הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מחפש תכנית וצריך עזרה

בר פייגנברג

משתמש מתחיל
251
12
נק' מוניטין:
29
251
12
פורמה חדרה
נכונות הגעה: 4-5 פעמים בשבוע (A1A2XA1A2X)
רקע כללי - וותק אימונים: שנה וקצת, תוכניות קודמות: אוקיי אז אחריי הרבה זמן שחיפשתי פה תכניות שיתאימו מצאתי את זאת אבל הבעיה היא שהיא בנויה ל3 פעמים בשבוע, עשיתי אותה A1A2X אבל זה לא נכון מכיוון שזה לא נותן מספיק מנוחה לשרירים.
U62SL8j.png
,
רקע קודם: לא הבנתי מה הכוונה. גובה 182 ומשקל 74

כמו כן יש לצרף גיל ומטרת האימון - גיל 15 ומטרת האימון היא עלייה במסת השריר, בבקשה תעזרו זה ממש דחוף.

זאת תוכנית FBW, משמע לא עובדים יומיים רצוף.
כתוב לך בתחתית התמונה איך לסדר את האימונים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
זאת תוכנית FBW, משמע לא עובדים יומיים רצוף.
כתוב לך בתחתית התמונה איך לסדר את האימונים בשבוע.
ניסיתי להבהיר שאני מודע לזה ושאני מחפש תכנית אחרת אשר תקנה לי את אותן תוצאות או תוצאות יעילות יותר כי אני יכול לעבור 4-5 פעמם בשבוע, אז למה לעבוד 3? או במילים אחרות זו הייתה התכנית הקודמת שלי וביקשתי תכנית AB אשר אני אוכל לעבוד 4-5 פעמים בשבוע וככה למקסם את התוצאות שלי... *הקפצה*
בבקשה עזרה, מישהו? אני ממש זקוק לתכנית מתאימה בדחיפות ואני לא רוצה לעשות 3 פעמים כשאני יכול 5.

• פותח/ת השרשור
http://prntscr.com/3ix34y
זה נראה לי ממש טוב(עשיתי כבר ABC בעבר אבל זו הייתה תכנית גרועה אז עברתי לתכנית שהייתה לי עד כה כי זה מה שמצאתי, אז גם האם זה יתאים וגם האם הפשיטת מרפקים כנגד מוט יכולה להתבצע עד המצח במקום כמו שהם מראים את זה ( http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/BBLyingTriExt.html )

לא מבין למה אנשים שמחפשים מסה מסתבכים?
אחי,קח תכנית ab קלאסית ותעבוד 4 פעמים בשבוע.
3 ימי מנוחה בשבוע זה בשביל לתת לשרירים להתאושש. אין צורך להגיע 5 פעמים
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה.
אני אסביר לך למי אנשים עם מסה מסתבכים-הם עושים תכניות עם המאמן שבחד''כ ואז מפרסמים פה ואז אנשים קוטלים להם את התכנית ואומרים שהיא נוראית ויכולה לגרום לפציעות. ברגע הזה אתה כלל לא מבין במי אפשר לבטוח, אתה מגיע לפה ומחפש תכניות ורואה שכמעט הכול לפאוור, מנסה לחפש מסה ולא מוצא. מפרסם על זה אשכול, אחריי כמה ימים של הקפצות מישהו עוזר ושולח קישור לכמה תכניות, אין להם מושג מי יותר טובה ולמה. עד עכשיו הם עשו ABC במכון והם יכולים לבוא 4/5 פעמים בשבוע ולכן הם בוחרים בתכנית של ה4-5 פעמים בשבוע. עכשיו אתה יכול בבקשה להסביר לי למה AB יותר טוב מABC? (מתוך בורות, לא מתוך כעס)

• פותח/ת השרשור
בהצלחה.
היי, אני באמת אשמח אם תסביר לי למה זה יותר טוב...

זה לא עניין זל יותר טוב או פחות,
הכל אינדיווידואלי ובהתאם לצרכים שלך ולפי מה שתיארת,ותקן אותי אם אני טועה זה מאסה זה הכי מתאים.
לא כי אני אמרתי או המצאתי את זה,כי יש מחקרים ומספיק אנשים עשו זאת וקיבלו תוצאות נפלאות.וגם אני.

• פותח/ת השרשור
זה לא עניין זל יותר טוב או פחות,
הכל אינדיווידואלי ובהתאם לצרכים שלך ולפי מה שתיארת,ותקן אותי אם אני טועה זה מאסה זה הכי מתאים.
לא כי אני אמרתי או המצאתי את זה,כי יש מחקרים ומספיק אנשים עשו זאת וקיבלו תוצאות נפלאות.וגם אני.
אבל אם יש שם תכנית AB וABC ובABC יש לי אפשרות לעבוד יותר למה שAB ישפיע יותר? ואם יש מחקרים שאומרים שכן אני אשמח אם תשלח לי^^ כאילו אם זה נכון לא תהיה לי בעיה לעבור לAB, פשוט זה נשמע מוזר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית