירה - 80 ק"ג - כשל אימון שלישי (שוב, אני בטוח שהפלטות כאן שונות), דילואד ל-70.

אימון הכי מבאס ומעצבן בארץ, רציתי לרצוח את המאמן האידיוט הזה.

סרטון של הסקוואט יעלה מאוחר יותר.

• פותח/ת השרשור
ככה זה כשאתה בצבא חחח
5:35 קם, אוכל שיבולת שועל ויוצא להתאמן.
6:30 פותחים את המכון.

לא נורא לכולם יש ימים רעים חוץ מזה שאינו ן בוקר אני נראה לי מרים חצי ממה שאני מרים (כן כן זה אפשרי -.-) בכל מקרה אני פשוט פעם אחרונה שביקשתי ממישהו רנדומלי להיות ס פוטר הסברתי לו לאט וברור אתה לא נוגע במוט רק אם אתה רואה שאני 5 שניות איתו על החזה לא מצליח להעלות אותו אתה מעלה למזלי הוא לא היה אידיוט והבין את כוונתי שאני רוצה להגיע לכשל אבל תנסה להסביר שהם יבינו

• פותח/ת השרשור
22/7-

אחלה אימון.
סקוואט - 122.5 עלה לא קל כי אני מאוד מתרכז בטכניקה בזמן הביצוע, עושה הכל לאט ופחות מתרכז בלהרים את המשקל מה שמן הסתם די מפריע.
פרס - 67.5 כשל פעם שלישית, דילואד ל60.
דד - 145 עלה קל.

חייב למצוא היום זמן לעלות סרטונים, בייחוד של הסקוואט לביקורת טכניקה (שאני עדיין לא מרוצה ממנה כלל).

בוקר טוב לכולם ;-) עקב מחסור זמן תודות לצה"ל - אין לי זמן להתחיל לחפש תוכנות עריכה.
צריך תוכנות עריכה *פשוטות* (לא כי אני לא מבין אלא כי פשוט אין לי זמן להתעסק) לחתוך ולסובב סרטונים.
רציתי להעלות והסתבר שהMovieMaker לא תומך בmp4, וגם לאחר המרה לavi משום מה נראה כאילו זו לא גרסה רגילה של movieMaker או משהו כזה כי התוכנה פשוט נראית לא נוחה.

תודה רבה על העזרה, סרטונים יועלו ברגע שאסתדר על הקטע הזה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית